Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aramızda benim bildiğim beş altı kişi var bende aldım. Ben 220 tl ve 16 tl kargo parası ödedim.Kızlar aranızda kaç kişi gitti ve kürleri hazırlattı, ve ne kadara mal oldu acaba
Bizimde 15 inde işk kür bitecek, bizim ucu ucuna geldi...Bizim ilk aşama bitti, 5 gün beklemedeyiz. ilk kavanoztam bitmedi ama, bilmiyorum bitmesi mi gerekirdi eşim dolu dolu kaşıkla yedi halbuki..
sizin ilk kürde hepsi bitti mi?
2. aşamaya geçicez bakalım 45 gün daha devam. sonrasına da hayırlısı diyorum...
Merhaba, gelen kavanozların üzerinde hangi bitkiden ne kadar koyduğunu yazıyor...Arkadaşlar içeriği konusunda bilgi veriyor mu bu bey ?
Merhaba, gelen kavanozların üzerinde hangi bitkiden ne kadar koyduğunu yazıyor...
İçeriğimi? Şu an iş yerindeyim, baya da uzun bir liste açıkcası, emodex diye bir ilaç var piyasada satılan hemen hemen onunla aynı içerikte, bizimkinde ekstra bal ve polen varçok teşekkür ederim cevabınız için peki çok rica etsem özelden yazabilir misiniz bana.
Amin canım, cümlemizin inşallah...çok teşekkür ederim. Rabbim şifanızı -şifamızı versin inşallah.
hımm bizimki az yiyor demek ki:)) hemen dürteyim daha çok yesin ikinci kürü o zaman:))Bizimde 15 inde işk kür bitecek, bizim ucu ucuna geldi...
Buna benzer işte bizim listeler, bak ve polen sanırım arı sütü de var, eşim emodex de kullandığından karşılaştırma yapmıştı:)Emodex Kapsül içeriğinde her bir kapsülde 200 mg L-Arginine, 100 mg L-Carnitine, 100 mg Epimedium Sagittatum, 125 mg Tribulus Terrestis, 250 mcg Folik asit, 100 mcg selenyum, 20 mg Coenzym Q10, 20 mg Çinko, 75 mc C Vitamini, 50mg Üzüm çekirdeği özü, 30 mg Keçiboynuzu özütü bulunmaktadır
İnşallah canım, sabrın sonu selamettir, pek çok sabrettik, inandık bu işe, dilerim hepimiz müjdeli haberlerle inletiriz bu topiği:)hımm bizimki az yiyor demek ki:)) hemen dürteyim daha çok yesin ikinci kürü o zaman:))
inşallah fayda eder hepimize... artık güzel haberler verelim birbirimize...