Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle birtanen, biz zaten inanarak başladık bu işe biliyorsun, hep beraber birbirimize destekle dvm edelim, bende güzel haberlerinizi bekliyorumcanım gerçekten inanılmaz sevindim, darısı başımıza inşallah yarabbim...
bebek haberi olsun inşallah bundan sonrakiler canım benim... demek ki işe yarıyormuş macun görmüş olduk...
Peki bu kurlerin yani sira dr.un verdigi ilac falanda kullandiniz mi ? Bizde test sonuclarimizi bekliyoruz ona gore dr ilac verecek bizde hem ilac hem kur birlikte kullanalim diyoruz ikisi birlikte agir olur mu acaba yada zararli olur mu56 milyondu önceden, yine fena değildi ama önemli olan bizim için hız ve morfoloji idi, %14 den fazla ise tam olarak normal diyor testin açıklama kısmındı, 5-14 arası anladığım kadarıyla eh işte, ama bizim için mucize:)
Canım biz kaan aydos hocanında hastasıyız, eşim ocak 26 dan beri gün alırı klomen ve emodex de kullanıyor, biz dr a sorduk, macunun içeriğinide söyledik, kullanabilirsiniz dediPek
Peki bu kurlerin yani sira dr.un verdigi ilac falanda kullandiniz mi ? Bizde test sonuclarimizi bekliyoruz ona gore dr ilac verecek bizde hem ilac hem kur birlikte kullanalim diyoruz ikisi birlikte agir olur mu acaba yada zararli olur mu
Anladim canim cok tesekkurler. Allahim hepimize hayırlı evlatlar versin insallahCanım biz kaan aydos hocanında hastasıyız, eşim ocak 26 dan beri gün alırı klomen ve emodex de kullanıyor, biz dr a sorduk, macunun içeriğinide söyledik, kullanabilirsiniz dedi
Çok sevindim canım rabbim inşallah bebek haberi vermeyide nasip ederKızlar merhaba, mırfoloji:%7 olmuş:) hep %2 çıkıyordu!!! Sayımız 156 milyon, ileri hız %0 iken %65 e çıkmış...çok şükür
Sağol canım amin inşallah, hepimiz inşallah güzfl haberler alalımÇok sevindim canım rabbim inşallah bebek haberi vermeyide nasip eder
Arkadaşım çok güzel bir haber verdin bize... İnşallah yakın zamanda bebiş haberleri de alırız...Kızlar merhaba, mırfoloji:%7 olmuş:) hep %2 çıkıyordu!!! Sayımız 156 milyon, ileri hız %0 iken %65 e çıkmış...çok şükür
Yok canım... Cep telefonundan görüşüyoruz şu anohhh maşallah maşallah maşallahrabbim tez zamanda bebeğini kucağına almak nasip etsın canım. sabrın sonu selamet olsun... biz metin beyi arıyoruz ama acmıyor bir türlü
sizlerdede böyle bir durum var mı?
İnşallah canım, son kürüntamalayıp eşim 1 ay ara verecek, güzel haber bekliyorum dedi metin bey sizden:)Arkadaşım çok güzel bir haber verdin bize... İnşallah yakın zamanda bebiş haberleri de alırız...
Canım biz iş yerinin numarası verelim, 0232 483 83 39, kendisi gmrüşünce cebini kendisi versin olmazmı? Belki şimdi bize bozulabilir!kadınlar klubünde ismini verdiğimizi biliyornumarayı bana yollar mısın canım
2. Kürden sonramı 1 ay ara vereceksiniz anlamadımİnşallah canım, son kürüntamalayıp eşim 1 ay ara verecek, güzel haber bekliyorum dedi metin bey sizden:)
Hiç sıkılmıyorum canım inan, ben okadar uzun süredir bu derdin içindeyimki! Ve ne öğrendimse kk dan öğrendim, hem metin bey i hem de kaan hocayı burdan buldum ben! Canım benim eşimde geçen yıl varikosel ameliyatı olmuştu, aylarca değerlerimiz düzelmeditabiki böylesi daha doğru olur. çok sağol rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı nur topu gibi evlat nasip etsin. birde seni sıkmadan bir soru daha sorayım varikosel ameliyatı olanlara öneriliyor mu bu macun?
Evet canım, 2. Kür almıştık zaten, az bir şey kalmıştı bitiricez bir ay ara vereceğiz, bu arada hamilelik olmazsa tekrar görüşelim dedi metin bwy2. Kürden sonramı 1 ay ara vereceksiniz anlamadım
ayyy canım benım yaa nasıl mutlu ettin beni dua edicem sana. varikosel ameliyatı oldukda yanlış mı yaptık dıye 3 gündür kendımı yeedim bitirdim inanki. allah ne muradın varsa versin.Hiç sıkılmıyorum canım inan, ben okadar uzun süredir bu derdin içindeyimki! Ve ne öğrendimse kk dan öğrendim, hem metin bey i hem de kaan hoca kadaryı burdan buldum ben! Canım benim eşimde geçen yıl varikosel ameliyatı olmuştu, aylarca değerlerimiz düzelmedi
Arkadaşım çok güzel bir haber verdin bize... İnşallah yakın zamanda bebiş haberleri de alırız...Kızlar merhaba, mırfoloji:%7 olmuş:) hep %2 çıkıyordu!!! Sayımız 156 milyon, ileri hız %0 iken %65 e çıkmış...çok şükür