Erkek İnfertilitesi MORFOLOJİNİN ÇÖZÜMÜ VAR ARKADAŞLAR

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım gittiğin yerin adresini ve telefonunu verebilir misinbenim tlefonum 05072314528 ararsanız sevinirim

Canim ya aynı sıkıntı bizde de var eşimin % 0 çıktı Morfolojisi biz bu kişiye nasıl ulaşabiliriz yardimci olurmusunuz
ilk sayfada bu kişiye nasıl ulaşırız diye mesajınız vr ve hamilesiniz tevrik ederim acaba bu kürlemi hamile kaldınız ?

macunun içeriğini yazan olmuş muydu acaba sanki öyle bir şey hatırlıyorum

ilk sayfada bu kişiye nasıl ulaşırız diye mesajınız vr ve hamilesiniz tevrik ederim acaba bu kürlemi hamile kaldınız ?
Hayır ben keçi boynunuzu kürü ve prokcet dışında hiçbir şeyi kullanmadık.ama ben doğal yolla hamile kalmadim biz daha fazla beklemek istemedik tüp bebek yaptırdık ilk denemede tuttu şükürler olsun. Darısı isteyen herkesin başına

Hayır ben keçi boynunuzu kürü ve prokcet dışında hiçbir şeyi kullanmadık.ama ben doğal yolla hamile kalmadim biz daha fazla beklemek istemedik tüp bebek yaptırdık ilk denemede tuttu şükürler olsun. Darısı isteyen herkesin başına
maaşallah çok tebrik ederim nerede yaptırdınız sperm değerleri nasıldı ?

maaşallah çok tebrik ederim nerede yaptırdınız sperm değerleri nasıldı ?
Kadıköy Acıbadem e yaptırdık orda aldıkları Sperm sonuçlarini bilmiyorum biz sormadık onlarda söylemedi. Zaten benim doktorum morfolojiyi çok onemsemedi mutlaka sağlıklı birkaç tane buluruz oda yeter dedi dediği gibi de oldu 12 yumurta toplandı 8 i dollendi 5. Gün emriyosu 1 tane konuldu çok şükür oda tuttu

Kadıköy Acıbadem e yaptırdık orda aldıkları Sperm sonuçlarini bilmiyorum biz sormadık onlarda söylemedi. Zaten benim doktorum morfolojiyi çok onemsemedi mutlaka sağlıklı birkaç tane buluruz oda yeter dedi dediği gibi de oldu 12 yumurta toplandı 8 i dollendi 5. Gün emriyosu 1 tane konuldu çok şükür oda tuttu
maaşallah cnm :nazar::nazar: dondurulmuşun da var değil mi

çok heyecanlıyım:) galadriel80 galadriel80 cim test sonucunuzu heyecanla bekliyoruz... ngdemir'den sonra macunu kullanıp sonucunu ilk alacak olan sensin aramızda... Yarabbim inşallah hayırlı sonuçlar versin... hadi bakalım...:KK73:

çok heyecanlıyım:) galadriel80 galadriel80 cim test sonucunuzu heyecanla bekliyoruz... ngdemir'den sonra macunu kullanıp sonucunu ilk alacak olan sensin aramızda... Yarabbim inşallah hayırlı sonuçlar versin... hadi bakalım...:KK73:
Ben de çok heyecanlıyım. İnşallah güzel haberler vrecek bize arkadaşımız...:)

Kızlar testi düzende yaptırdık, yarın akşam çıkacak biz ayrıca kaan hocanın hastasıyız malum, dna hasar testinide yineledik, umarım hasar da düşmüştür morfolojimizde düzelmiştir! Sayıda biraz düşme olabilir dedi kaan hoca kullanılan ilaçlarla ilgili olarak mıralinizi bozmayın dedi, ama satıdan ziyade şu an morfoloji önemli bizim için!

Kızlar testi düzende yaptırdık, yarın akşam çıkacak biz ayrıca kaan hocanın hastasıyız malum, dna hasar testinide yineledik, umarım hasar da düşmüştür morfolojimizde düzelmiştir! Sayıda biraz düşme olabilir dedi kaan hoca kullanılan ilaçlarla ilgili olarak mıralinizi bozmayın dedi, ama satıdan ziyade şu an morfoloji önemli bizim için!
hadi bakalım canım. morfoloji, DNA hasarı düzelmiş olur inşallah.. hepimiz için öncelik morfoloji şu anda maalesef! inşallah sayıda da düşme falan olmamıştır. hadi hayırlısı, dualarımız seninle canım...

inşallah sonuçlar çok çok güzel çıkar heyecanla bekliyorum.

Kızlar merhaba, mırfoloji:%7 olmuş:) hep %2 çıkıyordu!!! Sayımız 156 milyon, ileri hız %0 iken %65 e çıkmış...çok şükür
OOLLLEEEYYYYYYYYYYYYYYYYYY :KK73::KK73::KK73:
çok şükür canım çok şükür, ay nasıl sevindim anlatamam sana!!! morfoloji normale dönmüş sayılıyor değil mi şimdi???
Allahımm şimdi sırada bebiş haberin var inşallah canım benim:))):anneadayı:

bi de sayınız total mi ml.de mi? önceden kaçtı?

Arkadasim mrb cok sevindim sonucunuzu bekleyenlerdendim bende :) sayiniz kactan kaca cikti ? Insallah kisa zamanda bebek haberide verirsin
56 milyondu önceden, yine fena değildi ama önemli olan bizim için hız ve morfoloji idi, %14 den fazla ise tam olarak normal diyor testin açıklama kısmındı, 5-14 arası anladığım kadarıyla eh işte, ama bizim için mucize:)

Kızlar çok teşekkürler, 3 ay daha macuna devam biz, iyice normal olsun istiyoruz ımarım dna hasarımız da düşmüştür, iyi dilekleriniz için teşekkürler

Back