• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi MORFOLOJİNİN ÇÖZÜMÜ VAR ARKADAŞLAR

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşım merhaba,
aralıklarla sonuç diyosun da kimsenin arada test yaptırdığını sanmam. sonuçta spermler 75-90 aralığında yenileniyor. arada yaptırıp kimse moral bozmak istemez. kürü kulanan herkes en aşağı 3 ay sonunda yaptıracaktır analiz. biz dahil. kürü ilk kullananlardan biriyim, yani ilk test verceklerden biriyim, ama bizde antibiyotik kullanımı olduğundan sonuçlar çok parlak olmayabilir. ama herkes yazacak emin ol. hele hele sonuçları düzelenler ilk buraya koşarlar sanırım, ben dahil:) az kaldı sabret, 15 gün 1 aya sonuçlar gelecektir. inşallah herkes için hayırlısı olur...
ben de farklı birşey söylemedim zaten sadece diğer forumlarda bakıyorum hamile kalan ya da başka bir sebepten dolayı yazmayı kesiyorlar sonuç ne oldu öğrenemiyorum işe yarıyor mu ne oluyor cevap alamıyorum o açıdan demiştim, inşallah sonuçlarınız güzel olur sevgiler...

yok bizim ay sonu biticek, ama o da eğer bebiş yoksa bu ay yumurtlama zamanıma denk gelicek, o yüzden nisan ortası gibi falan yaptırırz sanırım test. şimdilik aramıyorum, bi çıksın sonuçlar ona göre aricam artık.. zaten sonuçlar uygun olmazsa tüp için araştırmalara giricem artık maalesef...
Canım hemen tüp bebek düşünme bence değerlerde biraz yükselme oldu ise tekrar kür al metin bey 6 aya daha çok garanti veriyor zaten konuyu açan arkadaşımızda 6. ay yakın hamile kaldı.

Canım hemen tüp bebek düşünme bence değerlerde biraz yükselme oldu ise tekrar kür al metin bey 6 aya daha çok garanti veriyor zaten konuyu açan arkadaşımızda 6. ay yakın hamile kaldı.
ngdemir de 6 ay mı kullandı kürleri acaba? ya canım o kadar sıkıldım ki inan, yani moralim hiç iyi değil gerçekten... biran önce gireyim şu yola istiyorum... bilmiyorum alalım da şu sonuçlarımızı, yolumuzu çizelim diyorum.. hayırlısını istiyorum sadece... belirsizlik çok kötü...

ngdemir de 6 ay mı kullandı kürleri acaba? ya canım o kadar sıkıldım ki inan, yani moralim hiç iyi değil gerçekten... biran önce gireyim şu yola istiyorum... bilmiyorum alalım da şu sonuçlarımızı, yolumuzu çizelim diyorum.. hayırlısını istiyorum sadece... belirsizlik çok kötü...
Canım stres yapma bence sakin ol bir eline sonuçları al eğer düzelme olmuşsa hemen bir 45 günlük daha al sonuç gelene kadar al sonuçta bir ilaç kullanmışsınız hemen pes etme kafanız rahat olsun istersen dua da verebilirim Allahın izni ile olacak inşallah ben olumlu düşünüyorum senin hakkında... Metin metin 6 aya daha garanti bakıyorsa olana kadar devam bence

Canım stres yapma bence sakin ol bir eline sonuçları al eğer düzelme olmuşsa hemen bir 45 günlük daha al sonuç gelene kadar al sonuçta bir ilaç kullanmışsınız hemen pes etme kafanız rahat olsun istersen dua da verebilirim Allahın izni ile olacak inşallah ben olumlu düşünüyorum senin hakkında... Metin metin 6 aya daha garanti bakıyorsa olana kadar devam bence
ya canım benim stres yapmıyorum diyorum sözde, ama böyle bazen o kadar kötü oluyorum ki anlatamam... bakalım dediğin gibi biraz da olsa düzelme varsa eğer olmadı bi 3 aylık kür daha deneriz. 6 ayda hala olmadıysa o zaman bakarız dediğin gibi.. bazı dualar var bildiğim ama başkalarına da hayır demem:) içine mi doğuyor canım inşallah öyledir... ama hiç umutlu değilim çok üzgünüm maalesef... :KK61:

ya canım benim stres yapmıyorum diyorum sözde, ama böyle bazen o kadar kötü oluyorum ki anlatamam... bakalım dediğin gibi biraz da olsa düzelme varsa eğer olmadı bi 3 aylık kür daha deneriz. 6 ayda hala olmadıysa o zaman bakarız dediğin gibi.. bazı dualar var bildiğim ama başkalarına da hayır demem:) içine mi doğuyor canım inşallah öyledir... ama hiç umutlu değilim çok üzgünüm maalesef... :KK61:
Bol bol yürüyüş yap 45 dakikayı geçsin mutluluk hormonu salgılamak için olayları kendi haline bırakmaya çalış eşinle çocuk konusunu konuşma olumlu düşün yine de olacak diye düşün eşinde tabii ki bu karışımı kullanıyoruz ama ? gibi düşünceyi beyninizden silin. Dualarından önce bol bol istiğfar ve salavat getir sonrasında da salavat getir mutlaka ben başlayağım ben okudukça sana da söylerim hangilerini okuduğumu.
Şu anda
Niyet et
estağfirullah el azim (700 kere)
estağfirullah el azim ellezi lâ ilahe illâ hüvel hayyul kayyum ve etubü ileyh (25)
sübhanallah (100 tesbih)
elhamdülillah (100 tesbih)
Allah-u Ekber (100 DEFA)
Besmele (1000)
la ilahe illallah muhammeden resulullah (100)
Sübhânallahi ve bihamdihi (100)
(Salavat) (100)
21 defa fatiha (63 güne tamamla)
(Salavat) (100)

