- 25 Şubat 2013
- 642
- 262
-
- Konu Sahibi askininaskisi
Bi gelse minnoş bence de ablan gibi peşi sıra da gelecek kardeşleri de belkideya ne bileyim kuzum hep sakin ol diyorlar panik yapma diyorlar ama desiğin gibi görüştüğüm arkadaşlarımın hepsi hamile şuan. Yyada çocukları var. Ahh allahım sabır ver bize sağlıkla evlatlarımızı nasip eyle.. Bu aralar da o kadar çok üstüste hamilelik haberi aldım ki. Az daha sabır diyorum senin de gelicek evladın. Her gece hepimiz için dua edip uyuyorum..
Bir tek caksir denemedik. Tup bebek oncesi baslamak istiyoruz acikcasi esim icinSağlıkla tutunur bebeğiniz size inşallah.. Sabretmişsiniz sabrınızın sonu selamet olsun.. Biz de bu ay hem eşim hem ben gidicez Allah izin verirse doktpra ve doktorumuz ne yapmamız gerrktiğini söyleyecek. Yumurta geliştiricilerle mi denicez aşılamamı yoksa tüp bebek mi karar verecek doktor. Ay ben de çok heycanlıyım çokk... Çakşır denediniz mi bu arada hiç 4 yılda ??
çakşır da çok faydalı diyorlar canım kullanıyoruz biz çayını.. ne vesile olacak bilemiyoruz ki, yazdıklarını okudum başın sağolsun kuzu.. 4 yıl gerçekten uzun bir zman yaş faktörü de var bencede tüp denemelisin. inşallah tutar hemen:)Bir tek caksir denemedik. Tup bebek oncesi baslamak istiyoruz acikcasi esim icin
Ben artik hobi olarak yapiyorum.internetten 50 li paket aliyoruz 36 Tl falan. Canim sıkıldikca yapiyorum. En azindan icimde kalmiyor hem cok para harcamamis oliyorumben bugün size yaptığım bir yaramazlığı anlatayım, normalde regl olacağım zman göğüslerim acayip ağrır böyle sağ kasık bölgemde de hafif hafif seyirme gibi birşeyler hissedip duruyorum belki başka birşeydir bilemeyeceğim evde hamilelik testi vardı yaptımtabi sonuç kocaman bir tek çizgi neden yaptım bilmiyorum canım istedi yaptım işte hobi oldu bende artıkın bat a 7 gün var tabi daha, bende böyle bir deliyim işte
Çakşır sperm kalitesi için çok faydalı. Benim yakın arkadaşımın eşinin morfolojisi 2-0-1 seviyelerindeydi. Çakşır içti 4 litre 5.litreye başladıklarında yaptırdıkları testte 5 e yükseldiğini görünce aşılama yapalım dedi doktoru ve şuan 7 haftalık hamile.. Onlarda dna hasarı da vardı. Bizde başladık bakalım3. Litre bitmek üzere.. Sanırım testte kadar 4.litre de biter. Bizde de işe yarar diye diliyoruz Allahtan bakalım.. Sizde başlayın bence en azından tüp bebeğe kadar..Bir tek caksir denemedik. Tup bebek oncesi baslamak istiyoruz acikcasi esim icin
Kuzumm testler beni strese soktuuAllah razı olsun kuzum bende öyle inan herkeze ediyorum şu durumu yaşayan. Bende bu ara çok sık alıyorum hamiş haberi. Bahar geldi ya sanırım onun bereketi:) Bizede vursa dimi:) Kuzu sen yumurta takibi yaptınmı hiç evde testle yapıyolar yaa ondan denesene bir yumurtlama günlerinde daha kontrollü denersiniz:) Banada bazen şey diyolar . Siz yapmayı bilmiyorsunuz falan şöyle dene böyle dene diye akıl verenler oluyor ayhhh Allah ım diyorum şöyle muhabbetlere maruz bırakma beni
Ben de aldım 40 lı kuzum aynen yapıyom arada canım sıkıldıkça. Negatif tabi doğal olarakben bugün size yaptığım bir yaramazlığı anlatayım, normalde regl olacağım zman göğüslerim acayip ağrır böyle sağ kasık bölgemde de hafif hafif seyirme gibi birşeyler hissedip duruyorum belki başka birşeydir bilemeyeceğim evde hamilelik testi vardı yaptımtabi sonuç kocaman bir tek çizgi neden yaptım bilmiyorum canım istedi yaptım işte hobi oldu bende artıkın bat a 7 gün var tabi daha, bende böyle bir deliyim işte
Hahah ne guldum yaa gozumun onune geldi bi anda sesle guldum yaa:))))))ya o olaylar cok komik zaten ben bacak dikmeyi biraktim artik yaa ne bilim olcak olan olur diyom artik . Bir arkadasta bana sey dedi gecen sabahlari tutma sansi daha yuksekmis sabah deneyi dedi hee dedim gozumde capagimla sabahin korunde:)) artik guluyom geciyom yani:))Kuzumm testler beni strese soktuuAkışına bıraktım bende Allahım bizi de görücek inşallahh.. Canımcım cidden ben kendime soruyorum bazen acaba bi yerde yanlış mı yapıyoruz die ayy geçen şey duydum kadının birinin eşinde sperm hareket sorunu varmış. İlişkiden sonra eşi ayaklarından tutup havaya kaldırıp silkelemiş bikaç dk. O ay hamile kalmış aman allahım dedim bu minnoşlar bizleri ne hallere sokuyor gelsinler die amuda kalkıyoruz resmen...
