• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Mothercare ahşap beşik satıyorum.tertemiz.

Günceeeeeellllllllll

merhaba beşikle ilgileniyorum fiyata 150 demişsiniz ,ankaradayım kargo parası ile indirim yaparsanız almak isterim . az vaktimiz kaldı umarım olumlu cevap verirsiniz bir arkadaşım geçenlerde ankarada kenar koruyucuları dahil yatağı yorganı ile 150 tl ye aldı. dikkate almanızı isterim . teşekkür ederim.:3:

merhaba beşikle ilgileniyorum fiyata 150 demişsiniz ,ankaradayım kargo parası ile indirim yaparsanız almak isterim . az vaktimiz kaldı umarım olumlu cevap verirsiniz bir arkadaşım geçenlerde ankarada kenar koruyucuları dahil yatağı yorganı ile 150 tl ye aldı. dikkate almanızı isterim . teşekkür ederim.:3:

İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız beşik mothercare marka masif ağaç yapımı çok sağlıklı yani ,ben yatağıyla birlikte 150 tl ye satıyorum mağazasında 500 tl şuanda yatağıyla birlikte Bizimkininde sıfırdan farkı yok çok az kullandık çünkü
malesef son fiyat
Ulaşım hariç yazmştm

İstanbulun neresindesiniz acaba??

istanbulun neresindesiniz acaba özelden mesaj atabilir misiniz, elden alabiliriz belki yakınsak.

Merhabalar arkadaşlar siz 100 msj doldurmadığınız için özelden mesajlaşamayız ne yazıkki
iletişim için mail adresleriniz gerek
Bu arada Bahçelievler tarafında ikamet ediyoruz

beşik için görüşmek istiyorum eğer özel mesaj hakkınız var ise cep tel. numaranızı gönderin hemen irtibata geçelim acil lazım da :)

Lightlife mesaj kutun dolu oldugu için buraya yazıyorum
Pazarlıksız son fiyat 150 tl dedim kusura bakmayın mağazasında 500 tl bizimki de çok temiz 2. El oldugu ve evde kalabalık yaptığı için bu kdr indirdim fiyatı ama daha fazlası olamaz
Üzgünüm

Back