msn dedektifliklerim

P

papatyagibisin

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi papatyagibisin
msn de farklı adreslerle sewgilimi ekleyip sohbet ediyorum eninde sonunda benim olduğumu anlıyor ama çok keyif alıyorum

1 kez yaptın tamam da :) 2 3 4 e ne gerek var :)
Bak hemde kendin söylüyorsun benim oldugumu anlıyor diye ?
Şaşırdım valla

Farklısengözlerimebaksanab Şaşırdımmşakkıdı

tatlicadiarzuseni farklı biri zannedip muhabbet etmesi ve sonunda bunu anlıo ollması sana ne gibi keyif verio anlayamadımtatlicadiarzu

aynısını bende yapıyorum ama seninkinden farklı olarak o benim olduğumu bilmiyo
çok keyifli oluyo bilgisayar başında bazen gülme krizi bazende sinir krizi geçiriyorumKötü Kazen

nasıl bir zevk bu anlamadım ama neyyyse...

Benim yapmama gerek yok baska kizi msnine kabul etse kafasini kirarim :KK66:)))

bende eski sewgilime yapmıstım bi şekilde lafı kendime getirdim hakkımda ne düsündügünü merak ediyodum gecmişte yaptıgım bi olaydan dolayı bana öfkeli oldunu ögrendim ama o zaman bilmiodum öyle düsündügünü gerci bi önemi yok suan ama ögrenmiş oldum bu sayede heheheheee:))

bende bunu yaptım sevgilime ve sonu ayrılık adam tanımadığı kızdan tel istedi yaa tanımadığı kızda benim sonra buna neler neler demedim aman allahım en sonunda msn yi kapattı ben daha doldurdum ve engelledim sildim aman zaten sevmemişidm ölesine çıkmışıdm ama yinede çok kızmışdım

papatyagibisin sevgilin kızmıyormu bu durumun tekrarlayıp durmasına.benimki beni vurur valla:KK70:.

Bence böyle birşeye gerek duyuyorsanız bile o ilişki problemli demek. Ben ona çok güveniyorum. Böyl birşeyi yapmayı hiç aklımdan geçirmedim. Telefonlarımız bile gözümüzün önünde olur ne o benimkini nede ben onunkini alıp içine bakmayız. ama şüphe edilen bir olay varsa araştırılır o başka. yoksa durduk yerde deneme yapmak doğru değil bence

denemek lazım kocama bakım neler dicek

yaptım,kamera açtırdım,kamerada artist artist sigara içmesini izledim,ve saçları ogün yapılmamıştı giydikleri farklıydı cam açmadan önce değiştirmiş saçını yapmış belliydi,ayrıca kimsenin bilmemesi gereken kendisiyle ilgili özel birşeyi çok rahat bir şekilde söyledi,ve ertesi gün ayrıldım,ağlamaktan helak oldu ama banane...

bence sevgilinin konuşmuş olması bile hata

böyle şeyler bazen insanı şok edebiliyor şöyle ben eşim için bi msn açtım ve söylediği msnleri ekledim akşam olunca bi açıyım bakım dedim eşim uyuyordu msni açtım birde baktım biri açık kim olduğunu bilmiyorum slm falan filan konuşmaya başladık sonra eşimin yiğeni olduğunu anladım (görümcemin oğlu benden 2 yaş büyük)dur dedim tanıtmayım kendimide şunu bi işleteyim sonrada şaka olduğunu söylerim dedim ama ne öğrendim bana ilgi duyduğunu hemde neler neler görüşürüz geç oldu dedim kendimi tanıtmadım eşimede bu msn iptal hem senin adına uygun bi msn açtım tamam bunu kullan dedim 2 yıldır eşim yeni msnini kullanıyor ama ben şok olmakla kalakaldım ve ne yazıkki eşimin yiğeni ilgisini bilmiyorum sanıyor o gün bu gündür daha böyle işletmelerle işim olmaz kız arkadaşımı bile işletmem.

senin olduğunu anladığı için zevk alıyorsundur yoksa çıldırısın

ben böyle bişeye zaten gerek duymam da zaten yapsam kesin anlar yaniiiikaydirigubbakcemile3kendisi azıcık hacker dırda arkadaşlarımla bile msnde neler konuştuğumu bilio yani pcmin içinde fink atıo benim haberim yok valla hihi

kendini kandırıyorsun bence... güven olmayan bir ilişkide paranoya kol gezer.. ki kafasında baskalarını da idare etmek varsa senin yaptıgın gibi yapar. hic bilmediiğin msn acar.. sana da oynayıp durur

konuşmayı bırak eşim tanımadığımız bir kadını eklediği anda her şey biter olayın gerçekleşmesi değil niyet de önemlidir. Ekledi ise bir art niyet oluşmuştur zaten.:KK4:

X