• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi MORFOLOJİNİN ÇÖZÜMÜ VAR ARKADAŞLAR

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşım çok geçmiş olsun, siz aralıkta yazmışsınız, hamilelik oldumu eşinizin değerleri düzelince? Bizde Metin bey ile irtibata geçicez de merak ettim, okadar çok sahtekar var ki piyasada, havılara hocalara para kaptırdık bir dolu:KK43:

Canım bende alternatif tıbba heleki hacıya hocaya hiç inanmazdım.hoş hala hacı hocaya inanmıyorum da ...Bu adamı yazımda yazdığım gibi tüp bebek merkezinde yatan hastadan buldum . Dedim ki bide bunu deneyelim olumlu sonuç aldık. bi ara görüş kafana yatmaz ise başlamazsın .

Canım bende alternatif tıbba heleki hacıya hocaya hiç inanmazdım.hoş hala hacı hocaya inanmıyorum da ...Bu adamı yazımda yazdığım gibi tüp bebek merkezinde yatan hastadan buldum . Dedim ki bide bunu deneyelim olumlu sonuç aldık. bi ara görüş kafana yatmaz ise başlamazsın .
Yaa bende inan hep güler geçerdim, ama insanın başına geldimi her şeye sarılıyor umutsuzca! Burda da bir aktar çok iddialı konuştu, 3 ay denedik ama tüm değefler aynı... Deneyecrğiz bakalım metin beyin reçetesini de, hayırlısı allahtan artık!

kızlar ben sipariş vermiştim şimdi aldım bakalım. bugün başlayacağız Allahtan hayırlısı inşallah değerlerimiz yükselir. bebişlerimize doğal yoldan kavuşuruz :)

merhabalar.ben de sipariş vermiştim metin beyden.şuan eşim kullanıyor.iki hafta oldu sanırım.allahın izniyle mutlu haberi alırız.ngdemir,sen hamile kaldın mı?

Kızlar bizim sipariş de bgün gelecek, lütfen birbirimizden kopmayalım ve paylaşım yapalım, belki bir çok insana umut oluruz... Mutlu yıllar!!!

Sonuçları merak ediyorum.. Birde ne kadarlık evlisiniz ve ne zamandır istiyorsunuz arkadaşlar.
Bende sipariş vereceğim.

Sonuçları merak ediyorum.. Birde ne kadarlık evlisiniz ve ne zamandır istiyorsunuz arkadaşlar.
Bende sipariş vereceğim.
Biz 1,5 yıllık evliyiz, hiç korunmadık:( eşimde ileri hız sıfır, morfoloji kötü... Bizim macun geldi, psikolojikmi bilmem ama eşim farklılık hissetti ilk günden

Merhaba arkadaşlar bizde 1.5 Yıldır evliyiz ve hiç korunmadık bi başarısız tüp bebek denememiz var benim eşimde sperm sayısı az Hızı az ve morfoloji Sıfır şimdi eşim proxeed plus kullanıyor 3 ay kullanması gerekiyor acaba ek olarak alsak mı biz ek olarak keçi boynuz kürü kullandık gecen 3 ay sperm sayısı arttı ama ölü arttı sizce bu lütfen alalım mı yoksa 3 ay sonra mı alalım lütfen bana bi bilgi verirmisiniz

Merhaba arkadaşlar bizde 1.5 Yıldır evliyiz ve hiç korunmadık bi başarısız tüp bebek denememiz var benim eşimde sperm sayısı az Hızı az ve morfoloji Sıfır şimdi eşim proxeed plus kullanıyor 3 ay kullanması gerekiyor acaba ek olarak alsak mı biz ek olarak keçi boynuz kürü kullandık gecen 3 ay sperm sayısı arttı ama ölü arttı sizce bu lütfen alalım mı yoksa 3 ay sonra mı alalım lütfen bana bi bilgi verirmisiniz
Bizde meyin beyin kürüne 1 ocak itibari ile başladık, eşim nir aydır da proxeed plus kullanıyordu, devam da ediyor! Bence metin bey ile bir görüşün, tahlillerinizi gönderirsiniz size uygun kür hazırlıyor, umarım hepimiz şifa buluruz

arkadaşlar bizde metin beyden kür aldık ve bugün geldi.bu kadar hızlı beklemiyordum.para bile yatırmamıştık henüz.malüm biz bu yolda çok yolunduk tekrar aynı hatalar olmasın diye temkinli danrandık ama sağolsun metin bey biz parayı yatırmadan hemen göndermiş.bugün eft yaptık parayı.inşallah bizdede işe yarar.biz azospermiz ve imkansız bir durumdayız şu anda.burda herkes gelilmeleri paylaşsa iyi olur aslında.ben eşime kullandırmadan hormonlara baktırmayı düşünüyorum.gerçi artık hormonları çok salladığımızda yok.inşallah şifa olsun hepimize kullandıklarımız.birde kızlar yasak değilse ne kadar ödeme yapıldığını yazalım.sonuçta buda bilgi alışverişine giriyoor bence.sonra hepimize farklı rakam çıkmasın.

iki kavanoz göndermişti.bir sabah bir de akşam kullanması için.iki farklı karışım.
teşekkürler canım.bizdende 260 ama sizden 220 olsa yeter dedi.bizede 2 kavanoz gönderdi sabah akşam ayrı.acaba fiyat içeriktenmi farkediyor.bizde azosperm var.gönderdiği kür 45 günlükmüş.sizede afedersiniz ama bu kürle hafta bir veya en fazla iki haftada üç defa ilişki önerdimi.

içerikten olabilir.peki size olumlu netice vermesi adına neler söyledi?ya ben çok merak ediyorum.bu kürleri kullanıp hamile kalan var mı acaba?kaç ayda hamile kalınır ki

merhabalar.ben de sipariş vermiştim metin beyden.şuan eşim kullanıyor.iki hafta oldu sanırım.allahın izniyle mutlu haberi alırız.ngdemir,sen hamile kaldbomı?

Canim ben dun test yaptim ikinci cizgi cok silik cikti .saliya kadar bekleyip tekrar yapicam .daha oncede boyle cikmistivkimyasal gebelik olmus dediler bende bekliyorum esimede soylemedim umutlanmasin bos

Canim ben dun test yaptim ikinci cizgi cok silik cikti .saliya kadar bekleyip tekrar yapicam .daha oncede boyle cikmistivkimyasal gebelik olmus dediler bende bekliyorum esimede soylemedim umutlanmasin bos

Baska zaman olsa kosa kosa giderim bu sefer bekliycem .. Olmazsa canimiz sıkilmasin

Back