Motive aşırı düştü ,rezillik mi bu ?

Sanırım
İnşallah canım banada tecrübe oldu bir daha yapmam diye düşünüyorum inşallah

Bu benim için tecrübe oldu Allahtan başka bir sorun olmadı daha dikkatli olurum inşallah artık

Yeniden deneseydiniz öyle bir durumda dörtlüleri yakın sakin olun otomatik vitesi bilmiyorum ama tavsiyem şu olur panik yapıp birilerini aramanıza gerek yok

Benimde her benzinlige girdigimizde patlama olacak paranoyam vardir. En ufak ekstra kokuda bi bahane bulup araci terkediyorum oluyor boyle seyler. Sizde biraz panik birisiniz demek ki.

İnanın biran ne yapacağımı şaşırdım büyük bir olay yaşarım diye korktum ilk defa başıma geldi o yüzden panik oldum

Benimde her benzinlige girdigimizde patlama olacak paranoyam vardir. En ufak ekstra kokuda bi bahane bulup araci terkediyorum oluyor boyle seyler. Sizde biraz panik birisiniz demek ki.
Açıkçası panik yapım var ve birde teknik bilgim olmadığı için korktum

Tek derdin bu olsun be canım :) ayrıca araba kullanmaya yeni başlamışsın böyle şeyler çok normal.
Ben arabayı ilk aldığımda el frenini indirmeyi unutmuşum , o şekilde yokuş çıkmaya çalıştım yokuşu çıkamayınca aaa araba bozuldu diye paniklemiştim, sonra fark ettim el frenini :)

Yeniden deneseydiniz öyle bir durumda dörtlüleri yakın sakin olun otomatik vitesi bilmiyorum ama tavsiyem şu olur panik yapıp birilerini aramanıza gerek yok
Tekrar denedim eşimi arayıp tekrar araç sallandı daha sonra dörtlüleri yakıp sağa çektim sonra eşim abimide ara dedi kız kardeşimde geldi servis şoförüde

cnm olur öyle seyler insan baslarda hep yanlis birsey mi yaptim hissi yasiyor, zamanla alisiyorsun ve kullandigin arabayi da daha iyi taniyorsun dolayisiyla daha sakin ve huzurlu bi sürücü oluyorsun. Biraz zaman ver kendine hemen pes etme

Acaba diyorum bende mi unuttum çünkü servis şoförü dedi bana bende o an yok falan dedim ama şimdi aklıma takıldı

Açıkçası panik yapım var ve birde teknik bilgim olmadığı için korktum
kimse bu isi bilerek dogmuyor annesinden. Korkmayin herkes gibi sizin kide zamanla oturacak. Hatta bir noktada yaptiklarinizi hic dusunmeden farkinda olmadan otomatik yapmaya basladiginizi goreceksiniz.

cnm olur öyle seyler insan baslarda hep yanlis birsey mi yaptim hissi yasiyor, zamanla alisiyorsun ve kullandigin arabayi da daha iyi taniyorsun dolayisiyla daha sakin ve huzurlu bi sürücü oluyorsun. Biraz zaman ver kendine hemen pes etme
Pes etmek istemiyorum zaten ama biraz korktum o an diyorum açana el frenini indirmeden mi gittim o an

Tekrar denedim eşimi arayıp tekrar araç sallandı daha sonra dörtlüleri yakıp sağa çektim sonra eşim abimide ara dedi kız kardeşimde geldi servis şoförüde
Cümbür cemaat olsun bir şey olmaz sonra bunlar tecrübe olunca aklınıza gelince gülüyorsunuz ben de mesela otomatik vitesi hiç yapamam gibi geliyor cesaret edemiyorum sizin konunuzu görünce korktum

kimse bu isi bilerek dogmuyor annesinden. Korkmayin herkes gibi sizin kide zamanla oturacak. Hatta bir noktada yaptiklarinizi hic dusunmeden farkinda olmadan otomatik yapmaya basladiginizi goreceksiniz.
haklısınız bugün bir şeyleri eksik yaptım sanırım o yüzden oldu

Cümbür cemaat olsun bir şey olmaz sonra bunlar tecrübe olunca aklınıza gelince gülüyorsunuz ben de mesela otomatik vitesi hiç yapamam gibi geliyor cesaret edemiyorum sizin konunuzu görünce korktum
aslında çok rahat kullanımı ama sanırım ben bugün unuttum el frenini indirmeyi çünkü adam dedi ki araçta sorun yok hatta tur attı el frenini mi indirmedin dedi bende yok olur mu öyle şey falan dedim

Ay hayır neden rezil olasın. Olabilir böyle şeyler. Ayrıca etrafında bir telefonla koşup gelen insanların olması muhteşem birşey. MaşAllah diyim. Onlar arasa eminim sen de koşup giderdin. Böyle böyle alışacaksın çok normal. Sakın pes etme

Çok haklısınız bundan sonra daha temkinli ,dikkatle olurum Allahın izni ile
Yazılan bir yerden başalayın bence
Benim far korkum var. Diger araçların farları beni çok korkutuyor. Bir de yokuş fobim var sanki araba takla atacakmış gibi geliyor.Yokuşta ya aşırı inişte yol korkutmuşsa çoğu zamn eşimi durdurup ben yürüyorum. Eşim beni önden gidip bekliyor. ya yokuş bitince ya da eniş bitince kayın validemle kayın babam bizzat yaşadılar ne olduğuna anlam veremediler eşime ne oldu bir şeye mi kızdı demişler. İkna olmadılar bir türlü

O an kötü hissetim kendimi ama güzel mesajlarınız ile moralim yerine geldi
Sağolsunlar hemen yardım ettiler

ayy olur böyle şeyler acemilik artık el frenine dikkate edersin.bende 3 haftalık şoförüm. geçen arkadaşlarla bir yere gittik. hava hafif kararmaya başladı farı açmayı unuttum bide evden çıkarken farları bak unutma demiştim kendime. yanımdaki otobüsü şoförü selektör yapınca çaktım aa dedim farlar kapalı ona selektör yaptı diye düşündüm tabii. şimdi ilk dikkat ettiğim şey oluyor far konusu

Böyle böyle öğreniriz inşallah tam anlamıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…