selam kızlar , üniversiteden gecen sene mezun oldum. yaşım 25 kpss'ye hazırlanıyorum. ağustos ayından itibaren düzenli calısıyordum. son 1 aydır erkek arkadasımdan ayrıldık ama ben kabullenemiyorum. kendime saygımı kaybetim mesaj attma diyorr atıyorrum. sınava calışamıyorum düşünmekten 2 senelik ilişkimdi
selam kızlar , üniversiteden gecen sene mezun oldum. yaşım 25 kpss sınavına hazırlanıyorum. ağustos ayından itibaren düzenli calısıyordum. son 1 aydır erkek arkadasımdan ayrıldık ama ben kabullenemiyorum. kendime saygımı kaybetim mesaj attma diyorr atıyorrum. sınava calışamıyorum düşünmekten 2 senelik ilişkimdi
Afedersiniz söylemeden gecemicem
Kpss sınavı derken gereksiz sözcük kullanmissiniz
Kamu personeli seçme sınavı olduğu için açılımı tekrar sınav demenize gerek yok
Sınava hazirlandiginiz için söylüyorum
Yeni biri bulunur ama vakti gecince kpss calismak da kazanmak da cok zor soğumadan calisip kazanmaya bakin .Sonra ataninca rahay edip iyi ki diyeceksiniz
Afedersiniz söylemeden gecemicem
Kpss sınavı derken gereksiz sözcük kullanmissiniz
Kamu personeli seçme sınavı olduğu için açılımı tekrar sınav demenize gerek yok
Sınava hazirlandiginiz için söylüyorum
selam kızlar , üniversiteden gecen sene mezun oldum. yaşım 25 kpss'ye hazırlanıyorum. ağustos ayından itibaren düzenli calısıyordum. son 1 aydır erkek arkadasımdan ayrıldık ama ben kabullenemiyorum. kendime saygımı kaybetim mesaj attma diyorr atıyorrum. sınava calışamıyorum düşünmekten 2 senelik ilişkimdi
bir ay geçmiş artık boşver, ya da ertele kafanda sınav sonrasına
kendini dinle bunu ders çalışmamak için bir bahane olarak kullanıyor olabilir misin, olabilir çünkü