Erkek İnfertilitesi Morfolojisi 0- 2 arası değişip aşılama yada tüp bebeğe hazırlananlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhabalar kızlar.Bende pco var ama adet olabiliyorum çok şükür bikaç gün geciksem de.Eşimin sperm değerleri
-top sayı: 66 milyon
-Toplam hız: 55
-İleri hızlı: 10 (bi testte 0 çıkmışlığı var birinde 4 )
-Yavaş hızlı: 35
-Yerinde: 10
-morfoloji %2 (bi testte 0 çıkmışlığı var )
Kızlar 3 ay keçiboynuzu kaynattım geçen hafta 3 ayı doldurunca havuç suyuna başladık.Her sabah aç karnına zeytinyağjnda bekletilmiş incir yiyor Bu arada eşim şu vitamin ve ilaçları kullanıyor:
-proviron
-ace selenyum
-zinco
-evicap
-giseng
-l-arginin
Kadın doğum doktoru bize çok olumsuz konuştu değerlerimizle ilgili. Tüp bebeğe bile bu değerlerle sıkıntı zor dedi. Sizce durumumuz nedir? Bu vitamin ilaç kür yeterli mi??? O kadar mutsuzum ki. Eşimde ben de çok üzgünüz. Bi tanıdığımız ürolog var dalında iyi ona gönderdik sonuçlarımızı ve aşılamayla başlayabiliriz demiş gelecek adette yıllık iznimizi kullanıp memleketimizdeki o doktora gidicez. Sizler neler yapıyorsunuz?? Buradan konuşup haberleşelim mutlulu mutlu pozitif sonuçlarmızı paylaşalım inşallahh...
Ayni bende pcos la esiminnde morf 0 la ikizlere hamile kaldim ama malesef bende pihtilasma bozuklugu varmis oyuzden 3. Ayda kalpleri durdu.kurtajdan sonrs 2 gun once korunmayi biraktik.bakalim sonuc ne olacak.bende bitkisel kurleri yaptim.her aksam ilik sute bildircin yumurtasi kirp balla verdim.bide emodexle 1 kutu klomeni isti esim 2 gunde 1.sadece 1 kutuyu bitirdi 10 tablet yani.morf 55.6 ya yukseldi.3 5 icindede hamile kalmstim.simdi nasil olcak bakalm.ilki 18. Ayda olmustu

Ayni bende pcos la esiminnde morf 0 la ikizlere hamile kaldim ama malesef bende pihtilasma bozuklugu varmis oyuzden 3. Ayda kalpleri durdu.kurtajdan sonrs 2 gun once korunmayi biraktik.bakalim sonuc ne olacak.bende bitkisel kurleri yaptim.her aksam ilik sute bildircin yumurtasi kirp balla verdim.bide emodexle 1 kutu klomeni isti esim 2 gunde 1.sadece 1 kutuyu bitirdi 10 tablet yani.morf 55.6 ya yukseldi.3 5 icindede hamile kalmstim.simdi nasil olcak bakalm.ilki 18. Ayda olmustu
Sadece 10 tablet klomen ve emodex le mi %55 oldu morfoloji? Herikisi de kruger mi bakıldı morfolojinin? Eğer öyleyse maşallah mucize gibi.. Bizim morfolojimiz %2 bakalım. 2 ayı geçkin promen k(emodex türevi) ve günaşırı klomen kullanıyoruz.. Keçiboynuzu tozu içiyor eşim bide. Allah yardımcımız olsun. Siz normal yolla mı hamile kalmıştınız? İnşallah rabbim çok aratmadan tekrar nasip eder..

Sadece 10 tablet klomen ve emodex le mi %55 oldu morfoloji? Herikisi de kruger mi bakıldı morfolojinin? Eğer öyleyse maşallah mucize gibi.. Bizim morfolojimiz %2 bakalım. 2 ayı geçkin promen k(emodex türevi) ve günaşırı klomen kullanıyoruz.. Keçiboynuzu tozu içiyor eşim bide. Allah yardımcımız olsun. Siz normal yolla mı hamile kalmıştınız? İnşallah rabbim çok aratmadan tekrar nasip eder..
Ins canim saolasin.10 tablet klomen 1 kutu emodex yaninda bir suru kür canim. Kendim ozel karisimli bal yaptim.icine sperme iyigelen her tozu aldim karstrdim.arisutu icirdim bi sure.sonra her aksam bildircinli süt icine o baldan bi kasik.keciboynuzu kürü.caksir suyu.her sabah 1 avuc kuruuzum findik fistik ceviz.kuruuzum morfolojiye iyi gelen en yuksek degerdeki kuruyemis bu arada.domates corbasi nohut yemegi iyi geliyor diye onlari sık sık pisirdim.bunlari birakmdan duzenli olarak yaptik.bizim morf. Hairicinde hersey cok guzeldi zaten.bu kurlerden sonrada dogal yoldan hamile kaldim.kendimde hsg cektrmistim 3. Ayiydi.

