- 30 Ağustos 2009
- 1.025
- 691
- 358
Yok canım üzülmeyin, iyi etmişsiniz am bir an evvek takviye almaya başlayın...ayyy canım benım yaa nasıl mutlu ettin beni dua edicem sana. varikosel ameliyatı oldukda yanlış mı yaptık dıye 3 gündür kendımı yeedim bitirdim inanki. allah ne muradın varsa versin.
Amin canım, hepimiz inşallah iyi haberler alırızArkadaşım çok güzel bir haber verdin bize... İnşallah yakın zamanda bebiş haberleri de alırız...
canım maaşallah sübhanallah çok çok tebrik ediyorum en kısa sürede bebek haberinizde gelsin inşallah. AinCanım biz kaan aydos hocanında hastasıyız, eşim ocak 26 dan beri gün alırı klomen ve emodex de kullanıyor, biz dr a sorduk, macunun içeriğinide söyledik, kullanabilirsiniz dedi
Tatlım, ilk kürün kavanozlarının üzerinde yazıyordu ama o bitince gelen yeni kavanozlarda yazmıyor, kendin de metin bey ile görüşebilşrsin yada burdaki arkadaşlardan yaılı kavanozu olan varsa foto paylaşabilir, sevgilerimlecanım maaşallah sübhanallah çok çok tebrik ediyorum en kısa sürede bebek haberinizde gelsin inşallah. Ain
içeriği paylaşırmısın lütfen resmini çekip gönderirim diyordun zahmt olmazsa bi yollarmıısn lütfen
Sen ne yaptın cinarada haberler nasıl :)hadi bakalım canım. morfoloji, DNA hasarı düzelmiş olur inşallah.. hepimiz için öncelik morfoloji şu anda maalesef! inşallah sayıda da düşme falan olmamıştır. hadi hayırlısı, dualarımız seninle canım...
teşekkür ederim inşallah olan arkadaşlardan biri yazar ...bendeki içeriği olan bir tane idi onu da attım. Diğerinde içerik yok
selam canım,Sen ne yaptın cinarada haberler nasıl :)
İnşallah güzel haberleriniz ile gelin, ben inanıyorum!!!selam canım,
iyi valla hsonu test yaptırıcaz sanırım biz de:) heyecanla bekliyoruz bakalım, hele ki galadriel'den sonra iice heyecan geldi... bizim morf who yönetmine göre %5ti çünkü en son (who'da normal, %30 kabul ediliyor)
ay hakkımızda hayırlısı yaa... çok büyük bi düzelme olmazsa eşim beklemeyelim daha fazla tedavi yaptıralım diyo... bakıcaz artık...
siz ne alemdesiniz?
canımm ahh iyi ki varsınız... inşallah hepimiz güzel haberlerle gelelim buraya yarabbim...İnşallah güzel haberleriniz ile gelin, ben inanıyorum!!!
Canım benim eşim biraz süreyi uzattı bizim 2. kür daha yeni gelecek. Metin beye dedim kalbini bozma devam et dedi.selam canım,
iyi valla hsonu test yaptırıcaz sanırım biz de:) heyecanla bekliyoruz bakalım, hele ki galadriel'den sonra iice heyecan geldi... bizim morf who yönetmine göre %5ti çünkü en son (who'da normal, %30 kabul ediliyor)
ay hakkımızda hayırlısı yaa... çok büyük bi düzelme olmazsa eşim beklemeyelim daha fazla tedavi yaptıralım diyo... bakıcaz artık...
siz ne alemdesiniz?
anladım canım benim. olsun, yeter ki düzelsin geç olsun güç olmasın... hiç üzme kendini canım, herşey çokk güzel olucak hepimiz için...Canım benim eşim biraz süreyi uzattı bizim 2. kür daha yeni gelecek. Metin beye dedim kalbini bozma devam et dedi.
İnşallah eşim devam eder de bizde güzel haber alırız.
Sağol canım. Hepimize dua ediyorum. inşallah olacak ben umutla bakıyorum. Kendimi bilmem ama sizde olacak diye hissediyorum. Sen de hemen pes etme dediğim gibi metin beyde devam et olacak diye hissediyorum.anladım canım benim. olsun, yeter ki düzelsin geç olsun güç olmasın... hiç üzme kendini canım, herşey çokk güzel olucak hepimiz için...
En önemlisi bu işe inamak, macun diye geçmemek gerek!Sağol canım. Hepimize dua ediyorum. inşallah olacak ben umutla bakıyorum. Kendimi bilmem ama sizde olacak diye hissediyorum. Sen de hemen pes etme dediğim gibi metin beyde devam et olacak diye hissediyorum.
Evet canım ben de öyle düşünüyorum. Eşime de aynı şekilde uyarıyorum. Biz elimizden geleni yaparız. Takdir Allahımızdan inşallah.En önemlisi bu işe inamak, macun diye geçmemek gerek!
Hiç aksatmada kullanın arkadaşım, biz şifasınıgördük dilerim sizde görün...Arkadaşlar biz de görüştük Metin Beyle ve spariş verdik kürden, biz de başlayacağız bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?