- 20 Mayıs 2017
- 31
- 11
- 36
-
- Konu Sahibi askininaskisi
Gıda takviyesi olarak gınseng demirdikeni ve maça kullanıldı sarı kantronada yeni başladır bayan içinde hayıt kullandılar canım gazlı içecekler kafeinli içecekler kızartma kesinlikle yasak tabiki sigara qlkolde ama onlar yoktu zatenNeler kullandı peki balım? Ay bu gıda takviyelerinin yararını hören birsürü kişi var bu kk da..
Gıda takviyesi olarak gınseng demirdikeni ve maça kullanıldı sarı kantronada yeni başladır bayan içinde hayıt kullandılar canım gazlı içecekler kafeinli içecekler kızartma kesinlikle yasak tabiki sigara alkolde ama onlar yoktu zaten
Anladım canım. Değerleri ne durumdaydı takviye öncesi ve ne kadar yükseldi? Morfolojinin değişmediği söyleniyor ama bilemiyırumGıda takviyesi olarak gınseng demirdikeni ve maça kullanıldı sarı kantronada yeni başladır bayan içinde hayıt kullandılar canım gazlı içecekler kafeinli içecekler kızartma kesinlikle yasak tabiki sigara qlkolde ama onlar yoktu zaten
Kuzum merhaba bende yazicaktim bugun ne yaptin gittimi esin diye. Carsambami gidiceksiniz? Kuzum umarim sizi mutlu edicek sonuclar alirsiniz. Yani sakin stress yapma sonuclar iyide olsa kotude olsa onemli olan hamis kalabilmek biliyosun o olmadiktan sonra anlami kalmiyoAnladım canım. Değerleri ne durumdaydı takviye öncesi ve ne kadar yükseldi? Morfolojinin değişmediği söyleniyor ama bilemiyırumEşime de takviyeler falan kullandık 3 aydır ve çarşamba günü test yaptıracak bakalım değerleri ne durumda o zaman göreceğiz.. Dna hasar testi de yaptıracağız bu testle beraber bi..
Ahh kuzum benimm. Düşünülmek ne güzel bir duygu hemde hiç görmediğin bilmediğin biri tarafından. Çok saol canım arkadaşımKuzum merhaba bende yazicaktim bugun ne yaptin gittimi esin diye. Carsambami gidiceksiniz? Kuzum umarim sizi mutlu edicek sonuclar alirsiniz. Yani sakin stress yapma sonuclar iyide olsa kotude olsa onemli olan hamis kalabilmek biliyosun o olmadiktan sonra anlami kalmiyosadece insan guzel seyler duyunca motive oluyo iste daha pozitif bakiyor. Allah hayirli haberler versin kuzumm
Doktorların hepsi zaten gıda takviyelerine inanmıyor canım gıda takviyesiyle yükselmiyeceğini iddia ettiler 4 senedir oyalandık bu yollarda tabiki keçi boynuzu kaynatmayı falan hepsini denedik ama bu saydığım gıda takviyeleri çok yükseltti canlılık 40tı 65 oldu canım hareketlilik 15 20 mi arası değişiyordu 35% oldu ve morfolojiside baya düzeldi ayrıca aralıksız kullanmak önemli ama kaynım işitme engelli olduğu için anlatamadım derdimi istediği zaman attı zorla attırdığım zamanlar olduAnladım canım. Değerleri ne durumdaydı takviye öncesi ve ne kadar yükseldi? Morfolojinin değişmediği söyleniyor ama bilemiyırumEşime de takviyeler falan kullandık 3 aydır ve çarşamba günü test yaptıracak bakalım değerleri ne durumda o zaman göreceğiz.. Dna hasar testi de yaptıracağız bu testle beraber bi..
Ahh kuzum benimm. Düşünülmek ne güzel bir duygu hemde hiç görmediğin bilmediğin biri tarafından. Çok saol canım arkadaşımÇarşamba günü test için örnek verecek kuzum bakalım. Doktorla randevumız 5 haziran. Ama dna hasar testi de yaptıracağımız için ve bu testin sonucu 8-10 günde çıktığı için erken yapturalım dedik. Allahım hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin.. Hayırlısıyla sağlıkla tez vakitte gelir evlatlarımız bizlerin de inşallahh.. Sen nasılsın neler yapıyorsun??
Allah razı olsun kuzum benimKuzum benim sadece düşünmek değil inanki dualarımdasında. Rabbim hayırlısını versin . Bende napayım bu ay 4 5 gün gecikti yine hadi hadi acabamı derken bugün geldi yineeeya ben yaz sonuna kadar beklicem artık tüp bebek konusunu netleştirdim kafamda napayım sonrasında randevüdür git gel derken 3 4 ayda öle geçer sanırım inaşllaaah rabbim izin verirse kışın hamile olurum artık yaa. Allah nasıl hayırlıysa onu nasip etsin bize. Bir arkadaşımda 1 2 yıl uğraşmıştı baktıki olmadı hemen tüp denediler geçen ikizlerini doğurdu. Kız 1 e hasretken Allah 2 tanede verdi. Nasip bunlarınm hepsi. Rabbim hayırlısını nasip etsin.
