- 16 Şubat 2019
- 733
- 236
- 103
- Konu Sahibi beyaz kanatli melek
-
Hayir korumayabilir. Benim cevremde yeni dogum yapip hamile kalan cok kadin var. Esiniz beyefendi sorumluluk alip keske bi kondom taksaydi. Bu akanlar nereye gidiyor diye düşünmüyor mu hiç?Mrh kızlar 4 aylık oğlum var ama iki gündür pembe kahverengi karışık az az az akıntım var yerleşme kanaması olabilir mi bide emziriyorum acaba korumuyor mu anne sütü...korur diye duydum ama zaten oğluma hamile kalmadan öncede yerleşme kanaması yaşadım sonradan hamile olduğumu öğrendim buna benzer hamilelik yaşayan varmı yani emzirirken hamile kalan....
Korumaz kesinlikle riskliMrh kızlar 4 aylık oğlum var ama iki gündür pembe kahverengi karışık az az az akıntım var yerleşme kanaması olabilir mi bide emziriyorum acaba korumuyor mu anne sütü...korur diye duydum ama zaten oğluma hamile kalmadan öncede yerleşme kanaması yaşadım sonradan hamile olduğumu öğrendim buna benzer hamilelik yaşayan varmı yani emzirirken hamile kalan....
Ya eşimde sevmiyor onu takmayı spiral taktiramadim sağlık sorunum yüzünden o yüzden çok teşekkürlerHayir korumayabilir. Benim cevremde yeni dogum yapip hamile kalan cok kadin var. Esiniz beyefendi sorumluluk alio keske bi kondom taksaydi. Bu akanlar nereye gidiyor diye düşünmüyor mu hiç?
Kaç aylıktı acaba bebegiKalınabilir. Yakın arkadaşım emzirirken hamile kaldı.
Süt kesilmiyo dimi hamile kalınca?Korumaz . Bizzat denedim :)
İsteyerek hamile kaldım aynı zamanda emziriyorum ..
Öylemi ara kanama derken çokmu oluyor kanamaEmziren annelerde ara kanamalar 6 aya kadar olabiliyormuş. Bu arada süt korumaz dikkat etmen gerekiyo
Öylemi hayırlı olsun bebeğiniz kaç aylık bebeğiniz acabaKorumaz . Bizzat denedim :)
İsteyerek hamile kaldım aynı zamanda emziriyorum ..
Doktorum ilk 4 ay emzirenilirisn dedi..Süt kesilmiyo dimi hamile kalınca?
Hangisi :)Öylemi hayırlı olsun bebeğiniz kaç aylık bebeğiniz acaba
Himm hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin isteyerek mi hamile kaldinizHangisi :)
kızım 1 yaşında..
8+4 haftalıkta hamileyim :)
Evet isteyerek kızım çok sakin bir bebek olduğu için kalkıştım bu işe ikiz gibi büyüsünlerHimm hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin isteyerek mi hamile kaldiniz
Bende yaşamadım öyle okudum canımÖylemi ara kanama derken çokmu oluyor kanama
Sonra kesilmiyo yani vücut toparlansın diye doktor kestirdi öyle mi yanlış mı anladım inşallah emzirirsin değerlerin iyi çıkarDoktorum ilk 4 ay emzirenilirisn dedi..
Eğer değerlerimde çok düşüklük olmazsa devam etmeyi düşünüyorum .
bu konuda düşük tehlikenizin olmaması lazım çoksa doktor direk kestiirrir
Spiral de tam koruma saglamaz. Spiral ile hamile kalan cok insan var. Elinde spiralle dogan bebekler varYa eşimde sevmiyor onu takmayı spiral taktiramadim sağlık sorunum yüzünden o yüzden çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?