- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.353
-
- Konu Sahibi askininaskisi
- #1.061
Verdik canim sonuclari haftaya cikacak insallah yokturBalım tüp bebeğe başlamadan dna hasar testi yaptırmadıysanız muhakkak yaptırın derim..
İnşallah balımm. Olsa da korkma tedavisi var. Moral bozmadan kaan hocaya mail atarsın o yardımcı olur...Verdik canim sonuclari haftaya cikacak insallah yoktur
Tamam canim. Sagol ♡Siz ne durumdasiniz pekiİnşallah balımm. Olsa da korkma tedavisi var. Moral bozmadan kaan hocaya mail atarsın o yardımcı olur...
Kaan hoca 1 ay hasar için ilaç kullanıp tahlil yaptırın kanda hormon bakturın demişti. Yaptırdık sonucu gönderdik bakalım. Bayramdan sonra cevap gelecek. Tüp bebeğe geçmeden dna hasarını düşürüp öyle geçelim diyoruz. Ekim gibi falan düşmüş olursa tüpe başlayacağıx..Tamam canim. Sagol ♡Siz ne durumdasiniz peki
Kac yıldır istiyorsunuz peki sayi ve hiziniz nasil cok soru soruyorum kusura bakmayin daha yolun basindayiz o nedenle hep bilgi topluyorumKaan hoca 1 ay hasar için ilaç kullanıp tahlil yaptırın kanda hormon bakturın demişti. Yaptırdık sonucu gönderdik bakalım. Bayramdan sonra cevap gelecek. Tüp bebeğe geçmeden dna hasarını düşürüp öyle geçelim diyoruz. Ekim gibi falan düşmüş olursa tüpe başlayacağıx..
Canım ben tüp bebekten sonra bir yıkım yaşadım, sonra baktım çok şükür hayırlı ve beni seven eşim var dedim. 1 yıl içindede olmAzsa köpek alacağız:) hatta emekliliği beklemeden deniz kenarına yerleşme planları bile yapmaya başladıkBalım tüp bebek merkezi olduğu için gayet normal böyle karamsar konuşmaları. Kimi doktor hemen tüp diyor kimisi normal yolla olur ama süreç uzayabilir diyor. Allahım en hayırlı tez zamanda sağlıkla nasip etsin. Ama bozma moralini tüp bebek merkezli hastanenin dışında başka bi doktora görünmenizde fayda var balım... Hakkınızda hayırlısı olsun..
Kaan hocaya biz aynı anda üç arkadaş gittik, üçümüzede aynı ilaçları verdi:) hatta keşke birimiz gitseydi parayı bölüşseydik geçtiği bile yaptıkKaan hoca 1 ay hasar için ilaç kullanıp tahlil yaptırın kanda hormon bakturın demişti. Yaptırdık sonucu gönderdik bakalım. Bayramdan sonra cevap gelecek. Tüp bebeğe geçmeden dna hasarını düşürüp öyle geçelim diyoruz. Ekim gibi falan düşmüş olursa tüpe başlayacağıx..
