• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Morluklar hızlıca nasıl geçer?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

shot

Hüseyin Şevki Topuz Fan Club
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
10.690
26.447
548
Kızlar selam,

Dün bazı yerlerimde bayağı morluklar olmuş. Ben hiç fark etmedim. Gördüğümden beri de iyice çürüdü o morluklar. Hemen görmediğim için soğuk uygulamadım artık faydası olmaz diye.

Morluklara iyi gelen birkaç merhem buldum ama pazar günü bu saatte eczane bulamam. Evde bulabileceğim, en azından merhem alana kadar morlukların koyulaşmasını engelleyebilecek doğal bir şeyler bilen var mıdır acaba? Dayak yemiş gibiyim :D

Malesef ya ilk anda da müdahele edilmediyse , ne denesen de pek etkisi olmuyor :(

yarın krem sera alabilirsin eczaneden genelde ikinci güne geçmiş ya da baya hafiflemiş oluyor

Gecmis olsun ya kaza falan mi gecirdiniz? Soguk kompresin iyi geldigini biliyorum. Direkt buz veya soguk su torbasiyla olabilir.

Kızlar selam,

Dün bazı yerlerimde bayağı morluklar olmuş. Ben hiç fark etmedim. Gördüğümden beri de iyice çürüdü o morluklar. Hemen görmediğim için soğuk uygulamadım artık faydası olmaz diye.

Morluklara iyi gelen birkaç merhem buldum ama pazar günü bu saatte eczane bulamam. Evde bulabileceğim, en azından merhem alana kadar morlukların koyulaşmasını engelleyebilecek doğal bir şeyler bilen var mıdır acaba? Dayak yemiş gibiyim :KK70:
Şincik sevgili şotçım kapıyı açıyorsun, kafayı gömüyorsun, göz şiştiği için morluklar otomatikman geçiyor
eheheh :D
Bende Arnica ve Lasonil var, ben ikisini bir kullandığımdan hangisi daha iyi bilmiyorum.

Gecmis olsun ya kaza falan mi gecirdiniz? Soguk kompresin iyi geldigini biliyorum. Direkt buz veya soguk su torbasiyla olabilir.
Yok kaza değil çok şükür, spor kazası :)

Soğuk ilk etapta faydalı oluyor, ödemi engellemek için ama morluklar oluştuktan sonra fayda etmiyor :(

Lasonil ya da lasolin tam adindan emin degilim iyi geliyor ogluma sık sık kullaniyorum :)
Not ettim :)

Şincik sevgili şotçım kapıyı açıyorsun, kafayı gömüyorsun, göz şiştiği için morluklar otomatikman geçiyor
eheheh :KK70:
Bende Arnica ve Lasonil var, ben ikisini bir kullandığımdan hangisi daha iyi bilmiyorum.
Yok bebişim öyle kapıyla falan olmaz, neyse ki mevsim kış da gören aile içi şiddet gördüğümü falan düşünmeyecek :D

:KK70: Chess Chess bak dedikodunu yapıyo bu pis şat :KK70:
Kızım spor yapıyorsun, evinde nasıl lasonil olmaz? Ayrıca da derdini öpeyim :KK70: whatsapptan sorsaydın da söylerdim, ilgimi çekmek için KK'yı kullanmana gerek yok :KK70:
Dedikodu yapmıyorum, delüğanlı gibi etiketleyip söylüyorum :KK70:
Bir de ilaç sormuyorum ya, evdeki malzemelerle ilaç alana kadar bir şey yapabilir miyim diye şey ettim.

Sen gelsene bir whatsappa.

Lasonil çok iyi geliyor.

Back
X