Ben de aldım 40 lı kuzum aynen yapıyom arada canım sıkıldıkça. Negatif tabi doğal olarakçizgi çiziyom kalemle yanına aa burda bi yalancı pozitif varmış diyorum gülüyoz napalımm
Doğal aşılama haKuzumm testler beni strese soktuuAkışına bıraktım bende Allahım bizi de görücek inşallahh.. Canımcım cidden ben kendime soruyorum bazen acaba bi yerde yanlış mı yapıyoruz die ayy geçen şey duydum kadının birinin eşinde sperm hareket sorunu varmış. İlişkiden sonra eşi ayaklarından tutup havaya kaldırıp silkelemiş bikaç dk. O ay hamile kalmış aman allahım dedim bu minnoşlar bizleri ne hallere sokuyor gelsinler die amuda kalkıyoruz resmen...
Doğru kuzu sabah olunca daha iyi oluyormuş spermlerHahah ne guldum yaa gozumun onune geldi bi anda sesle guldum yaa:))))))ya o olaylar cok komik zaten ben bacak dikmeyi biraktim artik yaa ne bilim olcak olan olur diyom artik . Bir arkadasta bana sey dedi gecen sabahlari tutma sansi daha yuksekmis sabah deneyi dedi hee dedim gozumde capagimla sabahin korunde:)) artik guluyom geciyom yani:))
Sende iyi yapıyorsun napalm bizimde eğlencenin oldu bunlarBen de aldım 40 lı kuzum aynen yapıyom arada canım sıkıldıkça. Negatif tabi doğal olarakçizgi çiziyom kalemle yanına aa burda bi yalancı pozitif varmış diyorum gülüyoz napalımm
Aaa hadi ya ben cok ciddiye almamistim:)Doğru kuzu sabah olunca daha iyi oluyormuş spermler
bende almamıştım eşim söyledi daha iyi olduğunuAaa hadi ya ben cok ciddiye almamistim:)
Evet ya bunun gerceklik payi olabilir aslinda cunku malum sabahlari bi hareketlenme oluyo yani :)) ya sigara damar tikanikligi olanlarda cok etki ediyomus sanirsam yani gerci herseye zarari olan bisey iste hic icmeseler keskede nerdeeeee.bende almamıştım eşim söyledi daha iyi olduğunuAmaaan valla kuzular bakıyorsun adamın biri sigara da içiyo birşey de yaptığı yok oluyor 15 tane evlat RABBİM BİZEDE nasib eder inşallah. kabdiliniz mübarek olsun bu arada dua edelim birbirimize
aynen kuzucuğum içiyorlar malesef aşırı değil ama benimkisi yinede içiyor evet sabahki hareketlenmenin sebebi içerdenmişEvet ya bunun gerceklik payi olabilir aslinda cunku malum sabahlari bi hareketlenme oluyo yani :)) ya sigara damar tikanikligi olanlarda cok etki ediyomus sanirsam yani gerci herseye zarari olan bisey iste hic icmeseler keskede nerdeeeee.
İnşallah kuzum inşallahhhh... Hepimiz artı ardına kalalım hamiş inşallahhh...2 tane cizgiyi ust uste gorcegimiz gunler yakindir insallah kizlar . O testler bi gunn bizi mutluluktan aglatir insallahhhhhh..
Neler kullandı peki balım? Ay bu gıda takviyelerinin yararını hören birsürü kişi var bu kk da..Arkadaşlar eltiminde 3 tüp bebek denemesi oldu ama sonuç hep hüsran 7 aydır gıda takviyeleri kullanıyoruz sperm sayısı ve hareketliliği yükseldi dahada önemlisi morfolojisi düzeldi aşılama yaptıracağız inşaallah allahın izniyle hayırlısıyla hepiniz bebişlerinize kavuşursunuz