- 29 Aralık 2014
- 499
- 252
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım, biz 1,5 yıldır bunalrı ezberledik:) ayrı ayrı da kullandık ama netice alamdık, bu aktara güveniyoruz ama kendinden çok emin konuşuyorsperm tedavisinde kullanılan neredeyse tüm ilaçlarda ki ortak şeyler.
arginin
carnitine
Q enzim
c vitamini
e vitamini
folik asit
çinko selenyum
ginseng
bal arı sütü polen
keçiboynuzu
çakşır kökü
inşallah canımm, aminn Allahım inşallah nasip etsin bize de:) topic hamile dolsun taşsın inşallahh:))İnşallah canım, sabrın sonu selamettir, pek çok sabrettik, inandık bu işe, dilerim hepimiz müjdeli haberlerle inletiriz bu topiği:)
Aynen canım, biz 1,5 yıldır bunalrı ezberledik:) ayrı ayrı da kullandık ama netice alamdık, bu aktara güveniyoruz ama kendinden çok emin konuşuyor
Hız ve morfolojisizde ki sorun sadece morfolojimi.
Bizimde Hızı sıfır morfoloji 1 ve 2 arası değişiyor. 10 yıl önce 3 idi.Hız ve morfoloji
10 yıldır tedavide misiniz?Bizimde Hızı sıfır morfoloji 1 ve 2 arası değişiyor. 10 yıl önce 3 idi.
İleri hız sıfır, morfoloji 2 bizimdeBizimde Hızı sıfır morfoloji 1 ve 2 arası değişiyor. 10 yıl önce 3 idi.
Benim tüp bebekten bir kızım var. Ben ikincisi için 2 defa tüp bebek denedim olmadı. Araştırırken bu metin beyi bulduk inşallah hepimizin emekleri boşa gitmez. Her zaman dua ile verecek olan Allahımız inşallah.10 yıldır tedavide misiniz?
Canim numarayi bana da atarmisin...Arkadaşlar Merhaba
Benimle aynı sıkıntıları yaşamış arkadaşlar olduğunu bildiğim için sizlerle hikayemi paylaşmak istedim.7 senelik evliyim Eşimle 4 sene önce doktora gittiğimizde eşimde morfoloji sorunu olduğunu öğrendik .Eşimin morfolojisi %1 çıktı testler tahliller vitamin destekleri kürler ,keçiboynuzları vs. derken sonuç değişmedi gezmediğimiz üroloji profesörü kalmadı. Başarısız iki aşılama iki tüp bebek denemesinin ardından sonuç hüsranla sonuçlandı .Tabi bu arada birçok tüp bebek tedavisi gören bayan gibi FSH ilaçlardan dolayı 27 oldu hemen menapoza giriyorsun diye yapıştırıdılar bu arada 32 yaşındayım.. Yaşadıklarımın tamamını anlatsam kaç sayfa olur bilmiyorum. Son olarak laproskopi önerdiler Ege üniversitesinde yatarken yanımda yatan bayan bana İzmirde bir apiterapist yani bitki bilimci olduğunu ve eşinin morfolojisini düzelttiğini söyledi. Son bi umut eşimle gidelim ne kaybederiz dedik adamı aradık raporlarınızla gelin dedi gittik eşime iki kavanoz kür hazırladı. Bunları 90 gün kullan test yaptır dedi 10 gün önce test yaptırdık üroloji doktorumuz ilker bey bile inanamadı .Eşimdeki boyun-baş ve kuyruk anamolileri tamamen kaybolmuş sayı 10 milyondan 40 milyona çıkmış hareketlilik süper yani şuan tamamen sorunsuz bir birey. Bana gelince bende kendime başka bir kür yaptırdım FSH 9 oldu. Üroloji doktorumuzun ayrıca ilettiğine göre morfoloji olan bireylerde uygulanan tüp bebek ve aşılamaların çoğu tutmuyor yada düşükle sonuçlanıyormuş hatta yurt dışında birçok ülkede morfoloji olan bireylere bu tarz uygulamalar yapılmıyormuş .kürlere o kadar komik ötesi bir rakam ödedim ki anlatamam nerdeyse bi karton sigara parası diyeyim siz anlayın. Şuan sonuçlarımızı gören su hospital ,şifa gibi merkezler hemen tüp bebek yapalım kesin tutar diyorlar ben yanaşmıyorum. Apiterapistimiz metin bey iki aya kadar gebelik elde ederiz sakın paranı kaptırma diyor haklıda şuana kadar nerdeyse 1 evin yarı parasını harcadım boş yere. İsteyen arkadaşlara özelden irtiabat nosunu vereyim reklam olmasın .Bu arada arkadaşlar ağır testis ameliyatı vb. geçiren arkadaşlara yada fiziki bir sorunu nedeniyle morfoloji olan arakadaşlara yardımcı olamıyorlarmış bize ilk sorduğu bu olmuştu.Umarım şifa bulursunuz.
