Mrkh sendromuna sahip olup ameliyatsız ilişki yaşamak hakkında

Stanislao

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2022
89
91
23
Merhaba ben mrkh sendromuna sahibim kısacası doğuştan rahim ve vajina yokluğu. Gelişmemiş veya kısa demek daha doğru ama yok olarak geçiyor literatürde. Bu rahatsızlığa sahip olup ilişki yaşayan veya kendi kendini penetre eden var mı merak ediyorum kaç cm kadar gidiyor ve can acıtıyor mu? Penetrasyon sonrası rahatsızlık, ağrı oluyor mu? Eğer tecrübeniz varsa bu konuyu ne zaman görürseniz görün cevap yazın lütfen benim için önemli ve kendim gibi kadınlar bulup sormak çok zor. Teşekkürler.

Buna benzer bir vakanın Hacettepe Üniversitesine yönlendirildiğini biliyorum. Rabbim yardımcınız olsun. Ameliyat en etkili çözüm olabilir.

Bilgim yok , ama herşey çok ilerledi tıpta özellikle bu konuda.. afedersiniz ama erkek olup kadın vajinasına sahip olanlar var fazlaca
Sizde böyle bir operasyon ile kendinizi daha mutlu hissedebilirsiniz tabi ki isterseniz
Mutluluklar dilerim

Ben de bu rahatsızlığa sahibim. Detaylı anlattıgım postum vardı. Ama içinizi rahatlatmak adına şu kadarını söyleyeyim. 1.5 yıllık evliyim düzenli bi cinsel hayatım var ve her şey fazlasıyla yolunda vajina da rahim de hiç yoktu. Uncu modifikasyonu yöntemiyle vajina yapıldı. Ve her şey yolunda. Gürkan uncuyu araştırıp randevu alıp süreci planlayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…