Erkek İnfertilitesi MORFOLOJİNİN ÇÖZÜMÜ VAR ARKADAŞLAR

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar yok mu bu macunu eşleri kullandıktan sonra tahlil yapan etkili olan veya olmayan bir ayda gösteriri kendini bu macunlar tahlil sonuclarını bizimle paylaşırmısınız

Bnm ürünlermde geldi bugün eşimin sperm testi 7 milyondan 75 milyona çıktı çok mutluyum inşallah en kısa zamanda bebis haberi alırımtabi sizde kızlar bugün bat günüm ama hala olmadım 15 aydır hep umudum kirildi umutlanmaya korkuyorum Rabbim hepimizi sevindirsin inşallah kızlar

canım ne kullandınız ve nekadar süre kullandınız?

canım ne kullandınız ve nekadar süre kullandınız?
Cnm caksir kökü suyu keçiboynuzu pekmezi sabah akşam solgar e ve solgar larginine kullandık haftada iki balık nohut ceviz kabak çekirdeği ve sigarayi bıraktı dünkü semen testimiz sonuç 75 milyona çıktı varikosel ameliyatna gerek kalmadı doktor doğal yolla olur dedi simdide karışıma başladık zeytinyağlı incire başladık artk hayırlısı Rabbim nasip etsin tüm isteyene inşallah

eşinizin değerlreri bu macunla mı yükseldi biraz konuyu aydınlatırmısınız rica etsem yada uyguladığınız farklı yöntemler varsa onlarıda bizimle paylaşırsanız çok sevinirim teşekkür ederim

aynı anda yazmışız süper kalbimiz birmiş :) çakşırı demlediniz mi larginin ne şekilde kullandınız bide bunlara açıklık getirimisiniz ben sabah akşam keçiboynuzu kürü yapıyorum preoxetet plus q enzim q h ubiquinal kullanıyor ama macun almayıda düşünüyorum

Cnm macuna bugün başladık tam bi bilgi veremiycem o yüzden

sabah e vitamini akşam solgar larginine kullandık hazır olarak caksir kökü suyu kullandık akşam yemeğinden önce Rabbim emegimizi boşa cikarmasin

Arkadaşlar metin beyden karışım alanların listesini yapalım bence toplu şekilde sonuçlarını da yazarız eğer olumlu ssonuçlar alırsak başkalarına da faydalı oluruz

Benim bildigim %8 ama dogrusu bu mudur bilmiyorum gerci doktorumuz soylemisti ama %4 un uzeri de dogal yolla yada hapa igneyle asilamayla gece kalma olasiligi yuksek demisti benim esiminde %3 %4 cikmisti 2 kez hapla asilama oldum olmadi sonrada keci boynuzu ozu ve tozunu yedi o ay hamile kalmistim ama kaybettim bebegimi.esime keci boynuzu kuru yaptim pekmezini yedi 2 sene sonra esimin degeri %8 cikti ama yine dd gebelik olmadi 3 aydir evicap ve zinco kullaniyodu bu ayda asilama yaptirdik igneyle tedavi oldum bu sefer bakali sonucunu bekliyorum dun oldum daha asilamayi hayirlisiyla Rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin de paylasalim mutluluk haberlerimizi....

İnşallah bu sefer tutar.
Morfoloji konusunda iyice kafam karıştı.
Eşimin morfoloji değeri %87 çıktı.
Bu ne demek oluyor?

Hmm o deger degisik demekki canim kruger benim dedigim.morfoloji ileri hareketliligi oluyo demekki ama sizin oran iyi cikmis bitanem :)

Merhaba arkadaşlar benim eşimin de morfoloji sorunu vardı 3 ay önce test yaptırdıktan % 0 di .. urolojiye gittik hiç zaman kaybetmeden..Prostat İltihabı buna sebep oluyor dedi..3 ay boyunca Dr verdiği ilaçları kullandık bunun yanında keçiboynuzu kuru de yaptım dün tekrar tahlil verdik morfoloji düzelmis iltihap da kurumuş ..Dr doğal yolla hamile kalabilirsin dedi ...sizlerle paylaşmak istedim umarım hakkımızda hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…