• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi MORFOLOJİNİN ÇÖZÜMÜ VAR ARKADAŞLAR

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Amiin arkadasim Rabbim hayirlisini versin hepimizin hakkinda...

Kızlar bu aktarcı zayıf uzun boylu olan bey mi, bugün görüşmeye gittim ve bu konuda başarılı olduğunu söyledi, sonuç alan çok kişi varmış,

Canim bende bi arkadasim icin istiyorum numarayi özelime atarmisin ...

Kızlar aranızda kaç kişi gitti ve kürleri hazırlattı, ve ne kadara mal oldu acaba

kızlar bende 220 tlye aldım ve kargo parası ödedim. ilk hazırladığı kürler bitti bizim. ikincisini isteyeceğiz bakalım inş bi sonuç alırız

Bizim ilk aşama bitti, 5 gün beklemedeyiz. ilk kavanoztam bitmedi ama, bilmiyorum bitmesi mi gerekirdi eşim dolu dolu kaşıkla yedi halbuki..
sizin ilk kürde hepsi bitti mi?
2. aşamaya geçicez bakalım 45 gün daha devam. sonrasına da hayırlısı diyorum...

Arkadaşlar içeriği konusunda bilgi veriyor mu bu bey ?

Bizim ilk aşama bitti, 5 gün beklemedeyiz. ilk kavanoztam bitmedi ama, bilmiyorum bitmesi mi gerekirdi eşim dolu dolu kaşıkla yedi halbuki..
sizin ilk kürde hepsi bitti mi?
2. aşamaya geçicez bakalım 45 gün daha devam. sonrasına da hayırlısı diyorum...
Bizimde 15 inde işk kür bitecek, bizim ucu ucuna geldi...

çok teşekkür ederim cevabınız için peki çok rica etsem özelden yazabilir misiniz bana.
İçeriğimi? Şu an iş yerindeyim, baya da uzun bir liste açıkcası, emodex diye bir ilaç var piyasada satılan hemen hemen onunla aynı içerikte, bizimkinde ekstra bal ve polen var

çok teşekkür ederim. Rabbim şifanızı -şifamızı versin inşallah.

Emodex Kapsül içeriğinde her bir kapsülde 200 mg L-Arginine, 100 mg L-Carnitine, 100 mg Epimedium Sagittatum, 125 mg Tribulus Terrestis, 250 mcg Folik asit, 100 mcg selenyum, 20 mg Coenzym Q10, 20 mg Çinko, 75 mc C Vitamini, 50mg Üzüm çekirdeği özü, 30 mg Keçiboynuzu özütü bulunmaktadır

Emodex Kapsül içeriğinde her bir kapsülde 200 mg L-Arginine, 100 mg L-Carnitine, 100 mg Epimedium Sagittatum, 125 mg Tribulus Terrestis, 250 mcg Folik asit, 100 mcg selenyum, 20 mg Coenzym Q10, 20 mg Çinko, 75 mc C Vitamini, 50mg Üzüm çekirdeği özü, 30 mg Keçiboynuzu özütü bulunmaktadır
Buna benzer işte bizim listeler, bak ve polen sanırım arı sütü de var, eşim emodex de kullandığından karşılaştırma yapmıştı:)

hımm bizimki az yiyor demek ki:)) hemen dürteyim daha çok yesin ikinci kürü o zaman:))
inşallah fayda eder hepimize... artık güzel haberler verelim birbirimize...
İnşallah canım, sabrın sonu selamettir, pek çok sabrettik, inandık bu işe, dilerim hepimiz müjdeli haberlerle inletiriz bu topiği:)

Back