• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MS veya Beyin tümörüdür denildi ama Kolesterol çıktı

hatun23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
469
7
96
Elazığ
26 şubat günü.....o güne kadar herşey normaldi, öğlen ablamla alışverişe çıktık, 2 saat falan dolaştıktan sonra bi mğazanın önünde vitrine bakarken aniden fenalaştım, bayılacak gibi oldum ve aynı anda sol tarafım boşaldı,ablamın kolunda hastaneye yetiştirildim, sol taraftaki güç kaybımdan dolayı hocalar ms mi beyin tümörümü diye tahlil isterken orda pratisyen bi doktor kolestrol da olabilir dedi,,,LDL (kötü kol.) yüksek, HDL (iyi kol.) düşükse ve kolesterol kalp damarlrında yoğunsa bu tablo çok normal dedi,, biz de kolesterol olsun diye dua ettik,diğer iki ihtimalden daha iyi sonuçta? ve tüm tetkikler, chek-up yapıldı ve sonuç kolesterol . HDL DÜŞÜK, LDL YÜKSEK,,360 çıktı, atora başladım, ilk günden beni ayağa kaldırdı, sol taraftaki güç kaybım ilk hapla geçti.. RABBİM KİMSEYİ VERDİĞİ DERTLE KOYMASIN, HERKESE SAĞLIKLI VE HUZURLU UZUN ÖMÜR NASİBETSİN..

geçmiş olsun canım
aman kolestrole dikkat
çok ciddi sağlık sorunlarına yol açabiliyor
senin değerlerin cidden baya yüksekmiş

yaa bnmde sağ tarafımda güç kaybı vardı 1 ay boyunca sürdü bu ama doktora gidemedim ms belirtisimi ymiş bu

yaa bnmde sağ tarafımda güç kaybı vardı 1 ay boyunca sürdü bu ama doktora gidemedim ms belirtisimi ymiş bu

ya evet, güç kaybı yapan 4 hastalık varmış, ms, beyin tümörü, kolestrol,panik atak. akrabam ms hastası, ilk belirtisi ağz ve yüzde uyuşma, karıncalanma,gözde bulanıklık ve çift görme.....10 yıldır ms hastası, yılda 2 kez atağı var, 15-20 gün sürüyo ve sonra normale dönüyo, hiç kalıcı hasar bırakmıyo,öldürücü değil kanser gibi!kendisi doktor ve kanserden çok çok iyi demişti, ömrüne sebeb olmuyo.atak gelince vücudun bir tarafı güç kaybına uğruyomuş ama geçici. sen de inşallah yoktur ...bi de vücudun bi tarafında güç kaybı yapan , uyuşukluğa sebeb olan en sık görülen hastalık BOYUNDA SİNİR SIKIŞMASI dır. mr da hemen çıkıyo zaten..gelmiş geçmiş olsun inşallah, ama ihmal etmeyin kendinizi seviyosanız...

ya evet, güç kaybı yapan 4 hastalık varmış, ms, beyin tümörü, kolestrol,panik atak. akrabam ms hastası, ilk belirtisi ağz ve yüzde uyuşma, karıncalanma,gözde bulanıklık ve çift görme.....10 yıldır ms hastası, yılda 2 kez atağı var, 15-20 gün sürüyo ve sonra normale dönüyo, hiç kalıcı hasar bırakmıyo,öldürücü değil kanser gibi!kendisi doktor ve kanserden çok çok iyi demişti, ömrüne sebeb olmuyo.atak gelince vücudun bir tarafı güç kaybına uğruyomuş ama geçici. sen de inşallah yoktur ...bi de vücudun bi tarafında güç kaybı yapan , uyuşukluğa sebeb olan en sık görülen hastalık BOYUNDA SİNİR SIKIŞMASI dır. mr da hemen çıkıyo zaten..gelmiş geçmiş olsun inşallah, ama ihmal etmeyin kendinizi seviyosanız...

bendede sağ tarafta oldu 20 günden fazla sürdü bu 2kere gözüm görmedi.ama 5dk sonra gözüm tekrar düzeldi.bide irenç derecede başım ağrıdı gerçi başım hep ağrıyorda.inş. haftaya gitmeyi düşünüyorum.şimdi gitsem anlaşılır mı ki ne olduğu o ağrılar geçti ama uyuşukluğa benzer bişey kaldı kolumda

iyimiş yaa maaşallah ms genelde 7yıldan sonra yatalak yaparmış.acaba her ms hastası yatalak mı olur ki.

canancım mr da çıkar, beyinde plak oluyo ms de. allah korusun seni ve hepimizi. bi de benim bildiğim çift görme öyle anlık olmuyo ,günler sürüyo ki senin çift görme değil. ms de erken teşhis çok önemli kortizon tedavisine başlanıyo ve yatalak olunmuyo. sinir sıkışmasını çok taklit ediyo bazı noktalarda , en güzeli mr çektirip rahat etmek...

canancım profiline baktım, lise öğrencisiymişsin çoooooooooooook gençsin tatlım , mutlaka mr çektir.

