mraniye_skdar_engelky

evet bıtırcem cnm ama elime gecmıyor ya oy şimdi onun yanaklar dahada ısırımlık hale gelmıstır:)

Kızımla bir hafta arası olan komşumun kızı var.Kız Elif'ten zayıf ama sessiz yaramazlardan.Benim kızım ona göre ağa gibi ama ondan uslu.Diyorum kızım kalıbını gören senden korkar.Hele birde göbeğini gere gere yürümesi var yani görme teyzesi maşallah yavruma

:) masallahhh kuzumuaaaaa... ya cnm ayarlayalımda bulusalım artık ya ben cok merak edıyorummmm dayanamıcam en son kapınıza dayancam:):):):)

Ama bende Berke'yi halledeceğim kaçarı yok.Büyük adam gibi zaten.Ne güzel anlaşırız gibi geliyor.Ben çocuklarla konuşmayı çok severim

:) berke tam net konusamıyor ama bana göre cok guzel konusuyor :) ben onu böcegım dıye sevıyorum oda benı cıcegım dıe sevıyor teyzesi:)

Gel valla almayan ne olsun.Ya bende meraktan çıldırıyorum birgün eşimden gizli kızı alıp çıkacağım ama dur bakalım hava güzel olursa gezdirmek bahanem olur.(aşkım kusura bakma ama bunu sana yapacağım galiba )kendimi affettiririm sonra

Çiçek böcek haa süpermiş valla.Benim kız beni genelde emme emme diye çağırır :)) emme hastası da.

Ya her gittiğimiz yerde ya bacağıma sarılıyor,yada kucağıma yatıp pozisyon alıp "anne emme "diyor.Çıldıracağım birgün yaaa

:) benımkı dıyokı onun esı ızın vermıyosa bende vermem diyor... benı kızdırmak ısın tabıkıde evet ayarlayalım bı gun hava guzel olunca dısarda gezdırırız coukları oynarlar cnm ya ne guzel emıyo bırak yapsın kız ben emzırmeyı cok özledım valla cok farklı bır duygu oyyyyyy daha cok sevdım ben elıfımı ya emme dıyısını duymak ıstıyorum::)

Yavrum iyi güzel bende memnunum 2 yaşına emecek diyorum ama inan göğüslerim yine yara oldu.Birde düşünsene alışveriş merkezinin ortasında,misafirlikte emme diye bağıran bir çocuk.Pazar günü burger kıngde oturuyoruz nasıl bağırıyor yan masalardaki kızlara "abıla abıla" diye.Birde millet dönüp dönüp gülüyor.Çalışan kızın şapkasına saldırdı cadı ikide bir çağırıyor sağolsun oda gelip seviyor zilliyi.Bizde kızlar "abıla" erkekler "abisi" öyle çağırıyor

:))))))))) oyyyy yerim ya tam sevimli çağları valla. kendisi sevdiriyor fıstığım kırkbinkere masallah tombişime... banada abıla desın ya :)))) ben abılası olmak istiyorum fıstıgımın berkede cok sever ya ayyy allahım havalar biran önce ısınsın ya

ınşallah abılası.Ya şimdi yanımda olsan çaylar,kahveler...ben gece yarılarına kadar sohbet etmeyi özledim valla.Gerçi neleri özledim ama Elif büyüsün.Mesela gecenin bir yarısı hadi kumpir yemeye deyip hop ortaköy'e gtmeyi,hadi hava alalım deyip paşabahçedeki tesise çay içmeye gitmeyi,kahvaltılıkları alıp çınaraltına kahvaltıya gitmeyi,Eyüp Sultan'a sahura gitmeyi,gecenin bir yarısı taksime gidip pizza yemeyi,sinemaya gitmeyi,çamlıcaya keyif yürüyüşü yapmayı...oooo neleri çok özlemedim ki.Ama bahanem beni fazlasıyla mutlu ediyor ELıF im

Belki seninle de yaparız haa kısmetse

evet cnm onlar herseye fazlasıyla degıyor onların bır gülüşü bile hersey yetıyor onlar en kıymetlımız tek varlıgımız

inş. cnm benım ya neden olmasın cocujlarımızda buyur bıraz hep bırlıkte guzel eglenırız

Bakarsın eşlerde tanışır.Şimdi kızımı bir yere bırakıp gezmeyi düşünemiyorum o yüzden fatura vs işi olsa eşim kardeşlerine söyler ben kızı bırakamıyorum,aklım onda kalıyor.Bazen bayram alışverişinde falan bırakıyorum ama zor dayanıyorum.Alışacağım herhalde zamanla

Bazen çookk sinirli oluyorum Selvi yaaa istemden bağırmalarım ani tepkilerim oluyor.Diyorum yılların birikimi çıkıyor ortaya.Eskiden ne güzel uysal,sessiz sakin bir insandım şimdi sabırsızın,sinirlinin önde gideniyim.Sende hiç böyle oldun mu?

cnm ya bırakılmıyor berke bak kac yasına geldı ben kımseye bırakamadım daha .gercı benım bırakacak kımsem yok belkıde ondan bazen babasına bıraksam cok öenmlı gıtmem gereken yere gıtsem aklım hep evde berkede kalıyor yuz kere arıyorum valla

evet cnm bende öleyım bazen cok üzülüyorum sınırlenınce berkeye kızıyorum başka kımseyede bişi diyemıyorum yavruma uzuluyorum ama napim elimde olmuyor. ama oglumda hemen bogazıma gelıp anne senı cok özluyorum dıyo ve herseyım bıtıyo valla.

Geçen gün gezmeye gideceğiz kardeşim dedi abla hazırlan seni alacağız,kızı giydirdim güzelce.Normalde bütün kapıları kapatmaya çalışırım ama banyoyu açık bırakmışım yenide duş almıştım yerler ıslaktı,kız sen gir bütün suyu çeksin çorabın pantolonun.Ama ben çıldırdım yavruma nasıl bağırdım,bayağı karşılıklı bağrıştık.Bu arada hatun bana emme diye bağırıyor,soyundurucam kaçıyor hepten çıldırdım.Sonra kayınvalidem de bağırma annesi o anlamıyor falan deyince ben hepten vicdan yaptım.Ben cahil değilim ki biliyorum anlamıyo ama çok sinirlendim birde acelem var.Akşam eşime sarılıp çookk ağladım.Ben neden böyleyim beni doktora götür diye.ınan evladımın yüzüne bakarken utandım yaa.Sinirlerim iyice laçkalaştı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…