Erkek İnfertilitesi Morfolojisi 0- 2 arası değişip aşılama yada tüp bebeğe hazırlananlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
O psikoloji öyle kötü ki bilirim. Bi yarın seviniyor elbette diğer yarın evlat hasretiyle yanıp tutuşuyor.. Sonra kendi kendime kızıyorum kıskanç kötü kalpli hissediyorum. Karmakarışığım. Biraz daha sabır diyorum. Rabbim her darda olanın yanında seni de görecek diyorum öyle. Allahım duysun sesimizi gelsin mucizelerimiz inşallah. Avm ye gidiyoruz bütün hamileler bütün bebekler orada toplanmış gibi hissediyorum, memlekete gidiyorum ilk sorulan soru bebek ne zaman olacak , arkadaş ortamında herkesin bebeği var Allahım sabır ver diyorum.. Deneyin balım azospermliler bile fayda görmüş çakşırdan önce Allah elbette o ol derse olacak bunlar vesile... İsyan etmeden bekleyecez duayla napalım kuzum..
Haklisin kuzum seninle cok benziyoruz gercekten insallah rabbim hayirlisiyla seni biran once melegine kavusturur bir an yakin zamanda bu haberi alicagini hissettim kuzumm insallah yaa inan kendim kadar cok sevinirim.

Haklisin kuzum seninle cok benziyoruz gercekten insallah rabbim hayirlisiyla seni biran once melegine kavusturur bir an yakin zamanda bu haberi alicagini hissettim kuzumm insallah yaa inan kendim kadar cok sevinirim.
Ay balım benim Allah razı olsun güzel duan için çok teşekkür ederim. İnşallah hissettiğin şey doğru çıkar rabbim hepimize tez zamanda nasip eder meleklerimizi. Buradan da yazalım hamileyimm die inşallah..

Canım ilaçlarla birlikte mi 8500 ben diyarbakır bahçeci yi düşünüyorum da .
valla bana herşey dahil ne kadar dedim 8500 dedi canım ara bilgi al yinede bu dediğim 2 ay öncesi ben numaramı bırakmıstım diyarbakır bahçeci aradı beni bilgi verdi aşılama sordum 1200 dedi.

Ya ben sağdan soldan duydum canım yani ilk denemede baya masraflı dediler o ilaçlar vs tutuyomuş çoğusu . Ama dondurulmuş embriyon varsa o zaman çok tutmaz dediler. Ben izmirdeyim kısmetse ocak ayında ege üniversitesine başlamak istiyoruz bakıcaz duruma göre. Sizdeki sıkıntı neydi peki ne kadar zaman oldu .
canım bizdeki sıkıntı eşimin sperm sayısı ileri hareket 0 ve morfoloji %2 iki yıl bitti canım ama ameliyat olalı 8 ay oldu daha varikoselden,bu değerlerle zor dedi aşılama dedi önce ama bahçeciye sordum aşılama çok düşük tüp yapalım dediler. eşim askere gidecek tüp yapamıyoz hemen maddi açıdan sıkıntı. Allahım şu mübarek günde hepimizi feraha çıkarsın inşallah.

Öylemi kuzum alayım ben o zaman onuda deneyelim . Kuzum yıkama sonrası hız %100 yazıyor. Morfolojiyi ilk defa bu testte gördüm ben önceki testlerde morfoloji ile ilgili bir değer yazmıyordu. Çakşırıda denicem kuzum alıcam onuda belki onunla şifa buluruz. Bugün çok ağlamaklıyım bir kaç hamile haberi aldım fesatlanır gibi içim eziliyor bu hallerimden çok utanıyorum ben böyle bir insan değilim diyorum ama gerçekten elimde değil Allahım herkeze nasip etsin herkezin kucağını doldursun rabbim hayırlısıyla bizlerinde. İnancım azalıyor dönem dönem 1 seneyi geçti artık olmaz heralde doğal yollarla diyorum sonra sen inançlısın böyle düşünme Allah isterse olur diyorum gözlerim doluyor:KK43: Ne bilim herşey bir sınav işte bu sınavda sabrı gösterebiliyosak ne mutlu bize.
aynı duyguları hissediyorum seninle canım duygularıma tercümansın.. Allah bize sabır versin inşallah..

Kuz
canım bizdeki sıkıntı eşimin sperm sayısı ileri hareket 0 ve morfoloji %2 iki yıl bitti canım ama ameliyat olalı 8 ay oldu daha varikoselden,bu değerlerle zor dedi aşılama dedi önce ama bahçeciye sordum aşılama çok düşük tüp yapalım dediler. eşim askere gidecek tüp yapamıyoz hemen maddi açıdan sıkıntı. Allahım şu mübarek günde hepimizi feraha çıkarsın inşallah.

