Motive aşırı düştü ,rezillik mi bu ?

Bende çok dikkatliydim normalde inanırmısınız kontrol etmeden asla çıkmam ama büyük ihtimal araç tam ısınmadı acele ettim çünkü el frenini indirdim kademeli olarak yapıyorum sürekli

Keşke tüm aşiretinizi çağırmasaydınız
Utanılacak bir şey yok, komik bence. Birkaç ay sonra hatırlayınca gülersiniz, olur öyle

Acaba diyorum bende mi unuttum çünkü servis şoförü dedi bana bende o an yok falan dedim ama şimdi aklıma takıldı
Çaktırma boş ver :) her aceminin başına gelen şeyler bunlar rezillik falan da değil. böyle küçük şeyleri takma kafana :)

Çok haklısınız bundan sonra daha temkinli ,dikkatle olurum Allahın izni ile
Yazılan bir yerden başalayın bence
Benim far korkum var. Diger araçların farları beni çok korkutuyor. Bir de yokuş fobim var sanki araba takla atacakmış gibi geliyor.Yokuşta ya aşırı inişte yol korkutmuşsa çoğu zamn eşimi durdurup ben yürüyorum. Eşim beni önden gidip bekliyor. ya yokuş bitince ya da eniş bitince kayın validemle kayın babam bizzat yaşadılar ne olduğuna anlam veremediler eşime ne oldu bir şeye mi kızdı demişler. İkna olmadılar bir türlü
Böyle böyle öğreniriz inşallah tam anlamıyla
inşallah Allah o isteği arzuyu bana da nasipi etsin

İnşallah canım ,bende biraz deli cesaretide var yanı sıra panikte
Ama bir yerden başla sende ufak ufak

Geçenlerde arabayı park ettim, önüme arkama araba iyice yanaşıp park etmiş. İki denedim çıkmıyor. Bina önünde oturan iş arkadaşlarına seslendim. Bu arabayı buradan çıkarabilir misiniz diye. İçlerinden birini seçip gönderdiler . Ben utanmadım. Acamiyim napiim çarpayım mı

Siz daha çok deneyin. Bişi olmaz. Sürerken dikkat edin yeter. İlk hata ile ilgili video izleyin sonra arayın. Sis farını bulamamıştım videodan buldum. Her arabada yeri farklı malum. Eşim sonra nasıl yanıyor diye bana sordu

Bende park sorunu yaşamıştım kapı önünde Allahtan sağımız solumuz oto tamirci falan dolu rica ettim hallettiler
Yani hep kademeli yaptığım şeyler aslında ama olacağı varmış diyorum hatalar yapılarak tecrübe edicez
Eşimin yanında aşırı panikliyorum bende

Dün araba eşimde, garip bir şekilde öttü araba ama hareket de etti. Bi baktım el frenini indirmemiş bir birimize bakıp güldük bende aynısını yapabilirim çok sorun değil. Yol daha önemli

Dün araba eşimde, garip bir şekilde öttü araba ama hareket de etti. Bi baktım el frenini indirmemiş bir birimize bakıp güldük bende aynısını yapabilirim çok sorun değil. Yol daha önemli
Demekki usta şoförlerde yapabiliyor

Demekki usta şoförlerde yapabiliyor
Biz usta şoför kelimesini kullanmıyoruz. Eşim 12yıl önce kullanmaya başladı. Aradan zaman geçti . Artık usta şoför oldum dedi. Dediğinden 5 dk geçmeden arabayı garaja sürttü. O gün o kelimeyi bıraktık biz

Haha
Ay çok yaşa hiç güleceğim yoktu
Büyük konuşmamak gerek demekki
Olsun yinede baya yol almış

Ay konu sahibi sana yorum yapacam diye hic alakası olmayan bir konuya yazmışım olur canım acemilik üzülme herşey yavaş yavaş ogrenilir

Olan olayda sıkıntı yok ama tüm şehri ayağa kaldırmanız sıkıntı.
Eşinizi arar bırakırdınız.
Görümce, kayın,servis şoförü, aşçı, bahçıvan...
Gerek yoktu yani

Yeni şoförsün olur böyle şeyler başlarda

Olan olayda sıkıntı yok ama tüm şehri ayağa kaldırmanız sıkıntı.
Eşinizi arar bırakırdınız.
Görümce, kayın,servis şoförü, aşçı, bahçıvan...
Gerek yoktu yani
Eşim işteydi sadece görümcemi aradım sonra eşimi olaylar ne çabuk o raddeye geldi ben bile anlamadım

İnsanlık hali, gayet olabilecek bir şey.. boşuna kuruntu yapip canınızı sıkmayın. Etrafınızdaki insanlar da zaten gayet anlayışlı davranmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…