- 9 Haziran 2011
- 66
- 56
- 88
- Konu Sahibi sezen yxixldxixz
-
Açık MR a girebildim ..Lezyon çıktı ..şu günlerde hep Dr dayım çok yoruldum..belden Sıvı alımının sonucunda burdan araştırdığım kadarıyla ms de var ama romatizmalde olabileceği çıkmış ..tıp fakultesi bir sürü araştırma yapıyorlar..Romatizmal olup olmadığı araştırıyor şimdi bakalım sonuç ne olacak sizlerle dertleşmek istiyorum ..hepimize acil şifalar diliyorum
Cok cok gecmis olsun hepinize. Cok zor bi surec tani knma sureci. Hayatimda unutmak istedigim dönemlerden. Sonuc ne olursa olsun hayata kusmemek lazim. Hep beterin beteri var. Benim tani surecimde ben aglarken bir arkadasin annesine ALS teshisi konmustu.arkadasim annemde keske ms olsaydi demisti. O yuzden ltfn hayata kusmeyelim.hayatta hersey hepimiz icin
Henüz ben o süreci erteliyorum ..o gücü kendimde bulamiyorum..Allah bütün hastaların yardımcısı olsun ...
Liamda iyileştiğim için çok şükür takmıyor gibiyim..ama sonrası ne olur bilinmez dimi..bende panik bozukluk var ilaç kullanıyorum kapalı yerde kalamıyorum..inanırmısın MR a girmek beni daha çok Korkutuyor..açığa girebildim..kapalı olan daha iyi Teşhis ediyormuş sanırım..ve ara ara da tedavi Sürecinde MR a girilecekmiş..Dr Um açığı kabul etmezse diye içime dert oldu ..beni bayırtırtırlarsa girebilirim..inşallah Dr anlayışla Karşılar..bu hastalıkta çok zor panik bozukluk..şimdi vep sep mi o yapılacak...Allah beterinden korusun herkesi..birde iyi huylusu kötü huylusu oluyormus..nasıl karar veriliyor ona arkadaşlar..tüp bebek yapmıştık Kasım gibi negatif oldu..ardından hemen bu hastalık çıktı kullandığım hormonlarmı tetiklediği diyorum..nasip değilmiş..ama orda dondurmuşlarım kaldı..bu hastalık acaba engel mi hamileliğe..şimdi Dr bana ilaç mı başlar..sonra mı hamile kal ne der ..allahım kafam çok karışık..çok soru sordum dimi ..allahım herkesi beter hastalıklardan korusun inşallah
Ausencia sanada Allah şifa versin canım..şuan ezan okunuyor..Allah kimseyi Çaresiz bırakmasın..peki sigara bu hastalığa etken mi..herşeye zararı var kesinlikle ama tek sıkıntımı bu alıyordu bırakmak gerekiyor mu acaba..birde msli dostlar formunda gezindim biraz hamilelikte birşey oluyormuş ama sonrası atak gelebiliyormuş..ne zaman ne olacağımız belli olmayan bi hastalık mı bu ..ve Kalıcı hasarlar bırakırmı..her soruma yetişiyorsun sağol cnm
Sana da şifalar dilerim .
MS teşhisini koymak zor değil . Özellikle BOS alımı sonrasında net bir bilgi verebiliyor doktor . Kesinleşmeyen kısım Ms in insan vücudunda nasıl ilerleyeceği.
Ne olursa tedirgin olma , baş edilmeyecek dert yok , yeter ki moralin yüksek olsun .
Aynen öyle .
Ben atakları bile kanıksadım , daha kötüsü olmasın dilerim .
Ataklar belki de bir daha hiç gelmeyecek hep böyle düşün .
Teşhis konulma sürecini mi erteliyorsun ?
bir nevi öylede denile bilir. benim tesadüfen çekilen mr da..atak olmadığından 6 ay sonra birdaha mr çekil sonra tetkiklerini yapalım dediler ..ama şu belden sıvı alma işine pek cesaretim yokSana da şifalar dilerim .
MS teşhisini koymak zor değil . Özellikle BOS alımı sonrasında net bir bilgi verebiliyor doktor . Kesinleşmeyen kısım Ms in insan vücudunda nasıl ilerleyeceği.
Ne olursa tedirgin olma , baş edilmeyecek dert yok , yeter ki moralin yüksek olsun .
Aynen öyle .
Sana da şifalar dilerim .
Aynen öyle .
bir nevi öylede denile bilir. benim tesadüfen çekilen mr da..atak olmadığından 6 ay sonra birdaha mr çekil sonra tetkiklerini yapalım dediler ..ama şu belden sıvı alma işine pek cesaretim yok
Benimde ilk bulgularım mr da çıktı .
Daha sonra belden sıvı alındı ve ms olduğu kesinleşti . Ataklar gelmediği sürece ilaçla tedavi başlanmıyor zaten .
6 ayda bir mr çektirmeyi ihmal etme . Tabi bu süre içinde atak benzeri bir durum yaşarsan hemen doktoruna gidersin .
Umarım atakların hiç olmaz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?