- Konu Sahibi kartaneleri1111
-
merhaba hanımlar....
önce kendimizden bahsetmek istiyorum
4 senelik evliyiz
ilk sene bebek düşünmedik korunduk daha sonrs istemeye başladık
ama aylar geçmesine rağmen olmuyordu
kürler denedik kendime soğan sonra incir kürü eşime keçiboynuzu kür
yine olmadı
ateş ölçme yöntemini denedim , ovülasyon testi aldım yok yok yok olmuyordu meleğim gelmiyordu
doktora gitmeye karar verdik bütün testler yapıldı benden rahim filmi de istendi çektirdim hiç bi sorun görünmüyordu
eşimden sperm testi istendi yapıldı ve sıkıntılı günler test sonucumuzu öğrendiğimiz andan itibaren başladı
sayı 4 milyon
hız %5
morfoloji %1
üroloji doktoruna görünmeniz lazım denildi gittik varikosel çıkmadı
bir sürü vitamin verildi kullandık neler neler yapmadıkki sayı 6 ay sonra 20 milyon olmuştu ama hız ve morfoloji değişmemişti
yılmadık vitaminler ile bitkisel kürleri denemeye sağlıklı düzenli beslenmeye devam ettik olmadı
doktor aşıla zaman kaybı olur direk tüp bebek yapalım dedi
tabi eşiim bi müddet kendine gelemedi
üetelik öyle sıradan bi merkezde olmaz dedi spermlerin kat kat büyütülerek bakıldığı merkezler tavsiye edildi
inaqnın çok yorulkuk ben artık kendimi unuttum sürekli eşimi teselli ediyorum sanki ben kafaya takmıyomuş gibi davranıyorum
bu arada ailelerinde haberi yok eşimin incinmesini istemiyorum bırakın bende bi problem var bilsinler
şimdi bunun için iyi bir tüp bebek merkezi araştırıyoruz
haziran temmuz ayında tüp bebek yaptıracağız
bu süre zarfında eşim kaan aydosa tedavi için gidecek
biz ankarada oturmuyoruz bu yüzden iş durumunu halledeip öyle gideceğiz..
zormuş çok zormuş
inanın çocuklu aileleri görünce eşimin yüzündeki ifade beni eritiyor
televizyonda kısırlık ile ilgili bişey çıkınca kanal değiştiriyor...
tecrübelerimizi paylaşalım...
bu tarz merkezler hangileri
tedavi görenler
sonuç alanlar birbirimize destek olalım....
canım inan bu meseleyi çok araştırdım..
morfoloji esasında ciddi bi problem
düzeltilmediği taktirde tüp bebekte dahi şansımız yok
yapıları bozuk ise dna ları bozuk ise dölleyemiyolar
ister doğal olsun ister aşılama ister tüp bebek isterse mikroenjeksiyon
sıcak ortamın morfolojiyi kötü etkilediğini okudum bide spermler eğer vücut içinde uzun süre kalırsa oda yapılarını bozuyormuş
sık cinsel ilişki olması ve ortam sıcaklığının düşmesi bi ölçüde etkili imiş
ayrıca C vitamini şimdi bunlar üzerinde yoğunlaşıyoruz bakalım...
merhaba hanımlar....
önce kendimizden bahsetmek istiyorum
4 senelik evliyiz
ilk sene bebek düşünmedik korunduk daha sonrs istemeye başladık
ama aylar geçmesine rağmen olmuyordu
kürler denedik kendime soğan sonra incir kürü eşime keçiboynuzu kür
yine olmadı
ateş ölçme yöntemini denedim , ovülasyon testi aldım yok yok yok olmuyordu meleğim gelmiyordu
doktora gitmeye karar verdik bütün testler yapıldı benden rahim filmi de istendi çektirdim hiç bi sorun görünmüyordu
eşimden sperm testi istendi yapıldı ve sıkıntılı günler test sonucumuzu öğrendiğimiz andan itibaren başladı
sayı 4 milyon
hız %5
morfoloji %1
üroloji doktoruna görünmeniz lazım denildi gittik varikosel çıkmadı
bir sürü vitamin verildi kullandık neler neler yapmadıkki sayı 6 ay sonra 20 milyon olmuştu ama hız ve morfoloji değişmemişti
yılmadık vitaminler ile bitkisel kürleri denemeye sağlıklı düzenli beslenmeye devam ettik olmadı
doktor aşıla zaman kaybı olur direk tüp bebek yapalım dedi
tabi eşiim bi müddet kendine gelemedi
üetelik öyle sıradan bi merkezde olmaz dedi spermlerin kat kat büyütülerek bakıldığı merkezler tavsiye edildi
inaqnın çok yorulkuk ben artık kendimi unuttum sürekli eşimi teselli ediyorum sanki ben kafaya takmıyomuş gibi davranıyorum
bu arada ailelerinde haberi yok eşimin incinmesini istemiyorum bırakın bende bi problem var bilsinler
şimdi bunun için iyi bir tüp bebek merkezi araştırıyoruz
haziran temmuz ayında tüp bebek yaptıracağız
bu süre zarfında eşim kaan aydosa tedavi için gidecek
biz ankarada oturmuyoruz bu yüzden iş durumunu halledeip öyle gideceğiz..