Merhaba Kızlar proxeed plus ın herhangi bir yan etkisi varmıdır doktora sormadan alıp kullansak ?
Yok ama icinde cinko var cinkonun fazlasi zarar vücut atamazsa sorun olabilir çinko fazlalığı anemi, bakır vitamininde azalma ve iyi kolestrolde düşmeye neden olabilir.

Ins canim saolasin.10 tablet klomen 1 kutu emodex yaninda bir suru kür canim. Kendim ozel karisimli bal yaptim.icine sperme iyigelen her tozu aldim karstrdim.arisutu icirdim bi sure.sonra her aksam bildircinli süt icine o baldan bi kasik.keciboynuzu kürü.caksir suyu.her sabah 1 avuc kuruuzum findik fistik ceviz.kuruuzum morfolojiye iyi gelen en yuksek degerdeki kuruyemis bu arada.domates corbasi nohut yemegi iyi geliyor diye onlari sık sık pisirdim.bunlari birakmdan duzenli olarak yaptik.bizim morf. Hairicinde hersey cok guzeldi zaten.bu kurlerden sonrada dogal yoldan hamile kaldim.kendimde hsg cektrmistim 3. Ayiydi.
İnşallah bebeğin tekrar gelir bu sefer sağlıkla al kucağına balım. Sayı ve hız yüksekse kimi doktprlar morfolojiyi önemsemiyorlar zaten. Diğer değerlerinizin yüksekk olması avantaj sixin için..

İnşallah bebeğin tekrar gelir bu sefer sağlıkla al kucağına balım. Sayı ve hız yüksekse kimi doktprlar morfolojiyi önemsemiyorlar zaten. Diğer değerlerinizin yüksekk olması avantaj sixin için..
Saoalsin canim rabbim hepimize nasip etsin ins bu duyguyu.Evet oyle sayi hiz yuksekti oyuzden bizimde gittigimiz drlar pek onemsemedi morf.

Canım yarın kontrolüm var , ama dr büyük ihtimal ptesi topluyoruz dedi perşembe günü :)
Aaaa hayırlısı kuzum. İnşallah kaaapkaliteli yumoşların en kaliteli spermciklerle birleşip en kaliteli embriyolarını oluşturcak ve evladın sıkı sıkıya tutunucak annesine. Annesi de bize güzel haberler verecek :KK66: Güzel düşünelip güzel olsun herşey rabbimin izniyle...

Kızlar merhaba eşim sprem testi verdi bi bakın nasıl sizce

Eklentiler

• IMG_20170919_220204.jpg
    IMG_20170919_220204.jpg
    48,6 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_20170919_220231.jpg
    IMG_20170919_220231.jpg
    41 KB · Görüntüleme: 74
Ama baş bölgesinde sorun olan %68 bence bu deger yüksek diğer degerleri maşallah cok iyi
Baş anomalisi yüksek ama bizim de %65ken doktor pek dikkate almamıştı. Bide burada %85 başanomalili arkadaşı biliyorum normal yolla gebe kalan balım.. Normal morfolojisi %4 bana göre çok iyi bizimkisi %2 :KK43:
Sizin dna hasar sonucunuz çıktı mı ??

Baş anomalisi yüksek ama bizim de %65ken doktor pek dikkate almamıştı. Bide burada %85 başanomalili arkadaşı biliyorum normal yolla gebe kalan balım.. Normal morfolojisi %4 bana göre çok iyi bizimkisi %2 :KK43:
Sizin dna hasar sonucunuz çıktı mı ??
Sayı iyi olunca baş pek sorun olmuyor demekki.yok canm ya hala cıkmadı bizde onu bekliyoruz :eek:

X