Oyle kuzum haklisin evet Allahtan adet duzeni iyi kotu rayina girdi. Rabbim hayirli kapilar acsin insallah yaa insallah az kalmistir mutlu haberleri almaya dusunuyorumda inanamam yaa artik heralde saka gibi gelir valla:)Allah razı olsun kuzum benimValla biz de öyle bakalım test sonucuna göre karar vericez tedavi süreci için. Hepimize tez vakitte sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin rabbim mucizelerimizi. O gecikmeler özelliklede göğüs ağrısı kasık ağrısı da varsa heycanlandırıyo insanı. Regl olunca da insan üzülsemi sevinse mi bilemiyo kuzum ya. Bi çok insan da kendi kendine adet olmak için çabalayıp duruyo. Ne diyelim buna da şükür.. Sabredicez sonu srlamet olsun inşallah balım
Negatiflere alışık bünyemizOyle kuzum haklisin evet Allahtan adet duzeni iyi kotu rayina girdi. Rabbim hayirli kapilar acsin insallah yaa insallah az kalmistir mutlu haberleri almaya dusunuyorumda inanamam yaa artik heralde saka gibi gelir valla:)
Negatiflere alışık bünyemizburdan yazalım hep birlikte düşük sperm değerlerine rağmen geldi mucizelerimiz rabbim ol dedi ve oldu diye tez vakitte inşallahh
merhaba kızlar az önce beta hcg için kan verdim adetim 9 gün gecikince bakalım bekliyorum pek umudum yok fakat yinede..
evde yaptım da hep tek çizgi çıktı canım 9 gün olunca bene merak ettim haliyle sonuç 1.7 yani negatif çıktı kuzular geç döllenmeden şüphelenmiştim ama bu saatten sonra adet olmayı bekleyeceğim sanırımYa ciddimisin annem yaa inşallah hayırlı haberler çıkar hemen bize yaz lütfen:)) Evde test yapsaydın ya neden yapmadın canım.
evde yaptım da hep tek çizgi çıktı canım 9 gün olunca bene merak ettim haliyle sonuç 1.7 yani negatif çıktı kuzular geç döllenmeden şüphelenmiştim ama bu saatten sonra adet olmayı bekleyeceğim sanırım[/QUOT
Canim ya o gecikmeler zaten mahfediyo insani. Inanki ben artik geciktiginde test bile yapmiyorum biliyorum negatifi gorcem. Yanii sizinde 2 seneyi gecmisti sanirim. Yani asilama vs denedinizmi bilmiyorum ama tavsiyem icinize sinen bi yerde baslayin bu surece asilamanin tutma sansi biraz dhaa dusukmus ama en azindan denemis olursun. Hangi sehirdeydin sen. Ben izmirdeyim yaz sonunda ege universitesinden randevu alcam belki direk tup bebek denerler yani calisiyorum yorucu olcak bu surec ama en azindan denemis olucam Allah kismet ederse insallahhh olumlu sonuclanir. Yani artik sey dusunuyorum belkide o sekilde sahip olmam daha hayirlidir benim icin bilemeyizki bunu. O zaman kadarda normal yolla olursa olur zaten (hic sanmiyorum :) )evde yaptım da hep tek çizgi çıktı canım 9 gün olunca bene merak ettim haliyle sonuç 1.7 yani negatif çıktı kuzular geç döllenmeden şüphelenmiştim ama bu saatten sonra adet olmayı bekleyeceğim sanırım
Balım diyarbakırda bahçeci varmış sanurım oraya iyi diyorlar. Ankara'da önerdiği merkez neresi arkadaşının??İnşallah gelir canım bebişler bende normal olmazsa bu süreçte eşim askere gidip geldikten sonra düşüneceğim tüp bebek ben Batman'da yım canım öğretmenim doğu görevinde burada burada da imkanlar iyi çok şükür olmadı diyarbakïrda bir yerler araştıracağım artık. Bu arkadaşta Ankara'yı tavsiye etti orda bir yer dedi bakalım kuzu bizim normal olmazsa bir 8aylik sürecimiz var.
Ahh o gecikmeler benim de şuan 15 gün gecikmiş durumda testlerde negatif. Delirmek üzereyimmerhaba kızlar az önce beta hcg için kan verdim adetim 9 gün gecikince bakalım bekliyorum pek umudum yok fakat yinede..
Evet kesinlikle canim malesefki bizim icin adet gecikmesi belirti olarak gecmiyor. Boyle oldumuda taktikca takiyoruz ister istemez. Bazen kendimi cezalandirilmis gibi hissediyorum sizede oluyormuAhh o gecikmeler benim de şuan 15 gün gecikmiş durumda testlerde negatif. Delirmek üzereyimDoktora gittiğimd bu gecikmelerde pco yüzünden olduğunu söylüyo gayet normal diyo. Ne yapcağımı şaşırdım. Stres de en büyük etken tabi. Diyette yapıyorum 5 kilo verdim ama gerçekten stres en büyük etken bu düzensizlikte
Nimsim aynı duygulardayız hep demekkiEvet kesinlikle canim malesefki bizim icin adet gecikmesi belirti olarak gecmiyor. Boyle oldumuda taktikca takiyoruz ister istemez. Bazen kendimi cezalandirilmis gibi hissediyorum sizede oluyormukorunmayi biraktigimiz ilk ay yani gecen sene iste 19 gun gecikti o ay zaten ilk ay durum oyle olunca psikolojimi bozdum ve aklim hep bende sorun var diy diye negatife gitti surekli. Belkide kendi kendimize ettik. Bugun sirkette bir kadin ile konustum kuzu kilolu bi kadin troid bezleri calismiyormus o yuzden kilo veremiyor ama 3 cocugu var normalde troid bezlerindenki sikinti gebeligede engel bu yuzden cocuk sahibi olmayan insanlarda var ama mevlam nasip etmis iste . Allah a dua etmekten ona siginmaktan baska caremiz yok kuzular el acip dua edicez sabredicez insaallah sonunda bizlere nasip olur..