Sanırımoğluşun nazarı değmiş ahahahah, ben ilk kullanmaya başladığımda ağlayarak kafamı camdan çıkarıp yol istiyordum aralara giremediğim için ahahahahha, şimdi anlatıp anlatıp gülüyorum, sizinki de öyle olacak özgüveniniz kırılmasın :)
Bu benim için tecrübe oldu Allahtan başka bir sorun olmadı daha dikkatli olurum inşallah artıkBoşverin gitsin siz yine sürmeye devam edin zamanla daha uzun yollara daha farklı güzergahlara gitmeye başlarsınız böyle böyle alışılır trafikte her gün insanların başına neler geliyor ohoo zamanla hepsi gözünüzde sıradanlaşacak sadece biraz zaman gerekiyor
İnanın biran ne yapacağımı şaşırdım büyük bir olay yaşarım diye korktum ilk defa başıma geldi o yüzden panik oldumOlayda bir şey yok da ortalığı velveleye vermeseniz olurmuş
Bizim kadınlarımız neden evlenince iq su düşmüş gibi davranıyor
Bir kişiyi aramanız yeter
Yolda birinden bile yardım isteseniz olur
Abartmayın
Koçişlerinin piremsesleri
Açıkçası panik yapım var ve birde teknik bilgim olmadığı için korktumBenimde her benzinlige girdigimizde patlama olacak paranoyam vardir. En ufak ekstra kokuda bi bahane bulup araci terkediyorumoluyor boyle seyler. Sizde biraz panik birisiniz demek ki.
Tek derdin bu olsun be canım :) ayrıca araba kullanmaya yeni başlamışsın böyle şeyler çok normal.Kızlar merhaba ben ehliyetimi alalı 2 ay falan oldu aracımız otomatik vites.
Oğlumu okula götürüp ,getirmeye başladım yakın mesafede ,neyse bugün yine oğlumla çıktık yola tam akıcı trafik gaza basıyorum araç gidip duruyor titreme yapıyor ,müsait bir yerde durup parkettim o arada görümcemi arayıp oğlumu okula götürebilir misin dedim götürdü sonra yanıma geldi kaynımda evdeymiş onuda çağırdım çünkü çok panik oldum .
Eşim işteydi onuda aradım falan neyse görümcemin çalıştı servis şöförü araca bindi sorun yok büyük ihtimal el frenini çekili unuttun dedi bende dikkat ettiğimi söyledim ,o zaman motor ısınmadan hareket ettin falan araçta sorun yok dedi bir tur attı geldi ,sonra kaynım aracı ile geldi bizim araçla o beni eve bıraktı oda gayet normal sürdü ama ben çok utandım ve motivem aşırı düştü kendi mi rezil olmuş gibi hissediyorum eşim aradı size bişey olmasın çok korktum dedi ortalığı boşuna ayağa kaldırım salak gibi hissediyorum kendimi oğluma karşıda mahçup hissediyorum ufff ne yapacağım ben
Tekrar denedim eşimi arayıp tekrar araç sallandı daha sonra dörtlüleri yakıp sağa çektim sonra eşim abimide ara dedi kız kardeşimde geldi servis şoförüdeYeniden deneseydiniz öyle bir durumda dörtlüleri yakın sakin olun otomatik vitesi bilmiyorum ama tavsiyem şu olur panik yapıp birilerini aramanıza gerek yok
cnm olur öyle seyler insan baslarda hep yanlis birsey mi yaptim hissi yasiyor, zamanla alisiyorsun ve kullandigin arabayi da daha iyi taniyorsun dolayisiyla daha sakin ve huzurlu bi sürücü oluyorsun. Biraz zaman ver kendine hemen pes etmeKızlar merhaba ben ehliyetimi alalı 2 ay falan oldu aracımız otomatik vites.
Oğlumu okula götürüp ,getirmeye başladım yakın mesafede ,neyse bugün yine oğlumla çıktık yola tam akıcı trafik gaza basıyorum araç gidip duruyor titreme yapıyor ,müsait bir yerde durup parkettim o arada görümcemi arayıp oğlumu okula götürebilir misin dedim götürdü sonra yanıma geldi kaynımda evdeymiş onuda çağırdım çünkü çok panik oldum .
