Erkek İnfertilitesi Morfolojisi 0- 2 arası değişip aşılama yada tüp bebeğe hazırlananlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Biraz daha cabalamakta fayda var morfoloji bozukken asilama ne kadar tutar bilmiyorum ki
Canım morfoloji hepimizin derdi maalesef. Bazı doktorlar hiç önemsemiyor bazıları da morfoloji çok önemli diyor. Bide onun üzerine DNA hasarını öğrendik biz yakın zamanda. Şimdi ilaç kullanıyoruz hasar için. Bakalım Allahım hepimize tez vakitte sağlıkla hayıtlı evlatlar nasip etsin inşallah...

Hasar testini siz mi istediniz dr mu ben de korkuyorum simdiden yaptirsak mi diyorum

Tekrardan merhabalar canlar bizimde morfoloji skntimiz var %2 3 aylik kurler le ancak 3 e yukseldi sayi hiz iki lati olmustu diyecegim o ki morfolojinin cozumu yok yaaa asilamadan cokta umutlu degilim bugun 19.gun dun kntrelde hala yumurtam 12mm 24.gunde ancak asilma olur yani adete 4 gun kala dedi nekadar verimli olur tartisilir birde asilama icin farkli bi ile surekli gidip geliyorm madden ve manen cok mus durumdayimm benim durumumda olan varmi

Merhaba canım. Yumurtalarında da mı sıkıntı var ? Ben de pco yum. İğneli aşılama oluyosun dimi? Allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah bebeğin seninle olur bu ay..

Merhaba canım. Yumurtalarında da mı sıkıntı var ? Ben de pco yum. İğneli aşılama oluyosun dimi? Allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah bebeğin seninle olur bu ay..
Hayir canim pco lu degilim 2i gunde bir adet goruyorum ilk kez 24.gun yumurtam catlayacak canim dr da igneden dolayi diyor ama bilmiyorm umudum pek yokk

S

Sayi 53 milyon hiz %60in uzeri ama morfolji 3 insallah tutarda ama ben hic umutlu degilim
Değerleriniz baya iyi canım benim maşşallahh. Umudunu asla yitirme. Rabbim sevdiği kullarını sınarmış bu bizim sınavımız. Hamd olsun. Tutunacak meleğin sağlıkla inşallah. Bu sefer olmasa bile bi adım daha yaklaşacaksın bebeğine öyle düşün canımcım üzme kendini..

Sen ne guzel yazmissin kuzumamin insallah seninde o guzel gonlune gore versin bitanemmm ❤

Canim ne guzel hizla sayiyi yukseltmissin belki morfoloji problem olmayacak cunku%4 normalse %3 ona cok cok yakin bir deger .Rabbim yardimcimiz olsun biz daha hizla ugrasirken birnde morfoloji cikti

Canim ne guzel hizla sayiyi yukseltmissin belki morfoloji problem olmayacak cunku%4 normalse %3 ona cok cok yakin bir deger .Rabbim yardimcimiz olsun biz daha hizla ugrasirken birnde morfoloji cikti
Kuzum ben sayiyi 3 katina kurlerle cikardim hizida bayagi bir artti sana tavsiyem 3 ay bu kurleri araliksiz yap sonucu goreceksin ama hic brakmayin k.boynuzu suyu pekmezi ve e vitamini cerezle bu hale getirdik sadece sabirla bekleyin birakmadan yapin nacizane tavsiyem tatlim

Ben de faydasina inaniyorum 1aylik kullanimla %10 artti bizimki de simdi araliksiz devam edecegim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…