Kekler - Pastalar Mozaik Kek - Dr.Oetker Kakao Sponsorluğunda

Ama bu görüntüsü çok güzel canimin içi

Offff kendimi suçladim şuan, benim yüzümden mi oldu acaba ben dedim batona koy diye ama diğer kalıpların büyüktü kuzum

Offff kendimi suçladim şuan, benim yüzümden mi oldu acaba ben dedim batona koy diye ama diğer kalıpların büyüktü kuzum
Hayır, ben fırına güvenmiyorum derken bunu kastediyordum. Neyse çıkardım kalıptan kavga dövüş.
Yanık yerini alta koydum.
Şu an bu halde.

Neden pişmedi onu anlamadım kuzum, hamur azdı. Kalip küçüktü. Hersey normal seyrindeydi. Ama bak bu goruntusude çok güzel
Ne bileyim ya sinir oluyorum bu fırına.
Her şey evet çok güzeldi. Bence biraz daha fırında kalması lazımmış. Dayanamadım çıkarıp hemen yemeye başladım ondan oldu

Ne bileyim ya sinir oluyorum bu fırına.
Her şey evet çok güzeldi. Bence biraz daha fırında kalması lazımmış. Dayanamadım çıkarıp hemen yemeye başladım ondan oldu
Ama bak şunu da belirteyim kirazım.
Geniş kalıba koysaydım her yeri pişerdi. Tutturdun yüksek kek diye ben de yükseldim hemen.
İki parmak kabarırdı belki ama yok yok o zaman da kaldırım taşı gibi olurdu. Nerede kaldı mozaik. Yok seni suçlamayacam.
Kör olasıca fırının suçu hep.

Benimki de yüksek olmadı ya kuzum ondan çok özendim bende yüksek kek seviyorum da yapamadim sen yaparsın dediydim hain fırın valla kalıp falan hikaye, koy küçük yuvarlak tepsiye kurtul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…