Msp tehlikesi

Temiznevresimkokusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2018
1.394
1.355
53
Herkese merhaba.
Size içime dert olan bi olaydan bahsetmek istiyorum. Belki bi kaç kişiye yardımı dokunur.
25 yaşındayım, bi firmada mühendis olarak çalışıyorum. Bugün AMCA dediğimiz bir işçinin yaptığı rezilliği öğrendim ve duyduğumdan beri midem bulanıyor.
Movie Star Planet adlı bir oyun varmış. Bu oyunu genelde ergenlik cağındaki çocuklar oynuyormuş. Oyunu çok detaylı bilmiyorum ama online ve mesajlaşma olayının olduğu bir oyunmuş. Sevgili olma gibi,birbirine hediye yollama gibi seçenekleri varmış.
60 yaşındaki bu AMCA sürekli bu oyunu oynuyormuş ve kendi yaşını belirtmeden ergen kızlar ile mesajlaşıyormuş.
Oyunu biraz internette araştırdım ve pedofili hastalarının bu oyun ile kız çocuklarına cinsel istismar uyguladığını öğrendim. Örnegin kilodunun içimde ki şey nasıl anlatsana gibi..
Lütfen çocuklarınıza dikkat edin.. Bu oyunu oynayan çocuğunuz var ise lütfen sildirin onların masumca oynadıkları oyunda aç kurtlar var. Adres isteyen,sanal sex yapmaya çalışan serefsizlerle dolu..
Bu amcanın torunu dahi var.. Bu olayı başka birinden duydum ve duyduğum andan beri midem bulanıyor.

Pislik adam pardon adam değil yaratık, bilgilendirdiğiniz için teşekkürler

ekmek yemeyi haketmiyor böylesi şerefsizler mümkünse işine mani olun gitsin . ben acımıyorum artık sorunu olan personele.

Ne zaman bitecek bu pislikler ülkemiz de? Allah herkesin çocuğunu korusun böyle pisliklerden
Amin. Kontrolcü olmalıyız. Çocukların oynadığı basit bi oyunda bile karşımıza çıkıyor
Ne zaman bitecek bu pislikler ülkemiz de? Allah herkesin çocuğunu korusun böyle pisliklerden
Amin inşallah. Duyduğumdan beri adama iğrenerek bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…