Erkek İnfertilitesi Morfolojisi 0- 2 arası değişip aşılama yada tüp bebeğe hazırlananlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Balım yumurta sayısını bi sonraki kontrolde net söyleyebilirim, rahim duvarı kalınlığı çok güzel yumurtalar da harekete geçmiş dedi. Aynı dozda gonal f le devam salı gününe kadar dedi. Bakalım salı günü neler söyleyecek. Gerçi hemşire cumartesi opu olur büyük ihtimalle dedi ama bakalım..

Evet kuzum ilaçla düşüyormuş hemen bakalım artık hayırlısı. Koldanda mı iğne vuruluyor onu bilmiyordum ben kuzu . Ayy kuzum gelişmelerden haberdar et bizi Allah ım hayırlısını nasip etsin inşallah
Kuzumcum gonal f leri koldan vuruyorum. 1 tane daha var onu göbekten. Yumurtalar da hareketlenmiş rahim duvarı kalınlığı da güzel dedi..Salı günü tekrar kontrolüm var inşallah yine güzel şeyler duyabilirim..

Merhabalar kızlar. Geçen hafta 19 yumurtam toplanmıştı 10 tanesi işleme alındı ve 3.güne geldi. 5.güne ise 5 tane geldi ve donduruldu. 5i de 2.kalitedeler şükürler olsun rabbime. Dün regl oldum bugün de kontrole gittim pcos olduğum için transferim 2 ay sonrasında olacak. Bakalım Allahım hayırlı pozitif sonuçlar nasip etsin cümlemize inşallah sağlıkla tez vakitte..

Aaaa çok sevindimmmm.. maşallah canımm ya sanki dna hasarı da yüksekti diye hatırlıyorumm. Sağlıkla al kucağına inşallahh.. Nası bi duygu??
Cok tesekkur ederim insallah senin de transferin basarili olur sabahlari heyecandan uyuyamiyorum erkenden kalkiyorum tuhaf bisey :) her wc ye gittigimde adet olcakmisim gibi hissediyorum korkudan sanirim

Canım çok sevindim adına çok uğraş vermiştin süper bir haber bu adına şok sevindim dualarını eksik etme bizim içinde , hayırlı uğurlu olsun rabbim kucağına sağlıklı sıhhatli almayı nasip etin inşallah :)
Tesekkur ederim Rabbim size de nasip etsin insallah .Duasiz kalmasin yüreğiniz dua her seyin ilacıdır

Canim randevum sali bekliyoruz merakla progestan kullaniyorum basim donuyor bayginlik gecirdim
Geçmiş olsun canim progestanin iğnesini mi oluyorsun, o çok cabuk tansiyon düsürüyor, iğneden sonra 10-15 dk otur dinlen öyle kalk. Tüp bebekte bize fitilini veriyorlardi, onda böyle sikinti olmuyor

Geçmiş olsun canim progestanin iğnesini mi oluyorsun, o çok cabuk tansiyon düsürüyor, iğneden sonra 10-15 dk otur dinlen öyle kalk. Tüp bebekte bize fitilini veriyorlardi, onda böyle sikinti olmuyor
Sagol Hapini kullaniyorum canim 3 saat yatmisim kendime gelemedim dr a soylicem cok acayip bisey ya

X