- 6 Ocak 2017
- 1.015
- 1.088
-
- Konu Sahibi askininaskisi
Bundan sonrasinda daha hizli articakkk kuzum sakin ama fire vermeyin morfolojiye bir çözumu yok ama sayiyida arttirsak yeter bizim sadece 1 deger artti 2 iken 3 oldu ama.sayi hiz iyi artti sende inanarak yap kuzumm ha e vitamininide unutmayin onunda tamir edici ozelligi var sifa olur insallah rabbim tez zamanda nasip etsin hepimizeBen de faydasina inaniyorum 1aylik kullanimla %10 artti bizimki de simdi araliksiz devam edecegim insallah
Kullaniyor canim e vitamini hatta yeni aldik doktor birsey demedi o sadece proxeed kafii diyor ama ben inanmiyorum proxeede de oara yetiremiyoruz cok pahaliBundan sonrasinda daha hizli articakkk kuzum sakin ama fire vermeyin morfolojiye bir çözumu yok ama sayiyida arttirsak yeter bizim sadece 1 deger artti 2 iken 3 oldu ama.sayi hiz iyi artti sende inanarak yap kuzumm ha e vitamininide unutmayin onunda tamir edici ozelligi var sifa olur insallah rabbim tez zamanda nasip etsin hepimize
Aminnn balım Allah razı olsunSen ne guzel yazmissin kuzumamin insallah seninde o guzel gonlune gore versin bitanemmm ❤
Kızlar şimdi siz keçiboynuzunu nasıl kullanıyosunuz ? Kürünü hangi saatlerde içiriyosunuz? Proxeed i hangi saatlerde içiriyosunuz?Aminnn balım Allah razı olsun
Balım keçiboynuzu kürünü ilk hafta sabah ve gece yatmadan yapıyosun. 1 hafta sonrası da sadece gece yatmadan önce yapılıyor. Kaynayan 1.5 bardak suyun içine 5-6 tane keçiboynuzunu kırıyosun 3 dk tencerinin kapağı kapalı şekilde kaynıyor sonrasoında altını kapayıp 20 dk bekletip içiliyor..Proxeed ı bilmiyorum ama kullananlar daha iyi yardımcı olacaktır.Kızlar şimdi siz keçiboynuzunu nasıl kullanıyosunuz ? Kürünü hangi saatlerde içiriyosunuz? Proxeed i hangi saatlerde içiriyosunuz?
Proxeed i sabah ac karna aksam ac karna aliyor esim canimKızlar şimdi siz keçiboynuzunu nasıl kullanıyosunuz ? Kürünü hangi saatlerde içiriyosunuz? Proxeed i hangi saatlerde içiriyosunuz?
Benim esim kullandi canimm tok karnina aldi ama saat belirlemedi unuttu zamanlar yatmadan aliyordu ama evicap 400 olan biraz halsizlik yapar yatmadan once alsin sabah alinca gun boyu halsizlik yaparKizlar ben de bir sey soracağım evicap kullananlar hangi saatte aliyor ac tok ?
Saracoglu videosunda 400 un agir olacagini soyluyor bu nedenle 200 luk aldik baska seyler de kullaninca bünyeye agir gelir diye düşündümBenim esim kullandi canimm tok karnina aldi ama saat belirlemedi unuttu zamanlar yatmadan aliyordu ama evicap 400 olan biraz halsizlik yapar yatmadan once alsin sabah alinca gun boyu halsizlik yapar
Valaa ben 400 luk aldim sadece biraz yorgunluk yapti esimde ama sonuclarimiz guzeldiSaracoglu videosunda 400 un agir olacagini soyluyor bu nedenle 200 luk aldik baska seyler de kullaninca bünyeye agir gelir diye düşündüm
Simdi ne durumda tedaviniz canimValaa ben 400 luk aldim sadece biraz yorgunluk yapti esimde ama sonuclarimiz guzeldi
Merhaba canım. Aşılamamız tutmadı sanırım sorunumuz da aynı. Bizimde sayı ve harekelilik iyi ama morfoloji sıkıntı. 5 aydır takviye ilaç ta kullanıyoruz ama malesef yükselmedi. Yalnız doktorumuz tüp bebek doktoru ve sayı iyi olduğu için morfolojiyi çok kafanıza takmayın diyor. Ama olmuyo işte.Kızlar eşimin sonucu bu sperm sayı ve hareketlilikte sıkıntı yok. Tedavi ne düsünebiliriz
MerhabaaMerhaba canım. Aşılamamız tutmadı sanırım sorunumuz da aynı. Bizimde sayı ve harekelilik iyi ama morfoloji sıkıntı. 5 aydır takviye ilaç ta kullanıyoruz ama malesef yükselmedi. Yalnız doktorumuz tüp bebek doktoru ve sayı iyi olduğu için morfolojiyi çok kafanıza takmayın diyor. Ama olmuyo işte.