Kuzum sperm sayiniz kac. Ilac kur vs kullandinizmi hic. Insallahhh seneye su zamanlar dogumumuzu yada bebisimizi konusuyo oluruz yaaa :KK43:

canım bizdeki sıkıntı eşimin sperm sayısı ileri hareket 0 ve morfoloji %2 iki yıl bitti canım ama ameliyat olalı 8 ay oldu daha varikoselden,bu değerlerle zor dedi dedi önce ama bahçeciye sordum aşılama çok düşük tüp yapalım dediler. eşim askere gidecek tüp yapamıyoz hemen maddi açıdan sıkıntı. Allahım şu mübarek günde hepimizi feraha çıkarsın inşallah.
Balım sperm sayısı için kür uygulayamaz belki askere gideceği için ama takviye vitaminlerden kullanabilir. İnşallah güzellik l olucak herşet. Elimizden geleni yapıp allaha sığınalım sadece o ol diyecek ve olacak evveallah..

Kuz

Kuzum sperm sayiniz kac. Ilac kur vs kullandinizmi hic. Insallahhh seneye su zamanlar dogumumuzu yada bebisimizi konusuyo oluruz yaaa :KK43:
Sperm sayımız 16milyon canım doktor sınırda dedi ama sinir 20milyon biliyorum proxceed plus kullandık 1 kutu şimdi neofortil kullanıyoruz 1ay olmadı işte. Çakşır çayı içiyor her sabah canım. Arada da harnup pekmezi yiyor. İnşallah yükselir.

Balım sperm sayısı için kür uygulayamaz belki askere gideceği için ama takviye vitaminlerden kullanabilir. İnşallah güzellik l olucak herşet. Elimizden geleni yapıp allaha sığınalım sadece o ol diyecek ve olacak evveallah..
Aynen öyle canım inşallah tüm kalbimle inanıyorum olacak.. vitaminleri kullanıyor canım hala

valla bana herşey dahil ne kadar dedim 8500 dedi canım ara bilgi al yinede bu dediğim 2 ay öncesi ben numaramı bırakmıstım diyarbakır bahçeci aradı beni bilgi verdi aşılama sordum 1200 dedi.
Ben de toplam 8500 biliyorum her şey dahil ilaçlar .Bakalım hayırlısı olursa zeki bey de düşünüyorum .

Aynen öyle canım inşallah tüm kalbimle inanıyorum olacak.. vitaminleri kullanıyor canım hala
Canim sinir ml de 15 milyon sayiniz kotu degil. Bir arkadasiminda 8 aydir olmuyor onunda esi gitti bugun degerler gayet iyi sayisi hiz morfoloji hepsi guzel kizinda testleri gayet iyiydi zaten gorunurde hicbir sikinti yok ama olmuyor henuz doktoru testlerin normal olmasi hemen cocuk sahibi olcaginiz anlamina gelmiyor milyonlarca insan var boyle degerler iyi ama cocuk sahibi olamayan demis yani suan degerlerimiz normalin altinda diye biz ekstradan can sikiyoruz ama onemli olan nasip olmasi degilmi iste. Bende ufaktan ufaktan tup bebek fikrine alistiriyorum kendimi artik yaz sonunda arastirmaya baslicam ona gore bir yere baslicaz bakalim zamam ne gostercek. Bakalim bu topigin ilk hamisi hangimiz olacak:)

Aynen kuzum katiliyorum sana . Elimizde hepsinden daha onemli bir imkan var dua edip siginmak once sonrasinda bebisimize nasil kavusucaksak artik hayirlisi ne sekilde kavusmaksa Allah im nasip eder insallah..

Canim sinir ml de 15 milyon sayiniz kotu degil. Bir arkadasiminda 8 aydir olmuyor onunda esi gitti bugun degerler gayet iyi sayisi hiz morfoloji hepsi guzel kizinda testleri gayet iyiydi zaten gorunurde hicbir sikinti yok ama olmuyor henuz doktoru testlerin normal olmasi hemen cocuk sahibi olcaginiz anlamina gelmiyor milyonlarca insan var boyle degerler iyi ama cocuk sahibi olamayan demis yani suan degerlerimiz normalin altinda diye biz ekstradan can sikiyoruz ama onemli olan nasip olmasi degilmi iste. Bende ufaktan ufaktan tup bebek fikrine alistiriyorum kendimi artik yaz sonunda arastirmaya baslicam ona gore bir yere baslicaz bakalim zamam ne gostercek. Bakalim bu topigin ilk hamisi hangimiz olacak:)
Bende çok merak ediyorum canım kim olcak bakalım hepimiz birden oluruz inşallah peş peşe :halay:

Aynen kuzum katiliyorum sana . Elimizde hepsinden daha onemli bir imkan var dua edip siginmak once sonrasinda bebisimize nasil kavusucaksak artik hayirlisi ne sekilde kavusmaksa Allah im nasip eder insallah..
İnşallah kuzum inşallahhh.. Allahım hayırlısıyla nasip edcek bizlere de. Morfoloji probleminden mikrochip yönteminin çok yararlı olduğunu duydum tüp bebekte. Sanırım tüp bebek yaptırmak düşüyor bize.. Karmakarışık kafam. Allahım daha büyük sıkıntı vermesin inşallah...

X