-
- Konu Sahibi askininaskisi
- #1.081
Sağol cnmProxeed zeytinyağında incir keciboynuzu kürü coban cokerten kuruyemiş simdi propolisli karışım
Bilemedim canım bende sigaraya yoruyorum inanki beynini yiyorum bazen adamın yani sadece bebek için değil sağlığı açısındada .nasip işte ya bi engel çıkıyor işte olasıya kadarCanım önceden daha fazla içiyordu sonra baya azalttı sigarayı haftada 2 3 tane anca içiyordu. Ama hiç işe yaramadı. Morfoloji düşük olduğu için işe yaramıyor bence bizde yani ben öyle düşünüyorum
İyiyim kuzum bende aynı ne olsun napsak o zaman donsuz mu yatırsak acaba adamları :)ya kuzuşum devlette her hastanede var mı bilmiyorum özel doktorunu seçme yani benim gideceğim yer ege üniversitesi orada seçebiliyordun onuda burdaki arkadaşlardan duydum yani her defasında beklemiyosun öyle saatlerce 200 tl ödüyosun her muayenede yani özele göre daha uygun oluyor fiyat olarak ta total de bakalım ilk kontole 1 ay var yaaa inşallah inşallah hayırlısıyla olur kuzum hepimizinde .Sen nasıl karar verebildin mi ?Canımcımm.. Giremedim çok yoğun geçiyo günler. İyiyim şükür sen nasılsın?
Kuzum duydum onu da slip daha zararlı diye okudum. Dar olan herşey zararlıymış. Boxer kot pantalon.. Sıcak su... Hatta gece yatarken iç çamaşırını çıkarıp öyle uyunması daha uygunnuş.
Balım bişi daha sorcam ya. Devlette başlayacaksın ya hani özel doktorunu nası seçiyosun anlatabilir misin??
Kocaniz kilo aldimi. ? Bunlarin sperm icin ne faydasi var?Proxeed zeytinyağında incir keciboynuzu kürü coban cokerten kuruyemiş simdi propolisli karışım
Verdim kuzum. Ankada tüp bebek merkezinde başlıcam Adana'da ailemin yanında. Valla çok heycanlıyım yaa.. İnşallah pozitifi alırız ikimizde kuzumm.İyiyim kuzum bende aynı ne olsun napsak o zaman donsuz mu yatırsak acaba adamları :)ya kuzuşum devlette her hastanede var mı bilmiyorum özel doktorunu seçme yani benim gideceğim yer ege üniversitesi orada seçebiliyordun onuda burdaki arkadaşlardan duydum yani her defasında beklemiyosun öyle saatlerce 200 tl ödüyosun her muayenede yani özele göre daha uygun oluyor fiyat olarak ta total de bakalım ilk kontole 1 ay var yaaa inşallah inşallah hayırlısıyla olur kuzum hepimizinde .Sen nasıl karar verebildin mi ?
Evet canım Ankara'dayız.. Ama ailem Adana'da..Anatoliada yyaptırdık , Hakan yaralı. Ankara'da mı oturuyorsunuz?
İnşallah balım inşallahh... Bu hız sadece ileri hızlı mı yoksa (ileri hızlı+ ileri yavaş) hız mı??Morfoloji %2 ileri hiz %16 (0 dan yukseldi ) insallah biz de anne oluruz tez zamanda
Hakan yaralı adını duydun mu kaç. Para için herşey. İlk görüşmede gözünü boyuyor sonra ortada Yok. Yok microcip yapmadık, dr gerek Yok dedi. Ankaradaysan bence Ankara'da dene.Evet canım Ankara'dayız.. Ama ailem Adana'da..
Hakan Yaralı'nın adını çok duydum.. Memnun muydunuz? Bide mikrochip mi yaptırdınız??
Hahaha bende söyliyim yaaa bizimkide yatsın öyle hayırlısı olsun kuzum yaaa inşallah senin için hayırlısıyla mutlu haberi verdircek yerdir. Nasibimizde varsa Allah ın izniyle olucak yaaa Benide heyecan basıyo ara ara bakalım neler görcezVerdim kuzum. Ankada tüp bebek merkezinde başlıcam Adana'da ailemin yanında. Valla çok heycanlıyım yaa.. İnşallah pozitifi alırız ikimizde kuzumm.
