• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi MORFOLOJİNİN ÇÖZÜMÜ VAR ARKADAŞLAR

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ayyy canım benım yaa nasıl mutlu ettin beni dua edicem sana. varikosel ameliyatı oldukda yanlış mı yaptık dıye 3 gündür kendımı yeedim bitirdim inanki. allah ne muradın varsa versin.
Yok canım üzülmeyin, iyi etmişsiniz am bir an evvek takviye almaya başlayın...

Canım biz kaan aydos hocanında hastasıyız, eşim ocak 26 dan beri gün alırı klomen ve emodex de kullanıyor, biz dr a sorduk, macunun içeriğinide söyledik, kullanabilirsiniz dedi
canım maaşallah sübhanallah çok çok tebrik ediyorum en kısa sürede bebek haberinizde gelsin inşallah. Ain
içeriği paylaşırmısın lütfen resmini çekip gönderirim diyordun zahmt olmazsa bi yollarmıısn lütfen

Kızlar eşim Kaan Hocaya mesaj atmıştı hamilelik oluştu ne yapalım diye Kaan Hoca Başlamışken tedaviyi bitirelim demiş. Yani hala tedaviye devam edeceğiz. Eşim yakın zamanda sperm dna hasarı testi yaptıracak.

canım maaşallah sübhanallah çok çok tebrik ediyorum en kısa sürede bebek haberinizde gelsin inşallah. Ain
içeriği paylaşırmısın lütfen resmini çekip gönderirim diyordun zahmt olmazsa bi yollarmıısn lütfen
Tatlım, ilk kürün kavanozlarının üzerinde yazıyordu ama o bitince gelen yeni kavanozlarda yazmıyor, kendin de metin bey ile görüşebilşrsin yada burdaki arkadaşlardan yaılı kavanozu olan varsa foto paylaşabilir, sevgilerimle

Arkadaşlar paylaşabilirmisiniz lütfen ?

hadi bakalım canım. morfoloji, DNA hasarı düzelmiş olur inşallah.. hepimiz için öncelik morfoloji şu anda maalesef! inşallah sayıda da düşme falan olmamıştır. hadi hayırlısı, dualarımız seninle canım...
Sen ne yaptın cinarada haberler nasıl :)

Sen ne yaptın cinarada haberler nasıl :)
selam canım,
iyi valla hsonu test yaptırıcaz sanırım biz de:) heyecanla bekliyoruz bakalım, hele ki galadriel'den sonra iice heyecan geldi... bizim morf who yönetmine göre %5ti çünkü en son (who'da normal, %30 kabul ediliyor:KK61:)
ay hakkımızda hayırlısı yaa... çok büyük bi düzelme olmazsa eşim beklemeyelim daha fazla tedavi yaptıralım diyo... bakıcaz artık...
siz ne alemdesiniz?:KK16:

selam canım,
iyi valla hsonu test yaptırıcaz sanırım biz de:) heyecanla bekliyoruz bakalım, hele ki galadriel'den sonra iice heyecan geldi... bizim morf who yönetmine göre %5ti çünkü en son (who'da normal, %30 kabul ediliyor:KK61:)
ay hakkımızda hayırlısı yaa... çok büyük bi düzelme olmazsa eşim beklemeyelim daha fazla tedavi yaptıralım diyo... bakıcaz artık...
İnşallah güzel haberleriniz ile gelin, ben inanıyorum!!!

Merhaba arkadaşlar benimde eşimde testlerde morfoloji %0 çıkıyordu ve bende hafifi PKO vardı.1.5 yıl boyunca bekledik çocuk olmasını ve 1 başarısız aşılama denedik.çok stresli ve yıpratıcı zamanlardı. Tam tüp bebek mi deneyelim derken ben hamile kaldım normal yolla.sağlıklı bir kızım oldu çok şükür ve arkasından 2,5 yıl sonra bir oğlum oldu.kızım suan 4 yaşında oğlum 1.5. diyeceğim şu ki bu morfoloji durumuna hiç takılmayın.ben eşime keçiboynuzu kürü yapmıştım kendimde soğan kürü yapıyordum.çok faydasını gördük ve hersey Allah'tan dedik bekledik.bir Prof.Dr.bana demiştiki yoldan 3 çocuğu olan bir adam çevirsem morfoloji %0 çıkar.hiç üzülme takılma buna bende öyle yaptım.hepinizin Allah yardımcısı olsun ve Allah isteyen herkesi çocuk sahibi yapsın.

selam canım,
Canım benim eşim biraz süreyi uzattı bizim 2. kür daha yeni gelecek. Metin beye dedim kalbini bozma devam et dedi.
İnşallah eşim devam eder de bizde güzel haber alırız.

Canım benim eşim biraz süreyi uzattı bizim 2. kür daha yeni gelecek. Metin beye dedim kalbini bozma devam et dedi.
İnşallah eşim devam eder de bizde güzel haber alırız.
anladım canım benim. olsun, yeter ki düzelsin geç olsun güç olmasın... hiç üzme kendini canım, herşey çokk güzel olucak hepimiz için...

anladım canım benim. olsun, yeter ki düzelsin geç olsun güç olmasın... hiç üzme kendini canım, herşey çokk güzel olucak hepimiz için...
Sağol canım. Hepimize dua ediyorum. inşallah olacak ben umutla bakıyorum. Kendimi bilmem ama sizde olacak diye hissediyorum. Sen de hemen pes etme dediğim gibi metin beyde devam et olacak diye hissediyorum.

Back