• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MOTİVASYON GRUBUMUZ🌸

Yaa ama 8 saatlik yemek yeme diliminde ya çok yersen..Nasıl kendini tutabiliyorsun benim için riskli meselâ😳 ben asla tutamam. Zaten tutabiliyorsam genel bir diyet yapmış olurum birde kafamı oruç kısmına yormam yani. Kalori kısmak gibi olur bu. Ama tutmadan 8saat boyunca kafam rahat bir şekilde her istediğimi istediğim kadar yersem ve buna rağmen ise yararsa bir şey diyemem tabi😁 yani ilk duyduğumda da çok garipsemistim bu diyeti 🤔 meselâ ben o 8saatte dünyayı yiyebilirim. Ama yok kendini tutcaksın yoksa işe yaramaz dersen. E ben de derim ki madem kendimi tutmak zorundayım kalori diyeti gibi yapayım yani ha kalori kısmışım kendimi tutmuşum ha bunu yapmışım kendimi tutmuşum...Üstüne birde 16saat açlık yapmışım. Benim hiç kafama yatmadı açıkçası...Yani bunda da kendini tutmak zorunda kalıyorsun😔 sen mesela iradelisin yapıyorsun ama ben yapamam bunu irade 0 bende😁
Canım niye öyle diyosunn sende mi irade yok aaa. 8 saatte istediğin kadar yiyebilirsin ama ölçülü olacak maalesef😅her diyette uymak zorundasin kaloriye, bak senin diyette de haftanın yarisi uyuyorsun aynı şeye denk gelmiyor mu hemde daha katisi.. Aslında 8 saatlik dilimde çok yersen 16 saatte yine yakmış olursun bence. Ama sen kendi diyetten sakın dönme sana başka diyet yaramıyor🤗 benide tartidaki rakamlar irade veriyor bide 16 saatlik dilimde tam oruç kafasına giriyorum ama gerçekten bende bu diyeti çok duymuştum ve gerçekten kilo gidiyor.. eğer seninde kilo verme işi yavaslarsa bunu düşünürsün ama şuan yapma sakın😍

Canım niye öyle diyosunn sende mi irade yok aaa. 8 saatte istediğin kadar yiyebilirsin ama ölçülü olacak maalesef😅her diyette uymak zorundasin kaloriye, bak senin diyette de haftanın yarisi uyuyorsun aynı şeye denk gelmiyor mu hemde daha katisi.. Aslında 8 saatlik dilimde çok yersen 16 saatte yine yakmış olursun bence. Ama sen kendi diyetten sakın dönme sana başka diyet yaramıyor🤗 benide tartidaki rakamlar irade veriyor bide 16 saatlik dilimde tam oruç kafasına giriyorum ama gerçekten bende bu diyeti çok duymuştum ve gerçekten kilo gidiyor.. eğer seninde kilo verme işi yavaslarsa bunu düşünürsün ama şuan yapma sakın😍
Yok kuzum ya ben hayatta beceremem hiç öyle iradelisin deme🤭 benim diyetimde ertesi gün serbest olmasaydı ayvayı yerdim. Yok yok bundan devam ben tövbeliyim başkasına😁

Tam buğday ekmeğinden minik bir tost yedim. Biliyorum daha hafif yemeliydim ama mide bulantısı ile uyandım. Bir şeyler yemem gerekiyordu 😟

Tam buğday ekmeğinden minik bir tost yedim. Biliyorum daha hafif yemeliydim ama mide bulantısı ile uyandım. Bir şeyler yemem gerekiyordu 😟
Minik yemişsin canım ama özellikle yağına ve içindekilere dikkat etseyin sucuk kaşar filan ince dilimleseydin😐 yine dikkat etmediysen de bişey olmaz hem sen mola gunlerinde dengeliyorsun moralini bozma 🌸💗

Olsun canım ilkgün böyle olsun yarın serbest ertesi gün daha dikkatli yaparsın🥰 ben de bugün iğne oldum. Bacağmdan tedavi görüyorum onun için. İğne biraz ağır ama yine de bozmadım😁💗 birazdan patates salatası yiycem az kalorili tabiki yani içine kaloriyi artırcak şeyelr eklemiycem 1patates,ceviz,turşu, baharat 💗 sabahtandır da hiçbi sey yemedim zaten belki ama öncesinde ballıyoğurt yerim🤔

Olsun canım ilkgün böyle olsun yarın serbest ertesi gün daha dikkatli yaparsın🥰 ben de bugün iğne oldum. Bacağmdan tedavi görüyorum onun için. İğne biraz ağır ama yine de bozmadım😁💗 birazdan patates salatası yiycem az kalorili tabiki yani içine kaloriyi artırcak şeyelr eklemiycem 1patates,ceviz,turşu, baharat 💗 sabahtandır da hiçbi sey yemedim zaten belki ama öncesinde ballıyoğurt yerim🤔
Geçmiş olsun 💐
İyi dayanmıştım tebrik ederim 🥳
Tartı gününü merak ediyorum 🤭

Geçmiş olsun 💐
İyi dayanmıştım tebrik ederim 🥳
Tartı gününü merak ediyorum 🤭
Sağol canımmm🥰aynen valla iyi dayandık yarın yiycem diye motiveyim. Birde sabahları zorlanıyordum ya suyu ılık iciyorum biraz yani azcık sıcak aslında. O çok iyi geldi bana sabah o sıcak su titrememi geçirdi. Sonra zaten kolay oluyor....

Sağol canımmm🥰aynen valla iyi dayandık yarın yiycem diye motiveyim. Birde sabahları zorlanıyordum ya suyu ılık iciyorum biraz yani azcık sıcak aslında. O çok iyi geldi bana sabah o sıcak su titrememi geçirdi. Sonra zaten kolay oluyor....
Çok geçmiş olsun balım 🫶🏻 böyle anlar hep olacak önemli olan böyle anlarda pes etmemek ve sen iradeni korudun tebrikler 💗

Kızzzlaaaar ay o kadar zorlanıyorum ki bozmiyim dimi😪 ay bir daha hastayken fln diyet yapmiycam aklınızda olsun baya zor oluyor baş ağrısı var bir de iğneliyim. İğne dediğim ağır bu arada ozon iğnesi penisilin gibi birşy kemiğime kadar saplanıyor ilaç. Ayyy başımmm🤕 ayy sarmaaa ay çikolataaaa ayyyy ayyy 😂

Back
X