- 30 Ağustos 2009
- 1.025
- 691
- 358
Merhaba arkadaşım, bir önceki sayfalarda aktarın numarası var, kaan aydosa da görünmek isterseniz bence görünün oldukça başarılı bir dr. Bence sizin değerler gayet iyi, belki az biraz ilaç tedavisi ile normal yoldan gebe kalabilirsiniz, kaan aydos hocanın internet sayfası çok faydalı bikgiler ile dolu, kendisi tüpten önce normal gebelikten yana bir dr, spermin dna sını inceliyor, dna bozuksa morfolojiyi etkiliyormuşselam arkadaşlar benimde eşimin morfoloji %1, sayı 38 milyon ileri hareketlilik %60. hız iyi olduğu için varikosel yoktur diyorlar. Bu başlığı okuyunca umutlandım.. çünkü benim kadın doğumcum direk aşılama dedi.. Kaan Aydos hocayı çok duydum. Ne gibi beslenme tavsiyeleri verdi. Eşimin morali çok bozuk olduğu için hala doktora gitmediBir de bu aktarın telini banada atarsanız çok sevinirim..
macunla beraber kuru incir, salata, keçiboynuzu özü, proxeed ne bulursa yiyip içiyor eşim:) Allahım en kısa zamanda nasip etsin bize de artık yaa...Bizidede aynen çok sıkı takipteyiz, hiç aksatmadan eşim yiyır, biz ankarada kaan aydos hocayada gittik, onun beslenme tavsiyeleride oldu onlarıda uyguluyoruz:)
Aminnnn....irtibatı kesmeyelimmacunla beraber kuru incir, salata, keçiboynuzu özü, proxeed ne bulursa yiyip içiyor eşim:) Allahım en kısa zamanda nasip etsin bize de artık yaa...
Kaan Aydos Hoca bize şu tavsiyelerde bulundu, bol bol nohut yemeği yap, haftada 3-4 nohut yesin, kurmızı etten uzak duraun, keçiboynuzu tozu yesin, ısırgan otu çayı içsin, bol kuru incir yesin, bol yeşil sebze, salata... Ben de bunları yapıyorum, her akşam bşr fincan ısırgan otu çayı içiriyorum, sabah ve öğlenleri keçiboynuzu tozu yiyor birer kaşık, hocanın internet sayfasıbda greyfurt duyunu da okumuştum antioksidan die, gereyfırt suyu içiriyorum, kuru incir iş yerine bike götürdü garibim, her öğüne salata yapıyorum, bol havuçlu, nohut yiyoruz birlikte napayım artık, haftada bir günde balık yiyoruz, arada da yeşil çay içiyoruz, ama bu zamana kadar eşim neler neler tüketmilti zaten garibim:)
Yaa arkadaş zaten sıkıntımız var birde böyle bizi uğraştırmasınkar dimi amaAnladım canım çok sağol.. Benim eşimde tüketse keşke.. beni çok zorluyor gerçektenn. nohutla başlayım bende en azında seviyooo..İncir hayatta yemez, doktorun söylemesi gerekiyor şunları ye diye ama şuanda araştırmıyor bileüstüne gitmemeye çalşıyorum bende, ama çok üzülüyorum yaa pufff Dün gece bu aktardan bahsettim hiç sesini bile çıkarmadı bu konuda konuşmayalım diyor sadece ağlamak istiyorumm
Kizlar gec dondugum icin kusura bakmayin.ofistende yazamiyorum dipdibeyiz .hafta sonunu beklemeden kan testi yapti duramadim yine sonuc 9 cikti yani kimyasala donmus.olsa supriz olacakti nasip .ama ailede kime soylediysem sevindi kimyasalda olsa kendiliginden oldugu icin herkez devami gelir dedi buda uzuntumu hafifletti. Eee o kadar yildan denemeden sonra benide hem uzdu hem guldurdu..t up bebek falan olsaydi toparlanamazdim ama allaha sukur cok iyiyim bide umit doluyum .onumuze bakicaz .
Kizlar gec dondugum icin kusura bakmayin.ofistende yazamiyorum dipdibeyiz .hafta sonunu beklemeden kan testi yapti duramadim yine sonuc 9 cikti yani kimyasala donmus.olsa supriz olacakti nasip .ama ailede kime soylediysem sevindi kimyasalda olsa kendiliginden oldugu icin herkez devami gelir dedi buda uzuntumu hafifletti. Eee o kadar yildan denemeden sonra benide hem uzdu hem guldurdu..t up bebek falan olsaydi toparlanamazdim ama allaha sukur cok iyiyim bide umit doluyum .onumuze bakicaz .
Yaa arkadaş zaten sıkıntımız var birde böyle bizi uğraştırmasınkar dimi amakıyamam sana, güzelce konuş canım böyke böyle de, inan bende yoruldum, sürekli ben araştırıyorum, allahtan ne versem yiyor...
Cnm şu aktarın telini bnada yazsana[/QUOTE]Canim bizdede oldu oyle bisey ama cok surm
Hayırlı olsun, allah tamaına erdirsin...Kızlar ben hamile olduğumu öğrendim yeni küre gerek kalmadı ..:)inş Rabbim sizede tez elden nasip etsin ..aminnaminn
Aminn cnm ,inş geç oldu ya korkuyorum allam korusun ,2hafta sonrKalp atışlarını duymaya gidicez nasipse..Rabbim sizede tattırsın bu duygularıHayırlı olsun, allah tamaına erdirsin...
Bende aldım eşime karışımdan bizde alkali diyetini yapalım burada bilgilendirirmisin nasıl yaptın arkadaşım... ayrıca bize de metin bey duyurduğun için sana da dua ediyorumKizlar ben alkali diyet diye bisey yapmistim kadin dogumcum tavsiye etmisti cok saglikli besleniyorsunuz vucudu butun toksinlerden arindiriyorda cok zor bir diyet esime fenalik gelmisti diyeti birakana kadar zayiflamak icin degilde detoks olarak yapiliyor ama ozellikle kadinlarin yumurtslik gelisimi icin cok onemli kitabi satiliyor gunde 4 lt su falan iciyordunuz. biz kuru kullanirken de ilave hicbisey yapmadik ne isterse yedi strese girmesin yetern dediler ama alkol almasin aksatmasin diye uyardilar.beklemekte cok sıkicı gecmedi o 3 ay sizin sonuclari bende bekliyorum merakla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?