- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.353
-
- Konu Sahibi askininaskisi
Biraz daha cabalamakta fayda var morfoloji bozukken asilama ne kadar tutar bilmiyorum kiÖyle malesef bazen diyorum hiç beklemeyip aşılama falan mı yaptırsam diyorum kafamda deli sorular. İyice bunaldım artık gerçektennn
Canım morfoloji hepimizin derdi maalesef. Bazı doktorlar hiç önemsemiyor bazıları da morfoloji çok önemli diyor. Bide onun üzerine DNA hasarını öğrendik biz yakın zamanda. Şimdi ilaç kullanıyoruz hasar için. Bakalım Allahım hepimize tez vakitte sağlıkla hayıtlı evlatlar nasip etsin inşallah...Biraz daha cabalamakta fayda var morfoloji bozukken asilama ne kadar tutar bilmiyorum ki
Hasar testini siz mi istediniz dr mu ben de korkuyorum simdiden yaptirsak mi diyorumCanım morfoloji hepimizin derdi maalesef. Bazı doktorlar hiç önemsemiyor bazıları da morfoloji çok önemli diyor. Bide onun üzerine DNA hasarını öğrendik biz yakın zamanda. Şimdi ilaç kullanıyoruz hasar için. Bakalım Allahım hepimize tez vakitte sağlıkla hayıtlı evlatlar nasip etsin inşallah...
Doktor yaptırın dedi canım. Orta derecede hasar çıktı bizde. Ne zamandır olmuyo bebeğiniz?Hasar testini siz mi istediniz dr mu ben de korkuyorum simdiden yaptirsak mi diyorum
Merhaba canım. Yumurtalarında da mı sıkıntı var ? Ben de pco yum. İğneli aşılama oluyosun dimi? Allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah bebeğin seninle olur bu ay..Tekrardan merhabalar canlar bizimde morfoloji skntimiz var %2 3 aylik kurler le ancak 3 e yukseldi sayi hiz iki lati olmustu diyecegim o ki morfolojinin cozumu yok yaaa asilamadan cokta umutlu degilim bugun 19.gun dun kntrelde hala yumurtam 12mm 24.gunde ancak asilma olur yani adete 4 gun kala dedi nekadar verimli olur tartisilir birde asilama icin farkli bi ile surekli gidip geliyorm madden ve manen cok mus durumdayimm benim durumumda olan varmi
Canim 1yildir evliyim bi kez kimyasal gecirdimDoktor yaptırın dedi canım. Orta derecede hasar çıktı bizde. Ne zamandır olmuyo bebeğiniz?
İnşallah bidahaki hamileliğin sağlıklı olur balım..Canim 1yildir evliyim bi kez kimyasal gecirdim
Insallah canim Allah hepimizin yardimcisi olsunİnşallah bidahaki hamileliğin sağlıklı olur balım..
Hayir canim pco lu degilim 2i gunde bir adet goruyorum ilk kez 24.gun yumurtam catlayacak canim dr da igneden dolayi diyor ama bilmiyorm umudum pek yokkMerhaba canım. Yumurtalarında da mı sıkıntı var ? Ben de pco yum. İğneli aşılama oluyosun dimi? Allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah bebeğin seninle olur bu ay..
Umudun hep olsun balım. Bebeklerimizin umuda ihtiyacı varr.. Güzel düşün güzel olsun herşey inşallah..Hayir canim pco lu degilim 2i gunde bir adet goruyorum ilk kez 24.gun yumurtam catlayacak canim dr da igneden dolayi diyor ama bilmiyorm umudum pek yokk
Ayrıca eşinin sayı ve hızı da yüksekse aşılamanın tutma oranı da yüksek. Olucak hayırlısıyla inşallahHayir canim pco lu degilim 2i gunde bir adet goruyorum ilk kez 24.gun yumurtam catlayacak canim dr da igneden dolayi diyor ama bilmiyorm umudum pek yokk
Insallah kuzum benimmm rabbim hepimize nasip etsin tez zamanda❤Ayrıca eşinin sayı ve hızı da yüksekse aşılamanın tutma oranı da yüksek. Olucak hayırlısıyla inşallah
Sayi 53 milyon hiz %60in uzeri ama morfolji 3 insallah tutarda ama ben hic umutlu degilimAyrıca eşinin sayı ve hızı da yüksekse aşılamanın tutma oranı da yüksek. Olucak hayırlısıyla inşallah
Değerleriniz baya iyi canım benim maşşallahh. Umudunu asla yitirme. Rabbim sevdiği kullarını sınarmış bu bizim sınavımız. Hamd olsun. Tutunacak meleğin sağlıkla inşallah. Bu sefer olmasa bile bi adım daha yaklaşacaksın bebeğine öyle düşün canımcım üzme kendini..S
Sayi 53 milyon hiz %60in uzeri ama morfolji 3 insallah tutarda ama ben hic umutlu degilim
Sen ne guzel yazmissin kuzumamin insallah seninde o guzel gonlune gore versin bitanemmm ❤Değerleriniz baya iyi canım benim maşşallahh. Umudunu asla yitirme. Rabbim sevdiği kullarını sınarmış bu bizim sınavımız. Hamd olsun. Tutunacak meleğin sağlıkla inşallah. Bu sefer olmasa bile bi adım daha yaklaşacaksın bebeğine öyle düşün canımcım üzme kendini..
Canim ne guzel hizla sayiyi yukseltmissin belki morfoloji problem olmayacak cunku%4 normalse %3 ona cok cok yakin bir deger .Rabbim yardimcimiz olsun biz daha hizla ugrasirken birnde morfoloji ciktiTekrardan merhabalar canlar bizimde morfoloji skntimiz var %2 3 aylik kurler le ancak 3 e yukseldi sayi hiz iki lati olmustu diyecegim o ki morfolojinin cozumu yok yaaa asilamadan cokta umutlu degilim bugun 19.gun dun kntrelde hala yumurtam 12mm 24.gunde ancak asilma olur yani adete 4 gun kala dedi nekadar verimli olur tartisilir birde asilama icin farkli bi ile surekli gidip geliyorm madden ve manen cok mus durumdayimm benim durumumda olan varmi
Kuzum ben sayiyi 3 katina kurlerle cikardim hizida bayagi bir artti sana tavsiyem 3 ay bu kurleri araliksiz yap sonucu goreceksin ama hic brakmayin k.boynuzu suyu pekmezi ve e vitamini cerezle bu hale getirdik sadece sabirla bekleyin birakmadan yapin nacizane tavsiyem tatlimCanim ne guzel hizla sayiyi yukseltmissin belki morfoloji problem olmayacak cunku%4 normalse %3 ona cok cok yakin bir deger .Rabbim yardimcimiz olsun biz daha hizla ugrasirken birnde morfoloji cikti
Ben de faydasina inaniyorum 1aylik kullanimla %10 artti bizimki de simdi araliksiz devam edecegim insallahKuzum ben sayiyi 3 katina kurlerle cikardim hizida bayagi bir artti sana tavsiyem 3 ay bu kurleri araliksiz yap sonucu goreceksin ama hic brakmayin k.boynuzu suyu pekmezi ve e vitamini cerezle bu hale getirdik sadece sabirla bekleyin birakmadan yapin nacizane tavsiyem tatlim