Balım bi ara ilk öğrendiğimde bu donsuz yatmanın yararlı olduğunu benim koca öyle yatıyoduazönce hatırlattım yine efil efil rahattı diyo
Siz de mi Ankara'dasınız?Hakan yaralı adını duydun mu kaç. Para için herşey. İlk görüşmede gözünü boyuyor sonra ortada Yok. Yok microcip yapmadık, dr gerek Yok dedi. Ankaradaysan bence Ankara'da dene.
Aminnn kuzum hepimiz için öyledir inşallahhh. Kışı hamiş geçiririz inşallahh...Hahaha bende söyliyim yaaa bizimkide yatsın öyle hayırlısı olsun kuzum yaaa inşallah senin için hayırlısıyla mutlu haberi verdircek yerdir. Nasibimizde varsa Allah ın izniyle olucak yaaa Benide heyecan basıyo ara ara bakalım neler görcez
Evet bende ankaradayımSiz de mi Ankara'dasınız?
Ankara' da bu işler biraz ticarete dönüşmüş bikaç kötü tecrübem var doktor konusunda. Ama eğer tavsiyeniz varsa onu da düşünebilirim??
Hakan yaralıyı erkek infertilitesinde başarılı die duymuştum.. Ama işte böyle paragöz doktorlar beni en korkutan doktorlardır.. Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın..
İnşallah bebişinle dönersin tedavi sonucunda klinikten balımEvet bende ankaradayımşuan tolga ecemişe gidiyorum, ekimin başına kadar duralım deri ilaçlar verdi eşime banada vitamin vs .
Amin inşallah, ben ağustosta başlayacaktım ama bir yumurtam ilerden gitmiş yapamam dedi. Zaten yumurtaları toplayıp dölleyecek sonra bir ay Rahmi dinlendirecek. Bakalım hayırlısı. Kaliteli embriyo olmAzsa dondurmam deri hatta drİnşallah bebişinle dönersin tedavi sonucunda klinikten balımkış hamileleri oluruz hepimiz inşallah aynı dönemlerde başlıyoruz
Ne güzel hasta çıkarlarını ön planda tutan doktor bulmak çok zor.Amin inşallah, ben ağustosta başlayacaktım ama bir yumurtam ilerden gitmiş yapamam dedi. Zaten yumurtaları toplayıp dölleyecek sonra bir ay Rahmi dinlendirecek. Bakalım hayırlısı. Kaliteli embriyo olmAzsa dondurmam deri hatta dr
Canım bizde ekstralar var, benim yumurta toplamada kalp şeklinde olan rahmimi düzeltecek, eşimden aldığı spermleri yüzdürecek vs. Sanırım 10bini ilaçsız geçiyor. Dondurma vs işlemleride var. Muayenesi 350 tl fakat bazı özel sigortalar karşılıyor, tabii tüp bebeğe başladığında muayene ücreti Yok. Gidip muayene ol derimNe güzel hasta çıkarlarını ön planda tutan doktor bulmak çok zor.
Peki sorması ayıp ama toplamda ne kadar tutuyor ?
Teşekkürler balım cevabın için.. Umarım emeklerinizin karşılığı miss kokulu bi evlat olur..Canım bizde ekstralar var, benim yumurta toplamada kalp şeklinde olan rahmimi düzeltecek, eşimden aldığı spermleri yüzdürecek vs. Sanırım 10bini ilaçsız geçiyor. Dondurma vs işlemleride var. Muayenesi 350 tl fakat bazı özel sigortalar karşılıyor, tabii tüp bebeğe başladığında muayene ücreti Yok. Gidip muayene ol derim
Amin inşallah, bakalım Rabbim büyük. Ama sana şunu diyim, ilk tedavimde annemde yattım 3 gün sonra dedim evime gitmek istiyorum. Annem her sabah geliyordu, akşama gidiyordu. Evinin olduğu şehirde yaptırma imkanın varsa düşün derimTeşekkürler balım cevabın için.. Umarım emeklerinizin karşılığı miss kokulu bi evlat olur..
Hangi doktor bu?Canım bizde ekstralar var, benim yumurta toplamada kalp şeklinde olan rahmimi düzeltecek, eşimden aldığı spermleri yüzdürecek vs. Sanırım 10bini ilaçsız geçiyor. Dondurma vs işlemleride var. Muayenesi 350 tl fakat bazı özel sigortalar karşılıyor, tabii tüp bebeğe başladığında muayene ücreti Yok. Gidip muayene ol derim
Tolga ecemiş. Sizde mi Ankara'da yaşıyorsunuz?Hangi doktor bu?