Çok şükür paremm Allah ın izni ile inşaAllah tez vakitte evine sağlıcakla dönsünMr değilmiş hanımlar Tomografiymis ben yanlış anlamışım
Şükür sonuçlar iyi pıhtı başka herhangi bir yerde yok görünmemiş ve olan pıhtı temizlenmiş şükürler olsun
Parem çok çok sevindim. Sağlıcakla evine dönsün inşallahMr değilmiş hanımlar Tomografiymis ben yanlış anlamışım
Şükür sonuçlar iyi pıhtı başka herhangi bir yerde yok görünmemiş ve olan pıhtı temizlenmiş şükürler olsun
Loram Allah razı olsun kuzum benim ❤❤❤Parem çok çok sevindim. Sağlıcakla evine dönsün inşallah
Inşallah penyezim inşallahÇok şükür paremm Allah ın izni ile inşaAllah tez vakitte evine sağlıcakla dönsün
Rabbim inşallah sağlıkla size bağışlasın babanı canımMr değilmiş hanımlar Tomografiymis ben yanlış anlamışım
Gözünüz aydın çok sevindim canım şükürler olsunMr değilmiş hanımlar Tomografiymis ben yanlış anlamışım
Mr değilmiş hanımlar Tomografiymis ben yanlış anlamışım
çok şükür canım, çok sevindim gelmiş geçmiş olsun evede çıkar en kısa zamanda inşallahMr değilmiş hanımlar Tomografiymis ben yanlış anlamışım
93.500 okundu okumak isteyen alıp üzerine ekliyor.Kaçta kaldı en son arkadaşlar? Devam ediyoruz deği mi?
Çok şükür93.500 okundu okumak isteyen alıp üzerine ekliyor.
Çok şükür kendine geldi konuşuyor, kritik durumları geçti amcamızın. Şuan yoğun bakımda tedavisi devam ediyor.
Çok şükürBen 1500 daha okuyayım
95.000 olsun
93.500 okundu okumak isteyen alıp üzerine ekliyor.
Çok şükür kendine geldi konuşuyor, kritik durumları geçti amcamızın. Şuan yoğun bakımda tedavisi devam ediyor.
Çok şükür paremmm, daha da iyi olacak inş. Rabbim size bağışlasınSosyalizm canım benim şükür ilaç cevap vermiş babamın durumu daha iyi Allah razı olsun
Allah razı olsun Rabbim sizinde dualarınızı kabul etsin⚘⚘
Canım benim onca işin telaşın arasında burayı takip edip bir yandan da bana desteği asla eksik etmedin Rabbim senden razı olsun birine bin sevap yazsın⚘ ❤❤❤❤
Gözün aydın parem Rabbim daha iyi etsin inşallahMr değilmiş hanımlar Tomografiymis ben yanlış anlamışım