• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MS veya Beyin tümörüdür denildi ama Kolesterol çıktı

bugün gittim doktora emg çektirdim mr çektircem yarında.doktor rapor vercekti öylesine polinöropati yazdı yani hastalık teşhisinin ne olduunu demedi tam olarak.yarın belli olur byk ihtimalle.

canancım seni mereak ettik! sonuçlarını almış olmalısın,, güzel haberlerini bekliyoruz canım. ALLAHA emanet ol..

çektirdim doktora götürdük ama yokturdu.sanırım beyinden önemli bişey çıkmadı.tekrar gitmeyi düşünüyorum.

Canım çok sevindim bişey çıkmadığına
Yine doktorada göster sonuçlarını ama plak olsa zaten raporda yazarlardı
sanmıyorum kötü bişey çıkacağını
Kendine iyi bak canım :))

bendede sağ tarafta oldu 20 günden fazla sürdü bu 2kere gözüm görmedi.ama 5dk sonra gözüm tekrar düzeldi.bide irenç derecede başım ağrıdı gerçi başım hep ağrıyorda.inş. haftaya gitmeyi düşünüyorum.şimdi gitsem anlaşılır mı ki ne olduğu o ağrılar geçti ama uyuşukluğa benzer bişey kaldı kolumda
Merhaba öncelikle geçmiş olsun doktora gittiniz mi acaba

Canım ben MS hastasıyım
Her MS hastası yatalak olmaz hatta çok büyük bir kısmı işlev kaybına uğramadan hayatına devam eder
Erken teşhis kesinlikle çok önemli
Benim eylül 2008 de şiddetli başağrılarım oldu, ardından kolumda uyuşma oldu, mr çekildi ve hemen teşhis kondu
Kolumdaki uyuşukluğu gidermek için 5 günlük kortizon tedavisi yapıldı
17 yaşındaydım şimdi 18
2 yıl izleyeceklerini söylediler
bu hastalığında iyi huylusu kötü huylusu var
bu 2 sene içinde iyi mi yoksa kötü mü olduğu anlaşılacak
1 buçuk seneyi bitirdim Allah'ıma şükürler olsun ki hiçbir sorun yaşamadım
Sende ihmal etmeden doktora git ve mr çektir
Dilerim birşeyin çıkmaz
Başka sormak istediğin olursa ben seve seve cevaplarım
İNTERNETTE MS HAKKINDAKİ KÖTÜ SENARYOLARI OKUYUP CANINIZI SIKMAYIN LÜTFEN
Çok geçmiş olsun öncelikle..benim eşimde ms in tüm belirtileri var..ancak mr ın birinde ms 3tanesinde yok dendi..ancak belirtiler hiç bitmedi ..ms tanısı konmuş biri olduğunuz için soruyorum..plaksız ms olur mu..ve mr raporunuzda ms yazıyor mu..

Back