Erkek İnfertilitesi Morfolojisi 0- 2 arası değişip aşılama yada tüp bebeğe hazırlananlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Öyle kuzu onlarda durumun ciddiyetinin farkında çünkü hergün birinin hamiş haberi geliyor bakalım buradan paylaşırız güzel haberlerimizi rabbimin izniyle inşallah

Öyle kuzu onlarda durumun ciddiyetinin farkında çünkü hergün birinin hamiş haberi geliyor bakalım buradan paylaşırız güzel haberlerimizi rabbimin izniyle inşallah
İnşallah canımcım inşallahh.. Hamile haberi geldiğinde bi tuhaf oluyorum. Hem seviniyorum hemde içimde incinen bişiler oluyot. Sonra kendime kızıyorum o içimde incinen canımı acıtan şey olmamalı rabbim o muvizeyi onlara layık görmüş neden tam anlamıyla sevinemiosun diyorum. Günah işlemiş gibi hissediyorum kendimi rabbimin verdiğini eleştiriyomuş gibi hissediyorum..

kuzum aynı durum banada oluyo inanki bende diyodum Allah ın gücüne gider kıskanıyo musun kendine gel falanda oluyo sanırsam bu durum insanda ya bu süreçte. Yani bazen öyle tuhaf ortama giriyosun ki birinin kucağında birinin karnında ee herkez hadi sende yap falan herkeze de anlatamıyosunki. O gibi ortamlardan sonra kötü oluyodum bir kaç günde artık bu durumada alışıyorum sanırım. Yani yapıcak bişey yok malesefki insanlarda merak ediyorlar soruyolar doğal olarak. Bende eskiden soruyodum evli arkadaşlarıma hadi ama yap niye yapmıyosun falan şimdi düşünüyorumda acaba böle üzdüğüm kimse olmuşmudur İnsan başına gelmeden hiç bilmiyor böyle şeyleri

Sen kendin için doktora gittinmi bu arada adet döngün düzene girdimi kaçta bir oluyorsun canım ?

Ben soranlara korunduğumuz zaman gönül rahatlığıyla henüz düşünmüyoruz diuordum. Şimdi biri çocuk sorunca ellim ayağım birbirine dolanıyor. Ay allahım gör bizleri de bize de nasip et sağlıkla hayırlısıyla evlat kokusunu. Dün gece facede bebek kıyafetleri eşyaları satan bi sayfaya denk geldim saatlerce bakmışım. O bile deli gibi heycanlandırdı beni...

Sen kendin için doktora gittinmi bu arada adet döngün düzene girdimi kaçta bir oluyorsun canım ?
Canım ben inofolic kullandım baya bi süre. Onunla adetlerim düzene girdi baya. Bırakalı 2 ay oluyo. Geçen ay 28 günde oldum. Bakalım bu ay nolcak.. Senin adetlerin ne durumda ??

ben temmuz gibi doktora gittim kuzu yumurta takibi yaptırdım bi kaç ay.İlk ay alttan baktı senin iyi görünüyo yumurtalıkların falan dedi hatta o ay geliştide baya adetlerim geç geliyo diye banada inofolic+progeston verdi ilk ay kullandım sonraki ay yine gittim bu sefer yumurtan gelişmemiş dedi sende yumurta tembelliğide var snaırım dedi bu sefer Öyle deyince bende inofoliği bıraktım diğer ilacı kullandım inofolic pahalıda zaten ayda 4 kutu gidiyodu. yani doktordanda çok memnun kalmamıştım bıraktığımı söylemedim sonraki ayki kontrolde eş durumunu söyleyince kontrol etmeden eşin tedavi olsun sonra sana klomen veririz olmadı dedi. Öyle işte 3 4 aydır benimde 35 günde 1 geliyo ama benim standardım bu sanırım yani hayatım boyunca hiç 28 de 1 olmamışımdır ben . ilaçı ilk kullandığım ay bile 33.günde geldi. Yani 35 de normal döngü sınırlarında o yüzden o konuyu çok takmıyorum artık.

Canım ben kendime takmıyorum artık aklım fikrim eşimde değerlerinde. 33 te 1 olmakta sağlıklı adet oluyosun demek bennce. Çünkü sonuçta rutine binmiş bi döngün var. Bana da bi yumurta takibinde bu ay olgun yumurtan yok demişti doktor. Diğeri de yumurtaların iyi gelişiyo yumurtalıkların iyi çalışıyo demişti o yüzden kendimi akışına bıraktım

Yani böyle düşünmek en iyisi kuzu bak biz elimizden geleni yapıcaz daha önümüzde çok yol var olmazsa takdiri ilahi yanii . Ama inşallah Allah ım kısmet eder yani inşallah bekleyen herkeze...

