Erkek İnfertilitesi Morfolojisi 0- 2 arası değişip aşılama yada tüp bebeğe hazırlananlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
m.....JPG
Bu da morfoloji sonucu...

Ya kızlar benim anlamadığım incelenen sperm sayısı 39 adet diyor onun içinden de morfolojiyi %15 olarak gösteriyor. Yani çok inandırıcı gelmedi bana bu sonuçlar. Eşimde seviniyor ama ben çok sevinemedim açıkçası. Çünkü subjektif bir değerlendirme değil mi sonuçta ?

Morfolojiniz 4 canın. Burada birçok arkadaş ben de dahil %4 sınırına ulaşamadık ne yaptıysak. Minimum 4 olmalı. Sizin iyi maşşallah. Sayı ve hızınız da iyi... Volüm artsa sayınız daha da artar..
Hizda sorun gorunmuyor morfolojiyi cok anlayamadim yanlis yonlendirmek istemem

Kızlar çok saol cevap için bizimde kötüydü sprem sonuçları
morfoloji anlayamadım 2 çıkmış gibi geldi bana ama hızı şükür iyi çıktı ilaç kullandı eşim bide e vitamini onlar etki etdi diye düşünüyorum allhim hayırlı sağlıklı evletlar versin bize insllh

Kızlar çok saol cevap için bizimde kötüydü sprem sonuçları
morfoloji anlayamadım 2 çıkmış gibi geldi bana ama hızı şükür iyi çıktı ilaç kullandı eşim bide e vitamini onlar etki etdi diye düşünüyorum allhim hayırlı sağlıklı evletlar versin bize insllh
Ne kullanmistiniz canim

Cnm proxeed plus + e vitamini 200 luk bide eşim et fln cok yemez di ceviz fındık fıstık siyah üzüm ne varsa çerez karıştırdım onlarida yiyordu onlarin etkisi oldu galiba cnm sporda yapmaya başlamıştı 2 ay yaptı
Benim esim de ayni seyleri 6 ay kullandi 0 dan 16 ya cikti ileri hareket yuzdesi simdi emodexe geçtik

Benim esim de ayni seyleri 6 ay kullandi 0 dan 16 ya cikti ileri hareket yuzdesi simdi emodexe geçtik
Canım siz sanırım dna hasarı için kullanıyordunuz değil mi emodexi ? Bu dna hasarı hareket oranları falan çok iyi olsa da çıkabiliyor anladığım kadarıyla bende bundan şüpheleniyorum bu hafta sonuçlarla doktora gidecek eşim sordurucam doktora bakalım ne diyecek.

Canım siz sanırım dna hasarı için kullanıyordunuz değil mi emodexi ? Bu dna hasarı hareket oranları falan çok iyi olsa da çıkabiliyor anladığım kadarıyla bende bundan şüpheleniyorum bu hafta sonuçlarla doktora gidecek eşim sordurucam doktora bakalım ne diyecek.
Evet canim hepsi farkli problem maalesef hangisiyle mucadele edecegimizi sasirdik.Rabbim eslerimize sifa versin

Evet aynen o ..proxeed propolis karisimi kuruyemis evicap keciboynuzu pekmezi kullaniyor duzenli insallah sifa olur .Nohut yemegini cok sevmiyor acaba suyunu mu icirsem islatinca haslayinca suyuna geciyor vitaminler
Canim sünüberi diye bi yemek var
Icinde bolca haslanmis nohut koyuyosun
Biraz et (gerci kaan aydos istemiyor ama)
Bide patlicanla yapiliyor eger esin sade nohut yemegini yemiyorsa bunu yedirrbilirsin
Yada kavrulmus nohut yiyebikirsiniz firinda yapiyosun onu da

Canim sünüberi diye bi yemek var
Icinde bolca haslanmis nohut koyuyosun
Biraz et (gerci kaan aydos istemiyor ama)
Bide patlicanla yapiliyor eger esin sade nohut yemegini yemiyorsa bunu yedirrbilirsin
Yada kavrulmus nohut yiyebikirsiniz firinda yapiyosun onu da
Bakayım canim benim en buyum dezavantajim esimin cogu yemegi disarda yemesi ateste pismis oluyor cogu da .Mesela dun yoktu yemekte bugun de yok mesaiye kaliyor :KK43:

X