• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi MORFOLOJİNİN ÇÖZÜMÜ VAR ARKADAŞLAR

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam arkadaşlar benimde eşimin morfoloji %1, sayı 38 milyon ileri hareketlilik %60. hız iyi olduğu için varikosel yoktur diyorlar. Bu başlığı okuyunca umutlandım.. çünkü benim kadın doğumcum direk aşılama dedi.. Kaan Aydos hocayı çok duydum. Ne gibi beslenme tavsiyeleri verdi. Eşimin morali çok bozuk olduğu için hala doktora gitmedi :KK43: Bir de bu aktarın telini banada atarsanız çok sevinirim..
Merhaba arkadaşım, bir önceki sayfalarda aktarın numarası var, kaan aydosa da görünmek isterseniz bence görünün oldukça başarılı bir dr. Bence sizin değerler gayet iyi, belki az biraz ilaç tedavisi ile normal yoldan gebe kalabilirsiniz, kaan aydos hocanın internet sayfası çok faydalı bikgiler ile dolu, kendisi tüpten önce normal gebelikten yana bir dr, spermin dna sını inceliyor, dna bozuksa morfolojiyi etkiliyormuş

Kaan Aydos Hoca bize şu tavsiyelerde bulundu, bol bol nohut yemeği yap, haftada 3-4 nohut yesin, kurmızı etten uzak duraun, keçiboynuzu tozu yesin, ısırgan otu çayı içsin, bol kuru incir yesin, bol yeşil sebze, salata... Ben de bunları yapıyorum, her akşam bşr fincan ısırgan otu çayı içiriyorum, sabah ve öğlenleri keçiboynuzu tozu yiyor birer kaşık, hocanın internet sayfasıbda greyfurt duyunu da okumuştum antioksidan die, gereyfırt suyu içiriyorum, kuru incir iş yerine bike götürdü garibim, her öğüne salata yapıyorum, bol havuçlu, nohut yiyoruz birlikte napayım artık, haftada bir günde balık yiyoruz, arada da yeşil çay içiyoruz, ama bu zamana kadar eşim neler neler tüketmilti zaten garibim:)

Bizidede aynen çok sıkı takipteyiz, hiç aksatmadan eşim yiyır, biz ankarada kaan aydos hocayada gittik, onun beslenme tavsiyeleride oldu onlarıda uyguluyoruz:)
macunla beraber kuru incir, salata, keçiboynuzu özü, proxeed ne bulursa yiyip içiyor eşim:) Allahım en kısa zamanda nasip etsin bize de artık yaa...

Hanımlar bir şey sormak istiyorum
Morfoloji ve hız düşük olduğu için şuan normal yolla gebelik oluşamıyor.Bunun için 3 aylık proxeed ve keçiboynuzu falan uygulanacak ama kafamı karıştıran şu;

Morfoloji kötü olduğu için gebelik oluşsa bile sağlıklı olmaz düşük olur falan diyorlar e ozaman niye 3 ay proxeed kullanırken deneyin diyorlar, morfoloji düzelmeden risk değil mi?
Ayrıca sperm yenilenme süresi 72 gün ve bu süre dolmadan var olan spermler onarılabiliyor ya da hızlanabiliyor mu?

Hiç ummadığımız anda bodoslama düştük bu işin içine ve kafamda deli sorular dönüyor:KK61:

Morfoloji kötü iken net ve kesin olarak hamile kalamzsın, düşük olur çocukda anormal birşeyler olur diyemiyorlar, mırfolojisi kötü olupda tutan çok kişi var... Bu 3 ay içinde hızlanacak be düzelebildiği kadar mırfolojisi düzelecek inşallah! Genelde bu tür 3 aylık kürlerinsonunda hamilelik getçekleşiyor gördüğüm, kaan aydos hoca mailleri cevaplıyor, eşinizin test sonuçlarını göndetin 1 hafta içinde geri dönüyor

