• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

morhipo

Namename

Guru
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2012
1.863
2.165
333
Bu ayın 3ünde morhipodan ayakkabı siparişi verdim.Bugün teslim etmeleri gerekiyordu ancak kargoda bile değil.Mail atıp sordum bana tedarikçi firmanın hatası olduğunu söylediler, bu hafta içi bilgilendireceklermiş.Başka sitelerdende alışveriş yaptım ama daha önce böyle bi sorun yaşamadım.Morhipodan alışveriş yapıp böyle bi sorun yaşayanınız var mı?

morhıpo hep böyle yaa yemın ederım bıktım artık ordan alışverışı tamamen kestım zaten
mallar gelıyor o sorun değıl ama ne zaman canları ne zaman ısterse o zaman yolluyorlar

ben zamanında çok yaşadım böyle sorunlar
dedığım gıbı ürünler elıne ulaşır ama ne zaman gelır bı bılgım yok

morhıpo hep böyle yaa yemın ederım bıktım artık ordan alışverışı tamamen kestım zaten
mallar gelıyor o sorun değıl ama ne zaman canları ne zaman ısterse o zaman yolluyorlar

ben zamanında çok yaşadım böyle sorunlar
dedığım gıbı ürünler elıne ulaşır ama ne zaman gelır bı bılgım yok

Teşekkürler.İlk defa alışveriş yaptım ordan ama son olacak.

Morhipoda hic boyle sorun yasamadim gayette memnunum bende ayakkabi siparisi verdim bambi kampanyasindan bugun kargoya vermisler gercektende tedarik ci firma yuzunden olabilir.

Boynerin kuruluşu sağlamdır diye güvendim indirimden erkek arkadaşıma da polonun gömleğini aldım onun içinde haftaya cumaya teslim tarihi dediler bakalım o ne olacak :)

Ben morhipodan alışverişlerimle ilgili hiçbir sorun yaşamadım.
Tedarikçi firma hatası trendyolda oldu bana bir kere. Ürünü temin edemeyip para iadesi yaptılar ve 20 tl hediye çeki yüklediler hesabıma.
Yani sadece morhipoda değil diğer sitelerde de oluyor buna benzer sorunlar, morhipoyla alakası yok.

Morhipo'dan 4-5 kez alışveriş yaptım, her seferinde de bir sorun çıktı. İlk olarak Estee Lauder'in bir tarafı concealer, bir tarafı maskara olan bir ürününü aldım. Rimel resmen eskimişti, kurumuş, sürülmüyor bile. Daha sonra bir çanta siparişi verdim. Siparişimden yaklaşık 10 gün sonra ürünün tedarikçi firmada kalmadığına dair bir mail attılar. Koton kampanyasından bir gömlek aldım, belinde kemeri olan bir modeldi. Kargo elime ulaştı, evet, paketin içinde kemer yok. Fabrika'dan bir gömlek aldım, yanlış beden gönderdiler. Garip yani, bu kadar rekabetçi bir ortamda, Boyner adı altında bir iş yapıyorsun ve bu kadar sarsak çalışıyorsun...

Ben de aynı sorunu yaşadım. Hatta çok önemli bi siparişti benim için gelinlik ayakkabımdı. Söyledikleri tarih üzerinden 2 hafta geçti özür dileriz deyip hediye çeki yollayıp iptal ettiler siparişi.

Konu eskiymiş ama morhipodan sorunsuz alışveriş yapan bir ben miyim? Kaç senedir en sevdiğim alışveriş sitesidir onlarca alışveriş yaptım, yüzlerce ürün aldım. Ne ürünlerde ne alışverişte, ne iadede sorun yaşamadım...

ben de sorun yaşamıyorum.hatta etiketini kutusunu yırttığım şeyleri bile iade edebiliyorum

Bu ayın 3ünde morhipodan ayakkabı siparişi verdim.Bugün teslim etmeleri gerekiyordu ancak kargoda bile değil.Mail atıp sordum bana tedarikçi firmanın hatası olduğunu söylediler, bu hafta içi bilgilendireceklermiş.Başka sitelerdende alışveriş yaptım ama daha önce böyle bi sorun yaşamadım.Morhipodan alışveriş yapıp böyle bi sorun yaşayanınız var mı?

Bazen ellerinde olmayan stoklar için kıvırıyorlar bence bu şekilde. Ben kitap dışında netten alış veriş yapmıyorum. Sonra geldi, gelmedi, hatalı bilmem ne uğraş dur.

Morhipodan çizme alacaktım burayı okuyunca tedirgin oldum.Niye bu kadar sorun yaşanmış ki:(

Başlık, Morhipo'dan yapılmış tek bir alışverişle ilgili değil, genel olarak "Morhipo" olduğu için yazmakta beis görmedim açıkçası :KK45: Tek bir aksaklık için siteyi genel olarak kötülemek istemem zira çok iyi markalarla çalışıyorlar ama benim kendi deneyimlerim bunlar :KK54:

Ordan ilk kez alisveris yapmıştım konuyu açtıgımda ve böyle bi sorunla karşılaşınca başka sorun yaşayan var mı öğreniyim istedim :) Neyseki gecikmeli olsada geldi :) Daha sonra alışwerişlerimde böyle bi sorun yaşamadım

Bende ayın 5 inde sipariş ettiğim 2 ayakkabıyı bekliyorum.Ayakkabının birinin satışını iptal etmişler çünkü ellerinde yokmuş.Ama maduriyetimi gidermek için 15 tl lik hediye çeki vermişler.Diğer ayakkabım henüz kargoya verilmemiş.
Morhipoda bu güne kadar yaşadığım tek sıkıntı geç teslimat.

Back