• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi MORFOLOJİNİN ÇÖZÜMÜ VAR ARKADAŞLAR

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım gerçekten inanılmaz sevindim, darısı başımıza inşallah yarabbim...
bebek haberi olsun inşallah bundan sonrakiler canım benim... demek ki işe yarıyormuş macun görmüş olduk...

canım gerçekten inanılmaz sevindim, darısı başımıza inşallah yarabbim...
bebek haberi olsun inşallah bundan sonrakiler canım benim... demek ki işe yarıyormuş macun görmüş olduk...
Aynen öyle birtanen, biz zaten inanarak başladık bu işe biliyorsun, hep beraber birbirimize destekle dvm edelim, bende güzel haberlerinizi bekliyorum

Pek
56 milyondu önceden, yine fena değildi ama önemli olan bizim için hız ve morfoloji idi, %14 den fazla ise tam olarak normal diyor testin açıklama kısmındı, 5-14 arası anladığım kadarıyla eh işte, ama bizim için mucize:)
Peki bu kurlerin yani sira dr.un verdigi ilac falanda kullandiniz mi ? Bizde test sonuclarimizi bekliyoruz ona gore dr ilac verecek bizde hem ilac hem kur birlikte kullanalim diyoruz ikisi birlikte agir olur mu acaba yada zararli olur mu

Pek

Peki bu kurlerin yani sira dr.un verdigi ilac falanda kullandiniz mi ? Bizde test sonuclarimizi bekliyoruz ona gore dr ilac verecek bizde hem ilac hem kur birlikte kullanalim diyoruz ikisi birlikte agir olur mu acaba yada zararli olur mu
Canım biz kaan aydos hocanında hastasıyız, eşim ocak 26 dan beri gün alırı klomen ve emodex de kullanıyor, biz dr a sorduk, macunun içeriğinide söyledik, kullanabilirsiniz dedi

Kızlar sonucu metin bey ile de paylaştık, sonuçlar çok güzel, olmaması için hiçbir sorun kalmamış gözüküyor diyor:)

ohhh maşallah maşallah maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar: rabbim tez zamanda bebeğini kucağına almak nasip etsın canım. sabrın sonu selamet olsun... biz metin beyi arıyoruz ama acmıyor bir türlü :(:KK12:sizlerdede böyle bir durum var mı?

ohhh maşallah maşallah maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar: rabbim tez zamanda bebeğini kucağına almak nasip etsın canım. sabrın sonu selamet olsun... biz metin beyi arıyoruz ama acmıyor bir türlü :KK43::KK12:sizlerdede böyle bir durum var mı?
Yok canım... Cep telefonundan görüşüyoruz şu an

tabiki böylesi daha doğru olur. çok sağol rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı nur topu gibi evlat nasip etsin. birde seni sıkmadan bir soru daha sorayım varikosel ameliyatı olanlara öneriliyor mu bu macun?

tabiki böylesi daha doğru olur. çok sağol rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı nur topu gibi evlat nasip etsin. birde seni sıkmadan bir soru daha sorayım varikosel ameliyatı olanlara öneriliyor mu bu macun?
Hiç sıkılmıyorum canım inan, ben okadar uzun süredir bu derdin içindeyimki! Ve ne öğrendimse kk dan öğrendim, hem metin bey i hem de kaan hocayı burdan buldum ben! Canım benim eşimde geçen yıl varikosel ameliyatı olmuştu, aylarca değerlerimiz düzelmedi

Hiç sıkılmıyorum canım inan, ben okadar uzun süredir bu derdin içindeyimki! Ve ne öğrendimse kk dan öğrendim, hem metin bey i hem de kaan hoca kadaryı burdan buldum ben! Canım benim eşimde geçen yıl varikosel ameliyatı olmuştu, aylarca değerlerimiz düzelmedi
ayyy canım benım yaa nasıl mutlu ettin beni dua edicem sana. varikosel ameliyatı oldukda yanlış mı yaptık dıye 3 gündür kendımı yeedim bitirdim inanki. allah ne muradın varsa versin.

Back