- Konu Sahibi sezen yxixldxixz
-
hoşgeldiniz. siz ne zamandır ms hastasısınız? benim bir yılı geçti doktorların farkettiği bir atağım var onun dışında teşhisden önce de atak geçirmişim ama çok şükür uzun süredir bir sıkıntım yok. hamilelikte baskılıyor zaten. inşallah son aylarım ve doğumumda da bir sıkıntı olmaz da ms bir hatıra olarak kalır bende...
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır girmiyodum.
Raraavis bebiş geliyor demekki çok sevindim.. İkinizde bir ömür çok sağlıklı ve mutlu olursunuz umarım.
Ben ağustostan beri uyuşuk geziyorum. Doktora falan söylemedim. Geçen kış geçirdiğim atağım tekrarlıyor gibi yada tam geçmedi hala aktif. Bu arada kortizonları afiyetle aldım ama dalakta büyüme ve karaciğerde yağlanma başlamış. Çok ciddi olmayan ataklarımızda kortizon alımını pek istememekte fayda var sanırım..
merhaba ben 4 senedir emes hastasıyım çok kötü bir hastalık allahım herkesin yardımcısı olsun hergün kendime iğne vuruyorum
allahım şifasını ver rabbim
Birkaç aydır siteye girmiyordum. Kendimi kötü hissetmeye başlayınca yine paylaşmak istedim sizlerle. Bu sefer ki sıkıntım uyuşma falan değil ama merdiven çıkamıyorum ve vücudumda ağrılar var. otururken, yatarken, bir şeyi kaldırırken devamlı acı hissediyorum. Doktoruma henüz gitmedim, galiba korkuyorum bilemiyorum. Yaklaşık 2 ay önce başladı ve hareketlerim gitgide yavaşlıyor. Benim gibi ağrı çeken var mı acaba? paylaşırsanız sevinirim.
ayrıca sormak istedikleriniz olursa da yardımcı olmaya calısırım ınsallah..
http://www.kadinlarkulubu.com/norol...629-dikkat-ilac-isimleri-onermeyiniz.html:40:
paylaşımlarımızda ilaç ismi kullanmayalım lütfen..
dünyadaki MS hastası sayısı 3 milyon, bu demektir ki 3 milyon farklı MS seyri yaşanıyor...
internetteki paylaşımların sizi üzmesine izin vermeyin bayanlar, hiç bir Ms hastasının hastalığı yaşama seyri birbirinin aynısı değildir...
Ms li olduğunu bilmeden hayatını devam ettiren milyonlarca hasta olduğunu söylüyor uzmanlar...
anladım ki püf noktası doktorunuzu harfiyen dinlemek ve dediklerini uygulamak... bir adım dışına çıkmayın tavsiyelerin,
MS sizin yol arkadaşınız ve onunla iyi geçinirseniz çok uslu durabiliyor...
Çok çok iyi olun inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?