olur oyle arada bır.. ama devam edebilirsiniz kaldığımız yerdenBende geldimm . Sizlere katılmak isterim maalesef eskiden çok güzel kitap okur bitirirdim düzenli şekilde şuan boşum elime alasim yok alıyorum 10 20 sayfa anca okuyorum burası banada motive olur inşallahben Doğan Cüceloğlu - evlenmeden önce kitabına başladım galiba cuma yada cumartesi ama birdaha elime almadım üşengeçlik mı ne bu
On parmaginda on marifet güzel anneben hızlı okumaktan daha cok anlayarak okumayı sevenlerdenım oglum uyuyunca gunduz okuyorum malum gece el işi yapıyorum,
Tesekur ederim canım benim sende oyle sın el işlerını gordum. masallah SubhanAllah cok güzellerdıOn parmaginda on marifet güzel anne❤ maşallah
HosgeldinizBende geldimm . Sizlere katılmak isterim maalesef eskiden çok güzel kitap okur bitirirdim düzenli şekilde şuan boşum elime alasim yok alıyorum 10 20 sayfa anca okuyorum burası banada motive olur inşallahben Doğan Cüceloğlu - evlenmeden önce kitabına başladım galiba cuma yada cumartesi ama birdaha elime almadım üşengeçlik mı ne bu
Hosgeldiniz
O.kitap bende de var bir türlü başlayamadım bi hevesle almistim o dönem benzer icerikli kitaplar okuyordum
O usengeclik bende de var da hem kendimi motive de etmek hem de birlikten kuvvet dogar dusuncesiyle acmis bulundum sayfayı
Birlikte okuyalim mi? (Kitapligimdaysa okurum da kolideyse bulmam zor olabilir)
cok guzel olurda suc ve cezadan neler neler paylasırımBirbirimizi motive etmek için hergun okuduğumuz kitaptan bir cümle veya söz paylaşımı da yapabilirizkonu sahibi ne dersin ?
cok guzel olurda suc ve cezadan neler neler paylasırım
aaaa olurmu hıc suc ve ceza olacak..Herhangi bir cümlesi de olur diğer kitap okumanızda yazadabilirsiniz
MerhabalarBu aralar zweig in bütün kitaplarına takıldım okumadığım kalmasın istiyorum dili muhteşem birde alain in mutlu olma sanati adli kitabi kendi küçük etkisi büyük bir kitap mutlaka tavsiye ediyorum
Körlük kitabı da çok iyiydi. Öyle ağır şeyler yaşanıyorki insan o kitabı okuyunca koronaya şükrediyor değil mi?Bende körlüğü yeni bitirdim..bu coronalı günlerde bulaşıcı bi körlüğü anlatıyor..
Kesinlikle yaKörlük kitabı da çok iyiydi. Öyle ağır şeyler yaşanıyorki insan o kitabı okuyunca koronaya şükrediyor değil mi?