Bol bol yürüyüş yap 45 dakikayı geçsin mutluluk hormonu salgılamak için olayları kendi haline bırakmaya çalış eşinle çocuk konusunu konuşma olumlu düşün yine de olacak diye düşün eşinde tabii ki bu karışımı kullanıyoruz ama ? gibi düşünceyi beyninizden silin. Dualarından önce bol bol istiğfar ve salavat getir sonrasında da salavat getir mutlaka ben başlayağım ben okudukça sana da söylerim hangilerini okuduğumu.
Şu anda
Niyet et
estağfirullah el azim (700 kere)
estağfirullah el azim ellezi lâ ilahe illâ hüvel hayyul kayyum ve etubü ileyh (25)
sübhanallah (100 tesbih)
elhamdülillah (100 tesbih)
Allah-u Ekber (100 DEFA)
Besmele (1000)
la ilahe illallah muhammeden resulullah (100)
Sübhânallahi ve bihamdihi (100)
(Salavat) (100)
21 defa fatiha (63 güne tamamla)
(Salavat) (100)
canım benim çok sağol... evet haklısın bu dediklerini yaparsam biraz daha kafam rahatlicak sanırım ben devamlı düşünüyorum ve eşimle de konuşmak istiyorum hatta sıkıyorum sanırım biraz da onu:(
yapıcam bu dediklerini hemen canım benim. inşallah Allah kabul eder biran evvel... hepimizden gelir güzel haberler inşallahh...

Karışımı kullanan arkadaşlar bende dahil :) 3 ay oldu hamilelik olmadı diye stres yapmıyoruz tekrar bir 45 günlük daha kullanalım olmadı 6 aya tamamlayalım. Relax olalım. stresle birşey olmuyor. Rahat olalım. İnşallah mutlu umutlu haberleri alırız sırayla...

Karışımı kullanan arkadaşlar bende dahil :) 3 ay oldu hamilelik olmadı diye stres yapmıyoruz tekrar bir 45 günlük daha kullanalım olmadı 6 aya tamamlayalım. Relax olalım. stresle birşey olmuyor. Rahat olalım. İnşallah mutlu umutlu haberleri alırız sırayla...
Bizde aynı kanıdatız, nisan başında test yapacağız, 3 ay daha devam karatı aldık eşimle, sanırım kararlı ve sabırşı olmalıyız

Bizde aynı kanıdatız, nisan başında test yapacağız, 3 ay daha devam karatı aldık eşimle, sanırım kararlı ve sabırşı olmalıyız
herkese günaydınlar,
oo kızlar ben hiç o durumda değilim yaa.. yani ne bilim eşimle konuştuk değişiklik yoksa hemen tüp bebek demiştik... ama dedikleriniz doğru, 6 aylık kullanıma daha bi kesin konuşmuştu Metin Bey... bilmiyorum şu an, bakalım ne durumdayız çünkü morfolojimiz ciddi yerlerde sürünüyordu bizim.. Allahım olsun artık biran önce hayırlısıyla, ne zormuş..

herkese günaydınlar,
oo kızlar ben hiç o durumda değilim yaa.. yani ne bilim eşimle konuştuk değişiklik yoksa hemen tüp bebek demiştik... ama dedikleriniz doğru, 6 aylık kullanıma daha bi kesin konuşmuştu Metin Bey... bilmiyorum şu an, bakalım ne durumdayız çünkü morfolojimiz ciddi yerlerde sürünüyordu bizim.. Allahım olsun artık biran önce hayırlısıyla, ne zormuş..
Sabrın sonu selamet, inanıyırum ben... Bu topikte macun kardeşliği yapmış hepimizin bebelerin gelişine az kaldı çok azzzzz:)

herkese günaydınlar,
Canım spermler anca kendini 3 ay içinde toplar artı devam edeceksiniz ki iyice spermler kendine gelsin. Konuyu açan arkadaş kendiliğinden ama kimyasal olmadımı ilk olarak neden? tam olarak spermler kaliteli değildi fakat bir ay sonra hamile kaldı. oda yine 6 aya yaklaştı

Canım spermler anca kendini 3 ay içinde toplar artı devam edeceksiniz ki iyice spermler kendine gelsin. Konuyu açan arkadaş kendiliğinden ama kimyasal olmadımı ilk olarak neden? tam olarak spermler kaliteli değildi fakat bir ay sonra hamile kaldı. oda yine 6 aya yaklaştı
valla haklısın canım yaa... işte beklemekten sıkıldık belki aceleci davranmak bilmiyorum (gerçi acelesi mi kaldı 1,5 yıl olcak nerdeyse:110:)... neyse inşallah daha erken ve sağlıkla gelirler canım benimm:)

ben kızım için 7 yıl uğraştım. Bence sabredersen zamandan kazanan sen olursun... 3 ay kullanmışsın bir 3 ay daha bence hiçbir şey bakarsın 4. ayda oluvermiş :)

ben kızım için 7 yıl uğraştım. Bence sabredersen zamandan kazanan sen olursun... 3 ay kullanmışsın bir 3 ay daha bence hiçbir şey bakarsın 4. ayda oluvermiş :)
oyy canım benim 7 yıl da az değilmiş... Allah bağışlasın ne güzel kızın varmış.. ah keşke ya keşke Allahım nasip eder hepimize...

Sağol canım tüp bebekle oldu. Darısı olmayanlara ve isteyenlere inşallah. Onun için diyorum telaş etmeyin zamandan kazanırsınız. Stresle hiç bir şey olmuyor.

oyy canım benim.. inşallah amin sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah. doğru valla dediklerin hep...

Back