Yani böyle düşünmek en iyisi kuzu bak biz elimizden geleni yapıcaz daha önümüzde çok yol var olmazsa takdiri ilahi yanii . Ama inşallah Allah ım kısmet eder yani inşallah bekleyen herkeze...
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah. Hayalini kurduğumuz şeyleri yaşarken bulalım kendimizi tez vakitte sağlıkla. Dediğin gibi canım biz elimizden geleni yapalım gerisi Allahın taktiri..

Aminnn inşallah canım yer gök dua inşallah Allah ın izniyle olur kuzum..
Kuzuum dün dayım aradı arkadaşıyla hörüşmüş üroloji uzmanı onunla hörüşmeye gidcez gelecek hafta perşembe günü çok heycanlıyım yaa. İnşallah doktor hayırlısıyla güzel haberler verir bize

Selam kızlar..
Ben de kulube üyeydim ama yazmaya bir türlü vakit olmamıştı.. ben de bebek konusundan müzdarip olanlardanım.
32 yaşındayım bende yumurta rezervi düşüklüğü dışında bir sorun yok eşimin sperm hareketliliği düşük.Ocak ayında tüp bebek denemesi yaptık üniv hastanesinde ama sonuç olumsuz oldu çok üzgünüm yeni yeni kendime geliyorum..Burada yazan arkadaşların sperm hareketliliğiyle ilgili önerileri okudum hatta doğal yolla da hamile kaldığını yazan olmuş.. aklıma da yattı açıkçası yalnız geçmiş yıllara ait yazılardı..
Benim durumumda olup öneri yapabilecekler var mı?yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler..
Ayrıca konunun yeri burası olmayabilir eğer bir sıkıntı varsa moderatör değiştirebilir.. sevgiler

Merhabalar canım. Hoşgeldin aramıza Bizde 3.5 aydır takviyelere başladık. İlk başta hareketlilik ve morfolojiydi sorunuz ama şuan toplam hareketimiz 55. Sayımız keçi boynuzu kürüyle 27 mil dan 66 milyona çıktı. Toplam huzımız 40 dan 55 e çıktı ama biz bu testi yaptırdığımızda keçiboynuzu kürüne başlayalı 1.5 ay olmuştu. Şuan ne durumdayız bilmiyorum. Gelecek hafta çarşamba nasip olursa test yaptırcaz. Ama biz son 1 aydır hareket için giseng de kullanıyoruz. Onun da etki edio etmediğini çarşamba günki testte görücez. Ayrıca eşinize bol bol yeşillikli salatalar yedirin omega 3 alsın domates pek mevsimi değil ama domates yesin. Bunları çok araştırdım ben. Birde nohut yemeği muhakakk yedirin haftada 1 kez. Sizin diğer değerleriniz nasıl?

Yumurta rezerviniz düşükse fsh ınız mı yüksek oluyor ?

Hadi bakalım kuzum inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum her zaman pozitif düşünmeye çalış bakkk :))

Saol cnm cevabın için benim yumurta rezervim biraz düşük o da zaten normal gebe kalmada belki etki ediyor olabilir ama biz tüp bebek yaptırdık zaten onda da yumurtlama için iğneler alıyorsun ve çok sayıda yumurta elde ediliyor..Bana hareketlilikten dolayı bu şekilde oluyor gibi geliyor.. eşim geçen yıl da varikosel ameliyatı olmuştu çift taraflı dr sonrasında proxeed diye bi ilaç vermişti 2 3 ay kullandık ama sonuçta bir değişiklik olmadı..sonra bir arkadaşımdan şu havuç elma suyunu duydum onu içti 2 ay yine bir sonuç çıkmadı doğal yolla denedik tabi bu sırada havuçtan sonra 1 2 hafta da keçiboynuzunu yaptım ama eşim daha fazla içmedi sevmedi tadını yine değerlerde bir değişme olmayınca artık tüp bebeğe karar verdik işte ama o da olmadı bu ay başı öğrendik olumsuz sonucu

Vardır bunda bi hayır canım. Arginin ve carnitin de deneyebilirsin canım benm. İnan bazı şeylere katlanmak gerekiyor. Eşim bi avuç dolusu ilaç vitamin içiyor akşam havuç suyu içiyor. Isırgan çayı da denemek istiyorum ama bu ilaçlar falan kullanıyo bide bu fazla olur sanırm. Keçiboynuzu içmiosa tozunu süte karıştır içir kakaolu süt gibi oluyo anlamaz. Yada yine kakao yerine keke karıştırabilirsin balım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…