Önceki sayfalarda yazıyor İzmirde sonuçlarını istiyor. başka bir ilde isen kargo ile gönderiyorbanada verirmısın aktacının numarasını yada nerede yeri
canım ne kullandınız ve nekadar süre kullandınız?Bnm ürünlermde geldi bugün eşimin sperm testi 7 milyondan 75 milyona çıktı çok mutluyum inşallah en kısa zamanda bebis haberi alırımtabi sizde kızlar bugün bat günüm ama hala olmadım 15 aydır hep umudum kirildi umutlanmaya korkuyorum Rabbim hepimizi sevindirsin inşallah kızlar
Cnm caksir kökü suyu keçiboynuzu pekmezi sabah akşam solgar e ve solgar larginine kullandık haftada iki balık nohut ceviz kabak çekirdeği ve sigarayi bıraktı dünkü semen testimiz sonuç 75 milyona çıktı varikosel ameliyatna gerek kalmadı doktor doğal yolla olur dedi simdide karışıma başladık zeytinyağlı incire başladık artk hayırlısı Rabbim nasip etsin tüm isteyene inşallahcanım ne kullandınız ve nekadar süre kullandınız?
Bnm ürünlermde geldi bugün eşimin sperm testi 7 milyondan 75 milyona çıktı çok mutluyum inşallah en kısa zamanda bebis haberi alırımtabi sizde kızlar bugün bat günüm ama hala olmadım 15 aydır hep umudum kirildi umutlanmaya korkuyorum Rabbim hepimizi sevindirsin inşallah kızlar
Cnm caksir kökü suyu keçiboynuzu pekmezi sabah akşam solgar e ve solgar larginine kullandık haftada iki balık nohut ceviz kabak çekirdeği ve sigarayi bıraktı dünkü semen testimiz sonuç 75 milyona çıktı varikosel ameliyatna gerek kalmadı doktor doğal yolla olur dedi simdide karışıma başladık zeytinyağlı incire başladık artk hayırlısı Rabbim nasip etsin tüm isteyene inşallah
Cnm macuna bugün başladık tam bi bilgi veremiycem o yüzdeneşinizin değerlreri bu macunla mı yükseldi biraz konuyu aydınlatırmısınız rica etsem yada uyguladığınız farklı yöntemler varsa onlarıda bizimle paylaşırsanız çok sevinirim teşekkür ederim
sabah e vitamini akşam solgar larginine kullandık hazır olarak caksir kökü suyu kullandık akşam yemeğinden önce Rabbim emegimizi boşa cikarmasinaynı anda yazmışız süper kalbimiz birmiş :) çakşırı demlediniz mi larginin ne şekilde kullandınız bide bunlara açıklık getirimisiniz ben sabah akşam keçiboynuzu kürü yapıyorum preoxetet plus q enzim q h ubiquinal kullanıyor ama macun almayıda düşünüyorum
Benim bildigim %8 ama dogrusu bu mudur bilmiyorum gerci doktorumuz soylemisti ama %4 un uzeri de dogal yolla yada hapa igneyle asilamayla gece kalma olasiligi yuksek demisti benim esiminde %3 %4 cikmisti 2 kez hapla asilama oldum olmadi sonrada keci boynuzu ozu ve tozunu yedi o ay hamile kalmistim ama kaybettim bebegimi.esime keci boynuzu kuru yaptim pekmezini yedi 2 sene sonra esimin degeri %8 cikti ama yine dd gebelik olmadi 3 aydir evicap ve zinco kullaniyodu bu ayda asilama yaptirdik igneyle tedavi oldum bu sefer bakali sonucunu bekliyorum dun oldum daha asilamayi hayirlisiyla Rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin de paylasalim mutluluk haberlerimizi....
1 ocak itibariyle kullanıyor eşim deEşim kullanmaya başlayalı 15 gün oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?