• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mrh kızlar anne sütü hamilelikten korur mu

Sonra kesilmiyo yani vücut toparlansın diye doktor kestirdi öyle mi yanlış mı anladım inşallah emzirirsin değerlerin iyi çıkar
Tandem emzirme diye bi olay var araştırdıysan yani insanlar doğumdan sonra bi 2 çocuğunu emzirmişler birçok makale falan okudum . Ama bana bu doğru gelmedi . Sadece kızım şuan Emerek uyuduğu için yavaş yavaş kesiyorum . Ne zaman bırakırsa

Tandem emzirme diye bi olay var araştırdıysan yani insanlar doğumdan sonra bi 2 çocuğunu emzirmişler birçok makale falan okudum . Ama bana bu doğru gelmedi . Sadece kızım şuan Emerek uyuduğu için yavaş yavaş kesiyorum . Ne zaman bırakırsa
Merak ettim valla daha 26 günlük benim ki olcağından değil de :)

1 yaşında hamileyim
maşallah benimde 11 aylık kızım var 9 haftalık hamileyim emzirmeye devam edyorum doktorum sonradan kendi bırakır desi sütün şeker oranı düşüyormuş ama benimki emeye devam ediyor 9 ay boyunca emzirmeyi düşünüyorum inşallah size ne dedi doktürünüz

• Beğen
Reactions: H E
maşallah benimde 11 aylık kızım var 9 haftalık hamileyim emzirmeye devam edyorum doktorum sonradan kendi bırakır desi sütün şeker oranı düşüyormuş ama benimki emeye devam ediyor 9 ay boyunca emzirmeyi düşünüyorum inşallah size ne dedi doktürünüz
Allah bağışlasın iki evladınızıda benım doktorum 3-4 ay içinde kesmemi söyledi . Bende sanırım öyle yapıcam çünkü hamileyken emzirmek beni çok yıpratıyor. Vitamin değerlerim alt üst durumda şuan gerekli besinleri alamıyorum bulantım çok..

Mrh kızlar 4 aylık oğlum var ama iki gündür pembe kahverengi karışık az az az akıntım var yerleşme kanaması olabilir mi bide emziriyorum acaba korumuyor mu anne sütü...korur diye duydum ama zaten oğluma hamile kalmadan öncede yerleşme kanaması yaşadım sonradan hamile olduğumu öğrendim buna benzer hamilelik yaşayan varmı yani emzirirken hamile kalan....
Kesinlikle korumaz. Yok öyle birşey. Ama kondom koruyabilirdi.

Back