Kaan Aydos Hoca bize şu tavsiyelerde bulundu, bol bol nohut yemeği yap, haftada 3-4 nohut yesin, kurmızı etten uzak duraun, keçiboynuzu tozu yesin, ısırgan otu çayı içsin, bol kuru incir yesin, bol yeşil sebze, salata... Ben de bunları yapıyorum, her akşam bşr fincan ısırgan otu çayı içiriyorum, sabah ve öğlenleri keçiboynuzu tozu yiyor birer kaşık, hocanın internet sayfasıbda greyfurt duyunu da okumuştum antioksidan die, gereyfırt suyu içiriyorum, kuru incir iş yerine bike götürdü garibim, her öğüne salata yapıyorum, bol havuçlu, nohut yiyoruz birlikte napayım artık, haftada bir günde balık yiyoruz, arada da yeşil çay içiyoruz, ama bu zamana kadar eşim neler neler tüketmilti zaten garibim:)

Anladım canım çok sağol.. Benim eşimde tüketse keşke.. beni çok zorluyor gerçektenn. nohutla başlayım bende en azında seviyooo..İncir hayatta yemez, doktorun söylemesi gerekiyor şunları ye diye ama şuanda araştırmıyor bile :( üstüne gitmemeye çalşıyorum bende, ama çok üzülüyorum yaa pufff:KK61: Dün gece bu aktardan bahsettim hiç sesini bile çıkarmadı bu konuda konuşmayalım diyor sadece ağlamak istiyorumm:KK61:

Anladım canım çok sağol.. Benim eşimde tüketse keşke.. beni çok zorluyor gerçektenn. nohutla başlayım bende en azında seviyooo..İncir hayatta yemez, doktorun söylemesi gerekiyor şunları ye diye ama şuanda araştırmıyor bile :KK43: üstüne gitmemeye çalşıyorum bende, ama çok üzülüyorum yaa pufff:KK61: Dün gece bu aktardan bahsettim hiç sesini bile çıkarmadı bu konuda konuşmayalım diyor sadece ağlamak istiyorumm:KK61:
Yaa arkadaş zaten sıkıntımız var birde böyle bizi uğraştırmasınkar dimi ama:( kıyamam sana, güzelce konuş canım böyke böyle de, inan bende yoruldum, sürekli ben araştırıyorum, allahtan ne versem yiyor...

Kizlar gec dondugum icin kusura bakmayin.ofistende yazamiyorum dipdibeyiz .hafta sonunu beklemeden kan testi yapti duramadim yine sonuc 9 cikti yani kimyasala donmus.olsa supriz olacakti nasip .ama ailede kime soylediysem sevindi kimyasalda olsa kendiliginden oldugu icin herkez devami gelir dedi buda uzuntumu hafifletti. Eee o kadar yildan denemeden sonra benide hem uzdu hem guldurdu..t up bebek falan olsaydi toparlanamazdim ama allaha sukur cok iyiyim bide umit doluyum .onumuze bakicaz .

Hayırlısı olsun. Ben de kimyasal bile olmadı

Kizlar gec dondugum icin kusura bakmayin.ofistende yazamiyorum dipdibeyiz .hafta sonunu beklemeden kan testi yapti duramadim yine sonuc 9 cikti yani kimyasala donmus.olsa supriz olacakti nasip .ama ailede kime soylediysem sevindi kimyasalda olsa kendiliginden oldugu icin herkez devami gelir dedi buda uzuntumu hafifletti. Eee o kadar yildan denemeden sonra benide hem uzdu hem guldurdu..t up bebek falan olsaydi toparlanamazdim ama allaha sukur cok iyiyim bide umit doluyum .onumuze bakicaz .

Hayırlısı olsun. Ben de kimyasal bile olmadı :KK56: Demek ki normal yolla olabilirmiş. İnşallah en kısa zamanda anne olursun canım.

Yaa arkadaş zaten sıkıntımız var birde böyle bizi uğraştırmasınkar dimi ama:KK43: kıyamam sana, güzelce konuş canım böyke böyle de, inan bende yoruldum, sürekli ben araştırıyorum, allahtan ne versem yiyor...

