- 25 Şubat 2013
- 642
- 262
-
- Konu Sahibi askininaskisi
Amiiinnn kuzum aminnn .. yani benimde kafamda deli sorular ama sonucta sorunlar belli 1 seneyi asti ilaclari kurleri derken henuz sonuc alamadik. O yuzden yaz sonuna dogru ege universitesi hastanesine dosya actiralim diyoruz zaten randevusu 2 asilamasi derken tup bebege gecesiye kadar 7 8 ayda oyle gecer hepsi birer surec bunlarin. Oda olmazsa birde ozelde deneriz sansimizi diyorum. En azindan boyle ne yapcagimi biliyorum kafam biraz daha rahat oluyor sanki. Insallah hepimiz duamiza kavusuruz.İnşallah kuzum inşallahhh.. Allahım hayırlısıyla nasip edcek bizlere de. Morfoloji probleminden mikrochip yönteminin çok yararlı olduğunu duydum tüp bebekte. Sanırım tüp bebek yaptırmak düşüyor bize.. Karmakarışık kafam. Allahım daha büyük sıkıntı vermesin inşallah...
Acaba hani ımAmiiinnn kuzum aminnn .. yani benimde kafamda deli sorular ama sonucta sorunlar belli 1 seneyi asti ilaclari kurleri derken henuz sonuc alamadik. O yuzden yaz sonuna dogru ege universitesi hastanesine dosya actiralim diyoruz zaten randevusu 2 asilamasi derken tup bebege gecesiye kadar 7 8 ayda oyle gecer hepsi birer surec bunlarin. Oda olmazsa birde ozelde deneriz sansimizi diyorum. En azindan boyle ne yapcagimi biliyorum kafam biraz daha rahat oluyor sanki. Insallah hepimiz duamiza kavusuruz.
Acaba devlet hastanelerinde IMSI tekniği uygulanıyor mu ki ? Aslında devlet denenmeli bence de ilk başta. Ama işte sperm sorunlu bizlerde ımsı uygun bi teknik mesela bu uygulanıyır mu merak ediyorum..Amiiinnn kuzum aminnn .. yani benimde kafamda deli sorular ama sonucta sorunlar belli 1 seneyi asti ilaclari kurleri derken henuz sonuc alamadik. O yuzden yaz sonuna dogru ege universitesi hastanesine dosya actiralim diyoruz zaten randevusu 2 asilamasi derken tup bebege gecesiye kadar 7 8 ayda oyle gecer hepsi birer surec bunlarin. Oda olmazsa birde ozelde deneriz sansimizi diyorum. En azindan boyle ne yapcagimi biliyorum kafam biraz daha rahat oluyor sanki. Insallah hepimiz duamiza kavusuruz.
O kadarini bilmiyorum kuzumda sonucta butun testler tekrardan yapilicak tedaviye basladigimizda. Ona gorede tedavi yontemi belirlerler sanirim. Ben ege universitesi hastanesine baslamayi dusunuyorum orasida cok yogun bir hastane tup bebektede genelde tercih edilen bir yer tek sorunim calisiyorum o surec surekli git gel yapmam gerekicek sanirimnasil idare edicem bilmiyorum gerekirse isten ayrilirim diyorum artik napayim yeterki olsunda herseye raziyim:) Sende dusun kuzum yani insallah hic buna gerek kalmadan bir anda hamile kalirsin ama en azindan gercekten kafa olarak daha rahat oluyor insan..Acaba hani ım
Acaba devlet hastanelerinde IMSI tekniği uygulanıyor mu ki ? Aslında devlet denenmeli bence de ilk başta. Ama işte sperm sorunlu bizlerde ımsı uygun bi teknik mesela bu uygulanıyır mu merak ediyorum..
Aynen balım. Artık ben de kesin net başlayacağım ilk adetimle Allah nasip kısmet ederse. Desiğin gibi kafam rahatlasın istiyorum artık. Acaba oldu mu olacak mı tuttu mu die düşün düşün üzülüyorum çok.. Allahım başka dert vermesin elbette ama belirsizlik yoruyor bizi bence..O kadarini bilmiyorum kuzumda sonucta butun testler tekrardan yapilicak tedaviye basladigimizda. Ona gorede tedavi yontemi belirlerler sanirim. Ben ege universitesi hastanesine baslamayi dusunuyorum orasida cok yogun bir hastane tup bebektede genelde tercih edilen bir yer tek sorunim calisiyorum o surec surekli git gel yapmam gerekicek sanirimnasil idare edicem bilmiyorum gerekirse isten ayrilirim diyorum artik napayim yeterki olsunda herseye raziyim:) Sende dusun kuzum yani insallah hic buna gerek kalmadan bir anda hamile kalirsin ama en azindan gercekten kafa olarak daha rahat oluyor insan..
