Merhaba hanimlar. 63 kilo ile evlendim sonra dogum pandemi hareketsiz yasam derken bir baktim 82. Kendini oyle de begeniyordum bir gun arkadasim kilomu sordu 80 dedim oyle mi daha cok duruyorsun dedi ve o gun benim donum nokt oldu. Dedim daha mi sisman duruyorum acil zayiflamaliyim. Ertesi gun aralikli oruca basladim. Gece kalkip yeme aliskanligi olan biriyim ve ilk bie hafta acliktan uyuyamadim agladim bile ama pes etmedim yapicaksin kizim dedim. Ikinci hafta daha kolaydi alistim. Aralikli orucu gunde 10.000 veya 12-13 bin adim ile destekledim. 5 ayda 20 kilo verince rahatlik coktu aralikli orucu biraktim. Malesef suan deli gibi yiyorum gene ozellikle gece. Ama son 4 aydir da haftada 3 veya 4 gun spor salonuna gidiyorum bu yuzden kilo almadim hatta ayda 1 er kilo da vermisim.
Ilk 5 ay aralikli oruc + spor ile 20 kg
Son 4 ay sadece spor 4 kg gitti benden.
Toplam 24 kg versem de daha fazla vermis gibi inceldim. 42-44 bedenden 34 bedene dustum. Guncel kilom 57 ama daha az duruyorum sporla zayifladigim icin.
9 ayda hayatim degisti, onceden asla alisveris yapmazdim simdi ne giysem yakisiyor herseyi istiyorum. Sizde yapabilirsiniz.
Bu surecteki degisimlerimin resmini paylastim