Selam bana özelden numarasını verebilirmisinArkadaşlar Merhaba
Benimle aynı sıkıntıları yaşamış arkadaşlar olduğunu bildiğim için sizlerle hikayemi paylaşmak istedim.7 senelik evliyim Eşimle 4 sene önce doktora gittiğimizde eşimde morfoloji sorunu olduğunu öğrendik .Eşimin morfolojisi %1 çıktı testler tahliller vitamin destekleri kürler ,keçiboynuzları vs. derken sonuç değişmedi gezmediğimiz üroloji profesörü kalmadı. Başarısız iki aşılama iki tüp bebek denemesinin ardından sonuç hüsranla sonuçlandı .Tabi bu arada birçok tüp bebek tedavisi gören bayan gibi FSH ilaçlardan dolayı 27 oldu hemen menapoza giriyorsun diye yapıştırıdılar bu arada 32 yaşındayım.. Yaşadıklarımın tamamını anlatsam kaç sayfa olur bilmiyorum. Son olarak laproskopi önerdiler Ege üniversitesinde yatarken yanımda yatan bayan bana İzmirde bir apiterapist yani bitki bilimci olduğunu ve eşinin morfolojisini düzelttiğini söyledi. Son bi umut eşimle gidelim ne kaybederiz dedik adamı aradık raporlarınızla gelin dedi gittik eşime iki kavanoz kür hazırladı. Bunları 90 gün kullan test yaptır dedi 10 gün önce test yaptırdık üroloji doktorumuz ilker bey bile inanamadı .Eşimdeki boyun-baş ve kuyruk anamolileri tamamen kaybolmuş sayı 10 milyondan 40 milyona çıkmış hareketlilik süper yani şuan tamamen sorunsuz bir birey. Bana gelince bende kendime başka bir kür yaptırdım FSH 9 oldu. Üroloji doktorumuzun ayrıca ilettiğine göre morfoloji olan bireylerde uygulanan tüp bebek ve aşılamaların çoğu tutmuyor yada düşükle sonuçlanıyormuş hatta yurt dışında birçok ülkede morfoloji olan bireylere bu tarz uygulamalar yapılmıyormuş .kürlere o kadar komik ötesi bir rakam ödedim ki anlatamam nerdeyse bi karton sigara parası diyeyim siz anlayın. Şuan sonuçlarımızı gören su hospital ,şifa gibi merkezler hemen tüp bebek yapalım kesin tutar diyorlar ben yanaşmıyorum. Apiterapistimiz metin bey iki aya kadar gebelik elde ederiz sakın paranı kaptırma diyor haklıda şuana kadar nerdeyse 1 evin yarı parasını harcadım boş yere. İsteyen arkadaşlara özelden irtiabat nosunu vereyim reklam olmasın .Bu arada arkadaşlar ağır testis ameliyatı vb. geçiren arkadaşlara yada fiziki bir sorunu nedeniyle morfoloji olan arakadaşlara yardımcı olamıyorlarmış bize ilk sorduğu bu olmuştu.Umarım şifa bulursunuz.
4. Sayfada telwfon numarası varSelam bana özelden numarasını verebilirmisin
Teşekkür4. Sayfada telwfon numarası var
arkadaşım merhaba,Bende alabilir miyim numarayı?
arkadaşım merhaba,
topic'i baştan bi okuyodum ki hamile olduğunu gördüm. çok tebrik ederim seni, Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi:) darısı en kısa zamanda başımıza inşallah:)
bişey sorucam, eşinin değerleri nasıldı, kürleri kullandı mı?
malum hepimiz için iyi haberler umut kaynağı... umarım yazımı görürsün, cevaplarsan çok sevinirim..
tekrar tebrikler, sevgiler
yani Metin Bey'in kürlerinden almadınız ve kullanmadınız sanırım canım değil mi, yanlış anlamadım? bi de tabi yazmak zorunda değilsin, karşılaştırmak için soruyorum kusura bakmazsan, değerleri neydi eşinin?merhaba canım çok teşekkür ederim. Allah herkese nasip etsin inş. eşimin sayısı çok iyiydi, hareket ve morfoloji biraz sıkıntılıydı. kür kullanıyorduk (keçiboynuzu falan ) ama etki görmemiştik. hamile kaldığım ay eşim complex xy diye bi ilaç kullandı ama sadece bi kaç gün kullanmıştı hamile kaldım. Onun çok etki edeceğini sanmıyorum ama belli de olmaz. Yani zamanı bu zamanmış demekki canım.
yani Metin Bey'in kürlerinden almadınız ve kullanmadınız sanırım canım değil mi, yanlış anlamadım? bi de tabi yazmak zorunda değilsin, karşılaştırmak için soruyorum kusura bakmazsan, değerleri neydi eşinin?
evet canım zamanı var ve demek ki sizin zamanınız gelmiş, ne güzel:) bizlere de dua et olur mu?
sevgiler