Ayy hadi hayırlısı kuzum çalışmasam inan hemen koşucam bende ama iş dolayısıyla yazın çok yoğun geçiyor öyle 2 günde 1 izin alamam o yüzden yaz bitince başlıcam bende artık bakalım sonrası nasıl olcakk. Ya inşallah olacak yaaa:)Aynen balım. Artık ben de kesin net başlayacağım ilk adetimle Allah nasip kısmet ederse. Desiğin gibi kafam rahatlasın istiyorum artık. Acaba oldu mu olacak mı tuttu mu die düşün düşün üzülüyorum çok.. Allahım başka dert vermesin elbette ama belirsizlik yoruyor bizi bence..
Sonuçlarınız kötü sayılmaz canım yani en azından bize göre iyi bence:) Yani aynı kurumlarda mı yaptınız testleri farklılık belki ondandır dicem yada kullandığın kürlerin etkisidir belkide. Bizde şuan keçiboynuzu kürü kullanıyoruz sadece ama bazen bu kürlerinde bi işe yaramadığını düşünüyorum yani sperm değerleri de değişken çünkü. Kimisinde dönem dönem normal değerlere çıkıyor . Yada normal değerler varken düşüşe geçebiliyor falan filan. İmkanın varsa tüp bebekte düşün bence çünkü 4 sene yeterli bir bekleme süresi hatta bana çok bile geliyor keşke sabredebilsem de bekleyebilsem o kadar da ama yok beynimi yiyorum her geçen gün .Merhaba 2014aralik ayinda bos gebelik gecirdigimde morfolojimiz 0 di sayimiz 19 milyondu. Hareketimiz eh iste bir degerdi ama hatirlamiyorum. Esim cumartesi sonunda tekrar test oldu morfolojimiz 2ye sayimiz 25 milyona cikmis hizli hareket %2 ye dusmus yavas hareket %39 degerlerimiz harika degil. Ama morfolojimiz hic yukselmiyordu hep sifirdi. 1 yildir ara ara kürler yaptik. Takviyeler ictik saglikli beslendik azda olsa kilo verdik acikcasi suanki sonucumuz bizi mutlu etti.kisa zamanda tup bebek tedavisine baslayacagiz. Hatta bu hafta on gorusmeye gidecegiz. Cok heyecanliyim. Birazda korkuyorum. 4 yildir hic korunmadik. Ama nasip olmadi.Eki Görüntüle 1992772
Değerleriniz yükselmiş canım ne güzel :) rabbim kolaylık versin canım inşallah tutar tüp bebişin :)sabırlisin maşallah kuzu ne güzelMerhaba 2014aralik ayinda bos gebelik gecirdigimde morfolojimiz 0 di sayimiz 19 milyondu. Hareketimiz eh iste bir degerdi ama hatirlamiyorum. Esim cumartesi sonunda tekrar test oldu morfolojimiz 2ye sayimiz 25 milyona cikmis hizli hareket %2 ye dusmus yavas hareket %39 degerlerimiz harika degil. Ama morfolojimiz hic yukselmiyordu hep sifirdi. 1 yildir ara ara kürler yaptik. Takviyeler ictik saglikli beslendik azda olsa kilo verdik acikcasi suanki sonucumuz bizi mutlu etti.kisa zamanda tup bebek tedavisine baslayacagiz. Hatta bu hafta on gorusmeye gidecegiz. Cok heyecanliyim. Birazda korkuyorum. 4 yildir hic korunmadik. Ama nasip olmadi.Eki Görüntüle 1992772
Bende çalışıyorum canım ve zor oluyor hem çalışıp hem bu işlere koşturmak inşallah olurAyy hadi hayırlısı kuzum çalışmasam inan hemen koşucam bende ama iş dolayısıyla yazın çok yoğun geçiyor öyle 2 günde 1 izin alamam o yüzden yaz bitince başlıcam bende artık bakalım sonrası nasıl olcakk. Ya inşallah olacak yaaa:)
Eşimin sonuçlarıyla başlıcak aslında bizim süreç. Allahım inşallah artmıştır değerler hayırlısıyla.. Çok heycanlıyım inşallah bu heycan böyle devam eder. Belki yaz sonuna kadar kendiliğinden gelicek bebişiniz sizin de kuzumAyy hadi hayırlısı kuzum çalışmasam inan hemen koşucam bende ama iş dolayısıyla yazın çok yoğun geçiyor öyle 2 günde 1 izin alamam o yüzden yaz bitince başlıcam bende artık bakalım sonrası nasıl olcakk. Ya inşallah olacak yaaa:)
