- 25 Şubat 2013
- 642
- 262
- Konu Sahibi askininaskisi
Bizim sınavımız bebiş belkide sabırla duayla ulaşıcaz mucizemize inşallah bi gün balım ben duymadım kuzum hızla ilgili söylediğini ama bizim morfolojimiz 0-2 aralığında ama son testte toplam hızımız %55 düşük galiba hızımız söylediğini doğruluyor gibi hayırlısı ya bizde 3 aydır takviyeler kullanıyoruz bakalım yaptırcağımız testte nası çıkcak değerler çoook merak ediyorun. İçimdeki umudu hep ayakta tutmaya çalışıyorum. Umut olmasa zaten çabalanmaz yaşanmaz. Biz elimizden geleni yapalım da gerisi rabbimin taktiri. Ama sayıyı keçiboynuzu kürü süper arttırıyor balım bence bi deneyin.. biz 3 ay kullandık bu 2haftadır da havuç suyu içiyor hergün akşam 1 bardak hız için..
Bende inanıyorum kuzum yaa doğanın nimetleri hepsi . 2 buçuk ay sonra test yaptırcak tekrar bakalım inşallah sonuç mutlu eder Ya toplam hızınız bence kötü değil çünkü yine bi yerde okumuştum ileri hız ve yavaş hızlının toplamı %50nin altında olmadı mı sıkıntı olmuyormuş . Bazı doktorlarda %90 diyor amannn nasip işte ya bu kadar aslında tıbbi değerlere de takılmamak lazım diyorum bazen . Sanki hemen çocuğu olanların hep değerleri en üst düzeydemiydi bilemeyiz nasip . Yani biz elimizden geleni tabikide yapıcaz bakalım mevla neyler neylerse güzel eyler . Sen tahmini yumurtladığın günleri iyi değerlendir kuzum . Ben çok okudum morfolojisi % 1 olup tüp bebeği düşünürken şak diye hamile kalan . Yani ben cani gönülden inanıyorum bakk Allah ın izniyle olacak inşallah ama var zamanı daha yanii bu sitede ne hikayeler var biliyosundur. Bakalım bizim hikayemiz nasıl olacak:)