zormuş çok zormuş
inanın çocuklu aileleri görünce eşimin yüzündeki ifade beni eritiyor
televizyonda kısırlık ile ilgili bişey çıkınca kanal değiştiriyor...
tecrübelerimizi paylaşalım...
bu tarz merkezler hangileri
tedavi görenler
sonuç alanlar birbirimize destek olalım....
canım inan bu meseleyi çok araştırdım..
morfoloji esasında ciddi bi problem
düzeltilmediği taktirde tüp bebekte dahi şansımız yok
yapıları bozuk ise dna ları bozuk ise dölleyemiyolar
ister doğal olsun ister aşılama ister tüp bebek isterse mikroenjeksiyon
sıcak ortamın morfolojiyi kötü etkilediğini okudum bide spermler eğer vücut içinde uzun süre kalırsa oda yapılarını bozuyormuş
sık cinsel ilişki olması ve ortam sıcaklığının düşmesi bi ölçüde etkili imiş
ayrıca C vitamini şimdi bunlar üzerinde yoğunlaşıyoruz bakalım...
Merhabalar benim esime 1 ay önce test yapıldı ve teratospermi teşisi konuldu ve tüp bebek Ünitesi'ne yönlendirildik esim gayet sakın bir sekilde beklememizi ve tüp bebek ünitesi olmayan yerde testi tekrarlayalım dedi spermler 72 günde kendini yeniler bizde bu 3 ay içersinde iyi düşünürüz dedi ve keciniboynuzu kürüne başladı günde 3 -4 havuç ve bir avuç siyah üzüm ve bir avuç gojibery aldı ama bunları kullanalı 20 gün oldu ve ben dün test yaptım pozitif çıktı doktora gittim 5 haftalık hamileyim bu siteye bu yüzden üye oldum bence tek sorun stres bol bol dua ettim ve Rabbim Nasip etti tüm arkadaşların haklarında hayirlisi
Morfoloji sorunu yaşayan bir çifttik bizde...hiçbir kür veya ilaç denemedik çünkü düzelecek bişey değil morfoloji...sebebide belli olmayan birşey...29 mayıs hastanesinde(istanbul) ilk tüp bebek denemmemizde ikiz hamilelik yaşıyorum çok şükür...kesinlikle önereceğim bir merkez...
Merhabalar benim esime 1 ay önce test yapıldı ve teratospermi teşisi konuldu ve tüp bebek Ünitesi'ne yönlendirildik esim gayet sakın bir sekilde beklememizi ve tüp bebek ünitesi olmayan yerde testi tekrarlayalım dedi spermler 72 günde kendini yeniler bizde bu 3 ay içersinde iyi düşünürüz dedi ve keciniboynuzu kürüne başladı günde 3 -4 havuç ve bir avuç siyah üzüm ve bir avuç gojibery aldı ama bunları kullanalı 20 gün oldu ve ben dün test yaptım pozitif çıktı doktora gittim 5 haftalık hamileyim bu siteye bu yüzden üye oldum bence tek sorun stres bol bol dua ettim ve Rabbim Nasip etti tüm arkadaşların haklarında hayirlisi
Morfoloji sorunu yaşayan bir çifttik bizde...hiçbir kür veya ilaç denemedik çünkü düzelecek bişey değil morfoloji...sebebide belli olmayan birşey...29 mayıs hastanesinde(istanbul) ilk tüp bebek denemmemizde ikiz hamilelik yaşıyorum çok şükür...kesinlikle önereceğim bir merkez...
gnaydın kızlar ... bizde eylul ayında bi aşılama gecirdik ama mayısta tüp bebek düşünüyoruz sperm değeri 15-20 milyn arası morfoloji de %10 ... pazartesi için adanada bi öngörüşmemiz olucak ama yanılmıyosam adetimin 3. günü işlemlere başlıycaklar... adana da turan cetin tüp bebk merkezini bileniniz var mı aranızda??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?