- Konu Sahibi askininaskisi
- #1.381
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım merhaba. Morfoloji %15 gayet iyi. Sayı ve hızınız da güzel. Ama likefaksiyon süreniz 60 dk. Uzun bi süre. Normali max 20 dk olmalı diye biliyorum..
Güzel haberler ver bize inşallah balım. Biz de yaptıracağız ama eşim şu ara çok yoğun çalışıyor. İlk fırsatta gidecek teste bakalım..Sayı iyi olunca baş pek sorun olmuyor demekki.yok canm ya hala cıkmadı bizde onu bekliyoruz
O ne ki tam olarak ?Canım merhaba. Morfoloji %15 gayet iyi. Sayı ve hızınız da güzel. Ama likefaksiyon süreniz 60 dk. Uzun bi süre. Normali max 20 dk olmalı diye biliyorum..
Göndereceğim resim de güzel açıklamış balım. Ama 60 dk yı normal kabul edenler de var.O ne ki tam olarak ?
Anladım canım sağolGöndereceğim resim de güzel açıklamış balım. Ama 60 dk yı normal kabul edenler de var.
Morfolojimiz who kriterine göre en az %30 olmalı sizinki %15 cıkmıs yani düşük arkadaslar krugere göre yorum yapmıs onun %4 olması yeterliKızlar bizim sonuçlarımız çıkmış yüklemekte skıntı yaşadım ama bakabilir misiniz?
Canım testte kruger yazıyor ama 2 . resme bakabilir misin?Morfolojimiz who kriterine göre en az %30 olmalı sizinki %15 cıkmıs yani düşük arkadaslar krugere göre yorum yapmıs onun %4 olması yeterli
kruger yazıyor cnm testlerınde yani değer iyiMorfolojimiz who kriterine göre en az %30 olmalı sizinki %15 cıkmıs yani düşük arkadaslar krugere göre yorum yapmıs onun %4 olması yeterli
Benimde aklım karıştı Valla beklemekten çok sıkıldımkruger yazıyor cnm testlerınde yani değer iyi
Morfolojiniz 4 canın. Burada birçok arkadaş ben de dahil %4 sınırına ulaşamadık ne yaptıysak. Minimum 4 olmalı. Sizin iyi maşşallah. Sayı ve hızınız da iyi... Volüm artsa sayınız daha da artar..
Hizda sorun gorunmuyor morfolojiyi cok anlayamadim yanlis yonlendirmek istemem
Ne kullanmistiniz canimKızlar çok saol cevap için bizimde kötüydü sprem sonuçları
morfoloji anlayamadım 2 çıkmış gibi geldi bana ama hızı şükür iyi çıktı ilaç kullandı eşim bide e vitamini onlar etki etdi diye düşünüyorum allhim hayırlı sağlıklı evletlar versin bize insllh
Ne kullanmistiniz canim
Benim esim de ayni seyleri 6 ay kullandi 0 dan 16 ya cikti ileri hareket yuzdesi simdi emodexe geçtikCnm proxeed plus + e vitamini 200 luk bide eşim et fln cok yemez di ceviz fındık fıstık siyah üzüm ne varsa çerez karıştırdım onlarida yiyordu onlarin etkisi oldu galiba cnm sporda yapmaya başlamıştı 2 ay yaptı
Canım siz sanırım dna hasarı için kullanıyordunuz değil mi emodexi ? Bu dna hasarı hareket oranları falan çok iyi olsa da çıkabiliyor anladığım kadarıyla bende bundan şüpheleniyorum bu hafta sonuçlarla doktora gidecek eşim sordurucam doktora bakalım ne diyecek.Benim esim de ayni seyleri 6 ay kullandi 0 dan 16 ya cikti ileri hareket yuzdesi simdi emodexe geçtik
Ben alt tarafa baktım orda ikiside yazıyor ya ondan şaşırdım pardon cnmCanım testte kruger yazıyor ama 2 . resme bakabilir misin?
Evet canim hepsi farkli problem maalesef hangisiyle mucadele edecegimizi sasirdik.Rabbim eslerimize sifa versinCanım siz sanırım dna hasarı için kullanıyordunuz değil mi emodexi ? Bu dna hasarı hareket oranları falan çok iyi olsa da çıkabiliyor anladığım kadarıyla bende bundan şüpheleniyorum bu hafta sonuçlarla doktora gidecek eşim sordurucam doktora bakalım ne diyecek.
Canim sünüberi diye bi yemek varEvet aynen o ..proxeed propolis karisimi kuruyemis evicap keciboynuzu pekmezi kullaniyor duzenli insallah sifa olur .Nohut yemegini cok sevmiyor acaba suyunu mu icirsem islatinca haslayinca suyuna geciyor vitaminler
Bakayım canim benim en buyum dezavantajim esimin cogu yemegi disarda yemesi ateste pismis oluyor cogu da .Mesela dun yoktu yemekte bugun de yok mesaiye kaliyorCanim sünüberi diye bi yemek var
Icinde bolca haslanmis nohut koyuyosun
Biraz et (gerci kaan aydos istemiyor ama)
Bide patlicanla yapiliyor eger esin sade nohut yemegini yemiyorsa bunu yedirrbilirsin
Yada kavrulmus nohut yiyebikirsiniz firinda yapiyosun onu da