iyimiş yaa maaşallah ms genelde 7yıldan sonra yatalak yaparmış.acaba her ms hastası yatalak mı olur ki.
Canım ben MS hastasıyım
Her MS hastası yatalak olmaz hatta çok büyük bir kısmı işlev kaybına uğramadan hayatına devam eder
Erken teşhis kesinlikle çok önemli
Benim eylül 2008 de şiddetli başağrılarım oldu, ardından kolumda uyuşma oldu, mr çekildi ve hemen teşhis kondu
Kolumdaki uyuşukluğu gidermek için 5 günlük kortizon tedavisi yapıldı
17 yaşındaydım şimdi 18
2 yıl izleyeceklerini söylediler
bu hastalığında iyi huylusu kötü huylusu var
bu 2 sene içinde iyi mi yoksa kötü mü olduğu anlaşılacak
1 buçuk seneyi bitirdim Allah'ıma şükürler olsun ki hiçbir sorun yaşamadım
Sende ihmal etmeden doktora git ve mr çektir
Dilerim birşeyin çıkmaz
Başka sormak istediğin olursa ben seve seve cevaplarım
İNTERNETTE MS HAKKINDAKİ KÖTÜ SENARYOLARI OKUYUP CANINIZI SIKMAYIN LÜTFEN

z£yn€p;11968109 .!.:
Canım ben MS hastasıyım
Her MS hastası yatalak olmaz hatta çok büyük bir kısmı işlev kaybına uğramadan hayatına devam eder
Erken teşhis kesinlikle çok önemli
Benim eylül 2008 de şiddetli başağrılarım oldu, ardından kolumda uyuşma oldu, mr çekildi ve hemen teşhis kondu
Kolumdaki uyuşukluğu gidermek için 5 günlük kortizon tedavisi yapıldı
17 yaşındaydım şimdi 18
2 yıl izleyeceklerini söylediler
bu hastalığında iyi huylusu kötü huylusu var
bu 2 sene içinde iyi mi yoksa kötü mü olduğu anlaşılacak
1 buçuk seneyi bitirdim Allah'ıma şükürler olsun ki hiçbir sorun yaşamadım
Sende ihmal etmeden doktora git ve mr çektir
Dilerim birşeyin çıkmaz
Başka sormak istediğin olursa ben seve seve cevaplarım
İNTERNETTE MS HAKKINDAKİ KÖTÜ SENARYOLARI OKUYUP CANINIZI SIKMAYIN LÜTFEN
geçimş olsun.yaa kimden duyduysam yatalak olur msler boyuna gelince öldürürmüş fln.bende korktum haliyle inş. bu hafta içi giderim doktora.nöroloji bölümüne mi gitmem gerekir?birde onlar direk mr çekermi yoksa bnm şikayetlerimi demem mi gerekir

Evet nörolojiye gitmen gerekiyor
Öncelikle şikayetlerini anlat, onlar gerek görürlerse mr a gönderiyorlar zaten
Şikayetlerin devam ediyorsa hala büyük ihtimalle MR çektirirler
MS hakkında yanlış bilinen çok şey var
Ben hastalığımı öğrenince direkt internetten araştırmıştım ve büyük bir umutsuzluğa kapılmıştım,
Ama şimdi diğer sağlıklı insanlar gibi hayatıma devam ediyorum
Olaki MS teşhisi konulursa benim yaptığım gibi umutsuzluğa kapılma
Kendine iyi bak canım
Doktorla görüştükten sonra beni haberdar et :)

zeynepcim çok geçmiş olsun, benim ms hastası akrabam da son derece kalitali ve konforlu bi şekilde yaşamını sürdürüyo,, yılda iki kez ağır bi grip geçirmeye benzetir hastalığını ....10 yıldır ms li... çok şükür diyo,,,hayatı daha dolu yaşıyo, bi ms li tanıdık daha var, o da 14 yılda bir atak geçiriyomuş....senin ki de inşallah en yavaş seyreden türünde olur,,, rabbim hepimize şifa versin inşallah!kimin ne hastalığı varsa.

z£yn€p;11989748 .!.:
Evet nörolojiye gitmen gerekiyor
Öncelikle şikayetlerini anlat, onlar gerek görürlerse mr a gönderiyorlar zaten
Şikayetlerin devam ediyorsa hala büyük ihtimalle MR çektirirler
MS hakkında yanlış bilinen çok şey var
Ben hastalığımı öğrenince direkt internetten araştırmıştım ve büyük bir umutsuzluğa kapılmıştım,
Ama şimdi diğer sağlıklı insanlar gibi hayatıma devam ediyorum
Olaki MS teşhisi konulursa benim yaptığım gibi umutsuzluğa kapılma
Kendine iyi bak canım
Doktorla görüştükten sonra beni haberdar et :)

önümüzdeki salıya randevu aldım devlet hastanesine gideceğim.

zeynepcim çok geçmiş olsun, benim ms hastası akrabam da son derece kalitali ve konforlu bi şekilde yaşamını sürdürüyo,, yılda iki kez ağır bi grip geçirmeye benzetir hastalığını ....10 yıldır ms li... çok şükür diyo,,,hayatı daha dolu yaşıyo, bi ms li tanıdık daha var, o da 14 yılda bir atak geçiriyomuş....senin ki de inşallah en yavaş seyreden türünde olur,,, rabbim hepimize şifa versin inşallah!kimin ne hastalığı varsa.
Amin canım
Allahıma şükürler olsunki bende sadece 1 atak geçirdim
Hayatı daha dolu yaşıyor demişsin ya kesinlikle katılıyorum
Eskisinden daha mutluyum, en ufak şeylerden bile mutlu oluyorum, hayatı boşa yaşamıyorum, herşeye olumlu bakmayı öğrendim
Bu hastalık bana bunları öğretti
Sen de Tuğrul Beye ameliyat olmuştun galiba ordan tanıyorum

evet canım, 3 ay önce.... ben 33 yaşındayım, sizler kardeşim yaşındasınız, sizleri iş, aşk, evlilik,, çocuklar... bi sürü güzel şey bekliyo. Rabbim hepimize şafi ismiyle muamele etsin inşallah.

Back