Erkek İnfertilitesi MORFOLOJİNİN ÇÖZÜMÜ VAR ARKADAŞLAR

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
anladım canım çok teşekkür ederim:) inşallah canım amin, çok zor beklemek gerçekten...

siz ne zamandır bekliyorusnuz canım? nasıl durumunuz?
canım biz 1 yıldır bekliyoruz.
ilk durumumuzda sayı ml.de 5 mlyn toplam 30 mlyn, morf (WHO) 2 ve hız %20 küsürdü.
son tahlilde sayı ml.de 15mlyn toplam 105 mlyn, morf (WHO) 5 ve hız 30a yakındı sanırım tam hatırlamayamadım.
yani hız iyi değil, sayı eh işte, morf berbat anlayacağın.
her ay bir umut... Allahım nasip etsin bize de hayırlısıyla....

2oldu istiyorum şu bahsettiginiz bitki bilimcini numarasini hiç oralı degilsiniz

Arkadaşım nerelerdesin hiç haber yok senden merak ediyorum neler yaptın.

Kizzlar bu ilacin faydasini gören varmi gerçekten

Kizzlar bu ilacin faydasini gören varmi gerçekten
konu sahibi arkadaş faydasını gördüğü için yazmış... bana ve diğer arkadaşlara gelince, sanırım genelimizin en yakın mart ortası-sonu itibariyle belli olacak... yani sıkalım dişimizi bakalım, 1 ay sonra ne olacak...

İnsallah faydasını gorursunuz yavrularinizi Allahim nasip etsin insallah

Biz ikinci 45 günlük küre başladık, yeni kavanozlarımız geldi:)

ngdemir, arkadaşım sesin çıkmadı meraklardayız...

eminim güzel haberler olduğunda bizlere umut olmak için geleceksin ve yazacaksın... ama seni de merak ettim nasılsın, herşey yolunda mı..

güzel haberler gelmeye başlar inşallah yavaş yavaş herkesten...

biz 2 hafta önce eşimle baya ağır grip olduk. eşim birkaç gün ateşlendi ve antibiyotik kullanması gerekti maalesef... antibiyotik kullanımı spermleri kötü anlamda etkileyebilir diye düşünüyoruz... o yüzden sperm sonuçlarmız için çok umutlu değiliz maalesef şans işte... gerçi belli olmaz ne gelirse Allah'tan... hayırlısı hakkımızda... bayanlar ne durumlardasınız yazışalım mutlaka...

Evet bende çok merak ediyorum. 3 ayı tamamlayıpta sonuç alan yokmu hiç... Biz daha ilk 45 lük kürdeyiz eşim sigarayı azaltmadı benim de bazı rahatsızlıklarım var bu sıralarda inşallah Allahım bir düzene koymuştur.

canım işte aksilikler oluyor, 3 aydır bu zamanı bekliyorduk ama elden gelen bişey yok, hasta olduk ve spermler kötü etkilendiyse de yapcak bişiymiz yok maalesef. gene de baktırıcaz tabi sonuçlarımıza.. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım benim...

senin 2 defa 45 günlük kürlerin bittimi ? Metin beye sor o ne diyecek

senin 2 defa 45 günlük kürlerin bittimi ? Metin beye sor o ne diyecek
yok bizim ay sonu biticek, ama o da eğer bebiş yoksa bu ay yumurtlama zamanıma denk gelicek, o yüzden nisan ortası gibi falan yaptırırz sanırım test. şimdilik aramıyorum, bi çıksın sonuçlar ona göre aricam artık.. zaten sonuçlar uygun olmazsa tüp için araştırmalara giricem artık maalesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…