Baş anomalimiz sizin ki gibi yüksek değil ama morfoloji 1 ile 2 arası değişiyor. Keçiboynuzu kürü kalan morfolojiye iyi gelmiyor hepsini denedim. Morfoloji nin yükselmesi zor oluyor sanırım canım. Allah büyük. Ben epey araştırma yaptım bu konuda. Teratazoosperm indeksi de önemliymiş.MerhabaaYa yeni öğrendik bu sorunu napcaz nedicez hic bilmiyorum nekadar sizdeki sıkıntı bizim baya büyük gibi
Bahceciye gittim bugün. Hic önemsemedi bu testleri doğal da hamile kalabilirmisim hatta. Beni yumurta takibine aldı ama ben istemiyorum bu değerlerle hic umudum yok. Baş anomalisi en kötüsü sanırım. Düzelmiyor dmi kaldık böyleBaş anomalimiz sizin ki gibi yüksek değil ama morfoloji 1 ile 2 arası değişiyor. Keçiboynuzu kürü kalan morfolojiye iyi gelmiyor hepsini denedim. Morfoloji nin yükselmesi zor oluyor sanırım canım. Allah büyük. Ben epey araştırma yaptım bu konuda. Teratazoosperm indeksi de önemliymiş.
Size bunlardan hangi doktor bahsetti? Ben bi muhattap bulamıyorum bu değerleri ciddiye alanBaş anomalimiz sizin ki gibi yüksek değil ama morfoloji 1 ile 2 arası değişiyor. Keçiboynuzu kürü kalan morfolojiye iyi gelmiyor hepsini denedim. Morfoloji nin yükselmesi zor oluyor sanırım canım. Allah büyük. Ben epey araştırma yaptım bu konuda. Teratazoosperm indeksi de önemliymiş.
Ben sperm değerlerinin altında yazan indeks değerini merak etmiştim öyle araştırma yapmıştım canım.o indeks değeri düşüktür inşallah en azından o düşük olsun. Eşimin üroloji doktoru da benim doktorumda hiç önemsemiyor ben araştırıyorum olmadığı için.Size bunlardan hangi doktor bahsetti? Ben bi muhattap bulamıyorum bu değerleri ciddiye alan
Baş anomalisi nekadar sizde? Kuyrukta filansa sıkıntı tüp bebekte ihtimal yüksek diyolarBen sperm değerlerinin altında yazan indeks değerini merak etmiştim öyle araştırma yapmıştım canım.o indeks değeri düşüktür inşallah en azından o düşük olsun. Eşimin üroloji doktoru da benim doktorumda hiç önemsemiyor ben araştırıyorum olmadığı için.
Yüzde 53 baş. Ama normal morfoloji az sonuçta ve yükselmiyor. Birde burda doğal olanları gördükçe umutlanıyorum. Canını sıkma elbet olacak inşallah bebeişlerimiz kucağımızda. Kullandığımız takviyenin yanında vitamini de kullanmaya başladık. E vitamini morfoloji ye iyi geliyormuşBaş anomalisi nekadar sizde? Kuyrukta filansa sıkıntı tüp bebekte ihtimal yüksek diyolar