- 25 Şubat 2013
- 642
- 262
-
- Konu Sahibi askininaskisi
Bizim sınavımız bebiş belkide sabırla duayla ulaşıcaz mucizemize inşallah bi gün balımben duymadım kuzum hızla ilgili söylediğini ama bizim morfolojimiz 0-2 aralığında ama son testte toplam hızımız %55 düşük galiba hızımız söylediğini doğruluyor gibi hayırlısı ya bizde 3 aydır takviyeler kullanıyoruz bakalım yaptırcağımız testte nası çıkcak değerler çoook merak ediyorun. İçimdeki umudu hep ayakta tutmaya çalışıyorum. Umut olmasa zaten çabalanmaz yaşanmaz. Biz elimizden geleni yapalım da gerisi rabbimin taktiri. Ama sayıyı keçiboynuzu kürü süper arttırıyor balım bence bi deneyin.. biz 3 ay kullandık bu 2haftadır da havuç suyu içiyor hergün akşam 1 bardak hız için..
Buradan bebiş haberleri vericez inşallahh tez vakitte sağlıkla..sonrada bebiş alışverişlerimizi konuşalımBende inanıyorum kuzum yaa doğanın nimetleri hepsi . 2 buçuk ay sonra test yaptırcak tekrar bakalım inşallah sonuç mutlu ederYa toplam hızınız bence kötü değil çünkü yine bi yerde okumuştum ileri hız ve yavaş hızlının toplamı %50nin altında olmadı mı sıkıntı olmuyormuş . Bazı doktorlarda %90 diyor amannn nasip işte ya bu kadar aslında tıbbi değerlere de takılmamak lazım diyorum bazen . Sanki hemen çocuğu olanların hep değerleri en üst düzeydemiydi bilemeyiz nasip . Yani biz elimizden geleni tabikide yapıcaz bakalım mevla neyler neylerse güzel eyler . Sen tahmini yumurtladığın günleri iyi değerlendir kuzum . Ben çok okudum morfolojisi % 1 olup tüp bebeği düşünürken şak diye hamile kalan . Yani ben cani gönülden inanıyorum bakk Allah ın izniyle olacak inşallah ama var zamanı daha yanii bu sitede ne hikayeler var biliyosundur. Bakalım bizim hikayemiz nasıl olacak:)
Insallah canim insallah Allah in tez vakittw bize bu muhtesem duyguyu yasatir :)Buradan bebiş haberleri vericez inşallahh tez vakitte sağlıkla..sonrada bebiş alışverişlerimizi konuşalımayyy hayali bile muhteşemm
Yaşlarınız kaç balım eşinle ?Insallah canim insallah Allah in tez vakittw bize bu muhtesem duyguyu yasatir :)
Streslerimiz bile aynı kuzumBen 29 oldum kuzu esimde ayni benle . Birazda yaslar ilerledi diye stress yapiyoz yaa bi keresinde bi doktora soyledim bunuda guldu bana 40 inda doguruyo millet ne yasindan bahsediyon sen dedi:)
Streslerimiz bile aynı kuzumçok geç kalmışım gibi hissediyorum.Ben de 29 yaşındayım. Eşim benden çıtır o 28 yaşında öyle tabi ya benim yengem 42 yaşında doğurdu
Aynen ya hep içimde bi korku vardı korunduğumuz zamanda. Biz 2 yıl 4 aydır evliyiz ilk 1 yıl korunduk kuzum. Sonrasında bıraktık korunmayı ama bebişin gelmediği her ay diğerinden daha da büyüktü stresim. Sakinleşmeye çalışsamda yapamadım. Belki o kadar stres yapmasaydım yumurtlamam bozulmucaktı ve gelcekti bebiş. Ama bunda da var bi hayır diyorum sonra da. Yüreğimi görüyo rabbim duadan vazgeçmedim hiç. Sabır gerekiyor bizim durumumuzda isyansız..Ya oyle ben 1 bucuk sene korundum ilk aylar olmadi bi korku sardi beni insan hissediyo galiba ugrastircagini ne bilim dusunuyorumda daha ilk aydan stress yaptim cok kizdim o donem kendime esse kafam dedim ne vardi korundun bak olmuyo simdi:) ya nasip ama iste korunmasamda olmicakti belkide ne zaman gelicekse o zaman gelicek iste:) senin durumun nasil canim.ne kadar zaman oldu
Aynen ya hep içimde bi korku vardı korunduğumuz zamanda. Biz 2 yıl 4 aydır evliyiz ilk 1 yıl korunduk kuzum. Sonrasında bıraktık korunmayı ama bebişin gelmediği her ay diğerinden daha da büyüktü stresim. Sakinleşmeye çalışsamda yapamadım. Belki o kadar stres yapmasaydım yumurtlamam bozulmucaktı ve gelcekti bebiş. Ama bunda da var bi hayır diyorum sonra da. Yüreğimi görüyo rabbim duadan vazgeçmedim hiç. Sabır gerekiyor bizim durumumuzda isyansız..