Ben çok üstlemiyorum şu an bir hafta önce öğrendik biraz sindirsin kabullensin diye bekliyorum bu arada da araştırıyorum tabi ama içimden de çok üzülüyorum inşallah böyle devam etmez bir an önce doktora gider..

Kizlar ben alkali diyet diye bisey yapmistim kadin dogumcum tavsiye etmisti cok saglikli besleniyorsunuz vucudu butun toksinlerden arindiriyorda cok zor bir diyet esime fenalik gelmisti diyeti birakana kadar zayiflamak icin degilde detoks olarak yapiliyor ama ozellikle kadinlarin yumurtslik gelisimi icin cok onemli kitabi satiliyor gunde 4 lt su falan iciyordunuz. biz kuru kullanirken de ilave hicbisey yapmadik ne isterse yedi strese girmesin yetern dediler ama alkol almasin aksatmasin diye uyardilar.beklemekte cok sıkicı gecmedi o 3 ay sizin sonuclari bende bekliyorum merakla..

Kızlar ben hamile olduğumu öğrendim yeni küre gerek kalmadı ..:)inş Rabbim sizede tez elden nasip etsin ..aminnaminn

Kizlar ben alkali diyet diye bisey yapmistim kadin dogumcum tavsiye etmisti cok saglikli besleniyorsunuz vucudu butun toksinlerden arindiriyorda cok zor bir diyet esime fenalik gelmisti diyeti birakana kadar zayiflamak icin degilde detoks olarak yapiliyor ama ozellikle kadinlarin yumurtslik gelisimi icin cok onemli kitabi satiliyor gunde 4 lt su falan iciyordunuz. biz kuru kullanirken de ilave hicbisey yapmadik ne isterse yedi strese girmesin yetern dediler ama alkol almasin aksatmasin diye uyardilar.beklemekte cok sıkicı gecmedi o 3 ay sizin sonuclari bende bekliyorum merakla..
Bende aldım eşime karışımdan bizde alkali diyetini yapalım burada bilgilendirirmisin nasıl yaptın arkadaşım... ayrıca bize de metin bey duyurduğun için sana da dua ediyorum

Kızlar merhaba araniza yeni katiliorum bizde 2,5 senedir ugrasiyoruz bebek icin heray baska bisey yasiorum esimin morfolojisi %1 di varikosel ameliyati oldu 5 ay oldu morfoloji %7 ye cikmis ama ileriye gidebilirlik ve basboyun kuyruk hepsi kotu bi tek iyi olan sayi asilama yaptitdik tutmadi bi ay tup bebek icin hazirlamistim kendimi kocaelinde oturuyorum bursada yaptircaktim adet olunca gidicektim haftasonuna denk ggeldii adetim pazarteside doktor yokmus salida ben gidemiorum bu ayda kaldi cok umutsuzlastim bunalimin esigindeyim belkide girdim bile bilmiorum esimin ustune gidemiorum fazla onunda yapcak pek biseyi yok bu ay kecibpynuzu kuruve zeytinyaginda incir kurunu denemeye basladik bi yandan keciboynuzu ppekmezi arisutu bal yediriyorum bol bol nohut yapicam ne duyduysam yapicam hersey Allahtan biliorum rabbim bi kapi acicak insaallah

arkadaşlar merhaba. eşimin spermiyogram testi değerleri: sayı: 50 milyon morfoloji: %8 diğer değerleride normal dedi. varikosel yok. yalnız %8 olan değeri sınırda bir değer dedi. ama yinede gebe kalabilirsin kötü bir değer değil dedi. 16 aylık evliyiz ve 12 aydır korunmuyoruz. benim testlerimde normal bu ay hsg cektirdim temiz. korunmadık ve adetime 5 gün var tutarmı bilmiyorum. fakat bu morfolojiyi nasıl yükseltebiliriz??

Back