Eşim işteydi onuda aradım falan neyse görümcemin çalıştı servis şöförü araca bindi sorun yok büyük ihtimal el frenini çekili unuttun dedi bende dikkat ettiğimi söyledim ,o zaman motor ısınmadan hareket ettin falan araçta sorun yok dedi bir tur attı geldi ,sonra kaynım aracı ile geldi bizim araçla o beni eve bıraktı oda gayet normal sürdü ama ben çok utandım ve motivem aşırı düştü kendi mi rezil olmuş gibi hissediyorum eşim aradı size bişey olmasın çok korktum dedi ortalığı boşuna ayağa kaldırım salak gibi hissediyorum kendimi oğluma karşıda mahçup hissediyorum ufff ne yapacağım ben
Acaba diyorum bende mi unuttum çünkü servis şoförü dedi bana bende o an yok falan dedim ama şimdi aklıma takıldıTek derdin bu olsun be canım :) ayrıca araba kullanmaya yeni başlamışsın böyle şeyler çok normal.
Ben arabayı ilk aldığımda el frenini indirmeyi unutmuşum , o şekilde yokuş çıkmaya çalıştım yokuşu çıkamayınca aaa araba bozuldu diye paniklemiştim, sonra fark ettim el frenini :)
kimse bu isi bilerek dogmuyor annesinden. Korkmayin herkes gibi sizin kide zamanla oturacak. Hatta bir noktada yaptiklarinizi hic dusunmeden farkinda olmadan otomatik yapmaya basladiginizi goreceksiniz.Açıkçası panik yapım var ve birde teknik bilgim olmadığı için korktum
Pes etmek istemiyorum zaten ama biraz korktum o an diyorum açana el frenini indirmeden mi gittim o ancnm olur öyle seyler insan baslarda hep yanlis birsey mi yaptim hissi yasiyor, zamanla alisiyorsun ve kullandigin arabayi da daha iyi taniyorsun dolayisiyla daha sakin ve huzurlu bi sürücü oluyorsun. Biraz zaman ver kendine hemen pes etme
Cümbür cemaatTekrar denedim eşimi arayıp tekrar araç sallandı daha sonra dörtlüleri yakıp sağa çektim sonra eşim abimide ara dedi kız kardeşimde geldi servis şoförüde
haklısınız bugün bir şeyleri eksik yaptım sanırım o yüzden oldukimse bu isi bilerek dogmuyor annesinden. Korkmayin herkes gibi sizin kide zamanla oturacak. Hatta bir noktada yaptiklarinizi hic dusunmeden farkinda olmadan otomatik yapmaya basladiginizi goreceksiniz.
Cümbür cemaatolsun bir şey olmaz sonra bunlar tecrübe olunca aklınıza gelince gülüyorsunuz ben de mesela otomatik vitesi hiç yapamam gibi geliyor cesaret edemiyorum sizin konunuzu görünce korktum
Benim far korkum var. Diger araçların farları beni çok korkutuyor. Bir de yokuş fobim var sanki araba takla atacakmış gibi geliyor.Yokuşta ya aşırı inişte yol korkutmuşsa çoğu zamn eşimi durdurup ben yürüyorum. Eşim beni önden gidip bekliyor. ya yokuş bitince ya da eniş bitinceÇok haklısınız bundan sonra daha temkinli ,dikkatle olurum Allahın izni ile
Yazılan bir yerden başalayın bence
O an kötü hissetim kendimi ama güzel mesajlarınız ile moralim yerine geldiAy hayır neden rezil olasın. Olabilir böyle şeyler. Ayrıca etrafında bir telefonla koşup gelen insanların olması muhteşem birşey. MaşAllah diyim. Onlar arasa eminim sen de koşup giderdin. Böyle böyle alışacaksın çok normal. Sakın pes etme
Benim far korkum var. Diger araçların farları beni çok korkutuyor. Bir de yokuş fobim var sanki araba takla atacakmış gibi geliyor.Yokuşta ya aşırı inişte yol korkutmuşsa çoğu zamn eşimi durdurup ben yürüyorum. Eşim beni önden gidip bekliyor. ya yokuş bitince ya da eniş bitincekayın validemle kayın babam bizzat yaşadılar ne olduğuna anlam veremediler eşime ne oldu bir şeye mi kızdı demişler. İkna olmadılar bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?