Evet canım ekimde evlendik 12 ekim benim memleketimdeki düğün 18 ekim eşimin memleketiEvet canim bak bizim bu yasadiklarimi yasayan kimler var kimler ve sonrasinda mutlu haberi alanlar hep ayni seyi soyluyo bu is sabir isi sabredicez bizde bakalim artik.sizde 2015 ekimdemi evlendiniz yoksa:) peki sen yumurta takibi yaptirdinmi hic yumurtalarin gelisimi nasil kendinide es gecme bak bu arada kizz bellimi olur belki hic ummadigimiz anda kaliriz yaa :)
Evet canım ekimde evlendik 12 ekim benim memleketimdeki düğün 18 ekim eşimin memleketisizde mi ekimde evlendiniz ?? Ayy 2017 bizim yılımız olsun inşallahhhh
2017 de aynı ayda da hamile kalırsak tam kaderdaş olucaz kuzumInsallah insallah kuzum beee . Bizimde 19 ekim hahah:)
2017 de aynı ayda da hamile kalırsak tam kaderdaş olucaz kuzum
Şuan ankaradayız kuzum eşimin görevi sebebiyle. Burada üroloji uzmanı bi doktor var duymuşsundur belki kaan aydos. Ondan randevu aldm ancak mart ayına. Mail attım sonucumuzu falan size gelirken hangi testleri de yanımızda getirelim diye. O da hormon değerlerinizn olduğu testi ve dna hasar testinizi yaptırın gelin dedi..Hadi bakalim siz suan ne surecteniz dna hasar testini yapmanizi kim istedi kuzu
Şuan ankaradayız kuzum eşimin görevi sebebiyle. Burada üroloji uzmanı bi doktor var duymuşsundur belki kaan aydos. Ondan randevu aldm ancak mart ayına. Mail attım sonucumuzu falan size gelirken hangi testleri de yanımızda getirelim diye. O da hormon değerlerinizn olduğu testi ve dna hasar testinizi yaptırın gelin dedi..
İnşallah canım yaa. Bekleyen herkese nasip etsin mevlam evlat kokusunu. Sen hangi şehirdesin ?? Bide proxeed dışında alternatif bişi kullanıyor musunz ??Aaa evet
Aaa evet duydum canim cok basarili bir doktor. hadi bakalim canim marta bisey kalmadi hayirli haberler verirsin insallah sonrasinda :)
Keçiboynuzu 1.5 ayda 27 milyondan 66 milyona çıkardı sayımızı kuzum sakın bırakmayın. Keçiboynuzu tozu da kakao gibi süte karıştırıp kullanabilirsinz.. ayy inşallah güzel çıkar sonuçlarımızBen izmirdeyim kuzu . Yani proxeed la beraber klomen yazdi doktor onun disinda keciboynuzu kurunede devam ediyoz arada atladigimiz da oluyo ama keciboynuzu ozu falan ole canim
Aynen benim eşim de öyle garibim birsürü vitamin içiyor bide her akşam havuç suyunu sıkıyo makinayı da kendi yıkıyo. Artık alıştı sabah kalkar kalkmaz incirini yiyor. Akşam yine alıyo 1 tabak çerez onu da yiyo bi güzel. Ayy şimdi yazınca farkettim ne çok şey yiyip içiyo benim koca hem de gıg demedenBir tek tozunu kullanmadim canim bende keciboynuzunun bakalim sonuca gore denicem onuda:) ne duyoyasam hazirliyom adamcagiz bisede demiyor artik:)