Mrh kızlar anne sütü hamilelikten korur mu

beyaz kanatli melek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2019
733
236
103
Mrh kızlar 4 aylık oğlum var ama iki gündür pembe kahverengi karışık az az az akıntım var yerleşme kanaması olabilir mi bide emziriyorum acaba korumuyor mu anne sütü...korur diye duydum ama zaten oğluma hamile kalmadan öncede yerleşme kanaması yaşadım sonradan hamile olduğumu öğrendim buna benzer hamilelik yaşayan varmı yani emzirirken hamile kalan....

Hayir korumayabilir. Benim cevremde yeni dogum yapip hamile kalan cok kadin var. Esiniz beyefendi sorumluluk alip keske bi kondom taksaydi. Bu akanlar nereye gidiyor diye düşünmüyor mu hiç?

Korumaz kesinlikle riskli

Emziren annelerde ara kanamalar 6 aya kadar olabiliyormuş. Bu arada süt korumaz dikkat etmen gerekiyo

Doktorum ilk 4 ay emzirenilirisn dedi..
Eğer değerlerimde çok düşüklük olmazsa devam etmeyi düşünüyorum .
bu konuda düşük tehlikenizin olmaması lazım çoksa doktor direk kestiirrir
Sonra kesilmiyo yani vücut toparlansın diye doktor kestirdi öyle mi yanlış mı anladım inşallah emzirirsin değerlerin iyi çıkar

Reactions: H E
Ya eşimde sevmiyor onu takmayı spiral taktiramadim sağlık sorunum yüzünden o yüzden çok teşekkürler
Spiral de tam koruma saglamaz. Spiral ile hamile kalan cok insan var. Elinde spiralle dogan bebekler var o sevmesin takmasin oh ne alâ. Hamile kalsaniz sutten ayrılacak ilk bebek, siz yeni baştano surece gireceksiniz, sorumlulugunuz daha da artacak. Beyefendi de oturup bebek sevecek sadece. Boyle kocalar gorunce deliriyorum. Siz de izin veriyorsunuz o sevmiyor diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…