Merhaba balım. Değerleriniz çok da kötü değil. İyi embryologu olan bi merkezde tedaviyle bence tutar bebeğiniz. Ama başlayana kadar kürlere takviyelere devam edin eşine. Hangi merkezle görüşmeniz var ? Ben de araştırıyorum merkezleri de..Merhaba 2014aralik ayinda bos gebelik gecirdigimde morfolojimiz 0 di sayimiz 19 milyondu. Hareketimiz eh iste bir degerdi ama hatirlamiyorum. Esim cumartesi sonunda tekrar test oldu morfolojimiz 2ye sayimiz 25 milyona cikmis hizli hareket %2 ye dusmus yavas hareket %39 degerlerimiz harika degil. Ama morfolojimiz hic yukselmiyordu hep sifirdi. 1 yildir ara ara kürler yaptik. Takviyeler ictik saglikli beslendik azda olsa kilo verdik acikcasi suanki sonucumuz bizi mutlu etti.kisa zamanda tup bebek tedavisine baslayacagiz. Hatta bu hafta on gorusmeye gidecegiz. Cok heyecanliyim. Birazda korkuyorum. 4 yildir hic korunmadik. Ama nasip olmadi.Eki Görüntüle 1992772
Ben bursada oturuyorum muhtemelen jinemede gidecegiz. Bakalim. Cok heyecanliyim 4 yildir cok ugrasiyoruz artik malesef cok yoruldumMerhaba balım. Değerleriniz çok da kötü değil. İyi embryologu olan bi merkezde tedaviyle bence tutar bebeğiniz. Ama başlayana kadar kürlere takviyelere devam edin eşine. Hangi merkezle görüşmeniz var ? Ben de araştırıyorum merkezleri de..
Aslinda isteyerek beklemedim maddi olarak beklemek zorundaydim.arada babami kaybettik falan bir suru sey vardi malesef. Cok istemesemde artik yapcak bisey kalmadi normal sekilde olmuyor iste 4 yil hic korunmadik bir bos gebelik disinda hic bisi olmadi. Esim 35 yasinda bende 29 yasindayim. Dogal olsun cok istedim ama daha fazla zorlamamak lazim.Sonuçlarınız kötü sayılmaz canım yani en azından bize göre iyi bence:) Yani aynı kurumlarda mı yaptınız testleri farklılık belki ondandır dicem yada kullandığın kürlerin etkisidir belkide. Bizde şuan keçiboynuzu kürü kullanıyoruz sadece ama bazen bu kürlerinde bi işe yaramadığını düşünüyorum yani sperm değerleri de değişken çünkü. Kimisinde dönem dönem normal değerlere çıkıyor . Yada normal değerler varken düşüşe geçebiliyor falan filan. İmkanın varsa tüp bebekte düşün bence çünkü 4 sene yeterli bir bekleme süresi hatta bana çok bile geliyor keşke sabredebilsem de bekleyebilsem o kadar da ama yok beynimi yiyorum her geçen gün .
Cok harika degil aslinda cok umutsuzduk 2 yil ustuste hep %0 di. Yaklasik 1bucuk yildir hic test yapmadik esim 7 kilo verdi kirkilit otu keciboynuzu iste ne kur varsa ara ara denedik. Omega3 coenzim q10 .ara ara vitamin. Tup bebek icin bile umidimiz yoktu. Simdi bir ongorusme yapalim bakalim insallah basliyacagizSonuçlarınız kötü sayılmaz canım yani en azından bize göre iyi bence:) Yani aynı kurumlarda mı yaptınız testleri farklılık belki ondandır dicem yada kullandığın kürlerin etkisidir belkide. Bizde şuan keçiboynuzu kürü kullanıyoruz sadece ama bazen bu kürlerinde bi işe yaramadığını düşünüyorum yani sperm değerleri de değişken çünkü. Kimisinde dönem dönem normal değerlere çıkıyor . Yada normal değerler varken düşüşe geçebiliyor falan filan. İmkanın varsa tüp bebekte düşün bence çünkü 4 sene yeterli bir bekleme süresi hatta bana çok bile geliyor keşke sabredebilsem de bekleyebilsem o kadar da ama yok beynimi yiyorum her geçen gün .