Kaç oldu tedaviniz 3 ünüzde sonuc nasıl cnm klomen emedexmiKaan hocaya biz aynı anda üç arkadaş gittik, üçümüzede aynı ilaçları verdi:) hatta keşke birimiz gitseydi parayı bölüşseydik geçtiği bile yaptık
Canım ben tüp bebekten sonra bir yıkım yaşadım, sonra baktım çok şükür hayırlı ve beni seven eşim var dedim. 1 yıl içindede olmAzsa köpek alacağız:) hatta emekliliği beklemeden deniz kenarına yerleşme planları bile yapmaya başladık
Valla hepimizin yüzde onun altına düştü:) emodex ve klomendi Sonra nohut ye , ısırgan çayı iç vs vs vs:)Kaç oldu tedaviniz 3 ünüzde sonuc nasıl cnm klomen emedexmi
Ne kusurı balım bu topiği aynı sorunlarla boğuşan birileriyle dertleşebilir miyim diye açmıştım zaten. Sakın düşünme sıktığını falan olur mu?Kac yıldır istiyorsunuz peki sayi ve hiziniz nasil cok soru soruyorum kusura bakmayin daha yolun basindayiz o nedenle hep bilgi topluyorum
Aynen genelde fsh ı yükseltip dna hasarını düşürmeye yönelik tedavi uyguladığı için paket program gibi aynı ilaçlar aynı testler aynı yöntemlerKaan hocaya biz aynı anda üç arkadaş gittik, üçümüzede aynı ilaçları verdi:) hatta keşke birimiz gitseydi parayı bölüşseydik geçtiği bile yaptık
Önce sağlık sonra sevildiğini bildiğin bi eş huzurlu bi yuva en büyük şükür sebebimiz tabiki canım. İnsanlar 4-5 çocukla ne huzursuzluklar yaşıyor evlerini cehennem olarak görüyor. Bizim en büyük şansımız huzurlu yuvamızCanım ben tüp bebekten sonra bir yıkım yaşadım, sonra baktım çok şükür hayırlı ve beni seven eşim var dedim. 1 yıl içindede olmAzsa köpek alacağız:) hatta emekliliği beklemeden deniz kenarına yerleşme planları bile yapmaya başladık
Evet , tüp bebekten önce düşürdük . Ama gittiğimiz tüp bebek drleri Kaan hocanın saçmaladığını dediler . Bizim hasar yüzde 40lardaydı.Aynen genelde fsh ı yükseltip dna hasarını düşürmeye yönelik tedavi uyguladığı için paket program gibi aynı ilaçlar aynı testler aynı yöntemlerpeki kaçtan düştü hasarınız sayı düşüp yükseldi mi sizde de??Bi sorum daha var balım tüp bebekten önce mi dna hasarınızı düşürdünüz?
Amin inş, siz kaç yıldır istiyorsunuz?Önce sağlık sonra sevildiğini bildiğin bi eş huzurlu bi yuva en büyük şükür sebebimiz tabiki canım. İnsanlar 4-5 çocukla ne huzursuzluklar yaşıyor evlerini cehennem olarak görüyor. Bizim en büyük şansımız huzurlu yuvamızinşallah o yuva bebiş sesleriyle de taçlanır şenlenir
Nerede yaptırdınız balım tüp bebeği??Evet , tüp bebekten önce düşürdük . Ama gittiğimiz tüp bebek drleri Kaan hocanın saçmaladığını dediler . Bizim hasar yüzde 40lardaydı.
Tüp bebekte dr çok önemli , ve sizin moraliniz.. kendinizi hazır hissetmeden başlamayın
Morfoloji %2 ileri hiz %16 (0 dan yukseldi ) insallah biz de anne oluruz tez zamandaNe kusurı balım bu topiği aynı sorunlarla boğuşan birileriyle dertleşebilir miyim diye açmıştım zaten. Sakın düşünme sıktığını falan olur mu?
Canım valla sayımız değişken ama genelde 60-100 milyon arası . 1 kez sayısı baya düştü eşimin. O dönem gribal enfeksiyon geçiriyodu ondan dedi. Hızımızda toplamda %65 morfoloji %2.. Morfoloji sıkıntısı benim pco yla birleşince 1.5 seneyi geçkin korunmamammıza rağmen bebişimizin önüne engel oldu.. Sizin nası sayı hız morfoloji?
Anatoliada yyaptırdık , Hakan yaralı. Ankara'da mı oturuyorsunuz?Nerede yaptırdınız balım tüp bebeği??
Biz 1.5 yılı geçgindir istiyoruz ama kısmet olmadı henüz. Ankara'dayız şuan ama memleketimde bi merkez var ona gitmeyi düşünüyorum.. Doktor pozitif inşallah öyle de olur tedaviye başlangıç ve sonuçta..
Hız için ekstra bir şey yaptınızmı???Morfoloji %2 ileri hiz %16 (0 dan yukseldi ) insallah biz de anne oluruz tez zamanda
Proxeed zeytinyağında incir keciboynuzu kürü coban cokerten kuruyemiş simdi propolisli karışımHız için ekstra bir şey yaptınızmı???