Kuzu artik dogal yollarla olcagina cok inancim kalmadi yaa yani tabikide kurban oldugum Allah in takdiri hepsi en imkansiz bile olur rabbim ol derse. Ama yani bilmiyorum su son deger dusuklugu umutlarimi kirdi biraz bakalim zaman ne gostercek ama.simdilik kafamda ege universitesi tup bebek bolumunde tedaviye baslamak yatiyor onu arastiriyorum .Allah im su sinavi hayirlisiyla atlatmayi nasip eder insallah. Gercekten yurwkten inaniyor buna bi gun bebislerimizi konusuyo olcaz :)Eşimin sonuçlarıyla başlıcak aslında bizim süreç. Allahım inşallah artmıştır değerler hayırlısıyla.. Çok heycanlıyım inşallah bu heycan böyle devam eder. Belki yaz sonuna kadar kendiliğinden gelicek bebişiniz sizin de kuzum
Oyle kuzum insan maddi boyutunuda dusunuyor ister istemez. Yani hersey nasip iste hersey bir sebep olmiyacaksa olmuyo olacaksada een imkansiz bile gercek oluyor. Bu arada basiniz sagolsun kuzum Allah im mekanini cennet etsin babaninAslinda isteyerek beklemedim maddi olarak beklemek zorundaydim.arada babami kaybettik falan bir suru sey vardi malesef. Cok istemesemde artik yapcak bisey kalmadi normal sekilde olmuyor iste 4 yil hic korunmadik bir bos gebelik disinda hic bisi olmadi. Esim 35 yasinda bende 29 yasindayim. Dogal olsun cok istedim ama daha fazla zorlamamak lazim.
Kuzum değerlerinizde çok büyük düşüşler olmamış ki. Hem ayrı yerlerde testlerinizi yaptırmıştınız sanırım onun da etkisi olabilir farkta. Hatta ve hatta eşin belki stres olmuştur o bile etkili olabilir. Açıkçası benim de ümidim yok doğal yolla olacağına. Tedaviye başlamak en iyisi sanırım en yakın zamanda. Ne bileyim her hamile haberin de kendimle savaşmak beni çok üzüyor. Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah...Kuzu artik dogal yollarla olcagina cok inancim kalmadi yaa yani tabikide kurban oldugum Allah in takdiri hepsi en imkansiz bile olur rabbim ol derse. Ama yani bilmiyorum su son deger dusuklugu umutlarimi kirdi biraz bakalim zaman ne gostercek ama.simdilik kafamda ege universitesi tup bebek bolumunde tedaviye baslamak yatiyor onu arastiriyorum .Allah im su sinavi hayirlisiyla atlatmayi nasip eder insallah. Gercekten yurwkten inaniyor buna bi gun bebislerimizi konusuyo olcaz :)
Sağlıkla tutunur bebeğiniz size inşallah.. Sabretmişsiniz sabrınızın sonu selamet olsun.. Biz de bu ay hem eşim hem ben gidicez Allah izin verirse doktpra ve doktorumuz ne yapmamız gerrktiğini söyleyecek. Yumurta geliştiricilerle mi denicez aşılamamı yoksa tüp bebek mi karar verecek doktor. Ay ben de çok heycanlıyım çokk... Çakşır denediniz mi bu arada hiç 4 yılda ??Ben bursada oturuyorum muhtemelen jinemede gidecegiz. Bakalim. Cok heyecanliyim 4 yildir cok ugrasiyoruz artik malesef cok yoruldum
Kuzum değerlerinizde çok büyük düşüşler olmamış ki. Hem ayrı yerlerde testlerinizi yaptırmıştınız sanırım onun da etkisi olabilir farkta. Hatta ve hatta eşin belki stres olmuştur o bile etkili olabilir. Açıkçası benim de ümidim yok doğal yolla olacağına. Tedaviye başlamak en iyisi sanırım en yakın zamanda. Ne bileyim her hamile haberin de kendimle savaşmak beni çok üzüyor. Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah...
Bi gelse minnoş bence de ablan gibi peşi sıra da gelecek kardeşleri de belkideYani kuzum baştan beri çok stres yaptık . Belkide insan hissediyodur yaa . Ablamında 1 yıl gecikmeli geldi önce ablama çikolata kisti var dediler sonra enişteme damar tıkanıklığı var ameliyat olman lazım dediler ameliyat olmaya niyetleniyoduki hamile kaldı ablam. 2.sindede ilki zor oldu zaten bir seferden bişe olmaz dedikleri tek seferde tuttu düşün:) Yani nasip herşey bazen bana diyoki sen boşuna moral bozuyosun zamanı geldimi o gelecek zaten ama tabi o atlattı bu süreci bizimde olunca belki boşuna can sıkmışız dicezde ne bileyim. Çevremde bakıyorum hepp arkadaşlarım ya hamile ya doğurdu. Allah ın takdiri napalım