Morfoloji sıfır olup gebe kalanlar var mı, sperm test sonucu

bestmb

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2022
663
399
33
arkadaşlar 7 aydır gebe kalamıyorum eşimi zar zor ikna edip sperm testine gönderdim sonuçları anlayamadık doktorumuzda müsait değil bir bakıp Allah rızası için anlayan yardımcı olabilir mi?

Desteğinizi rica ederim.

Eklentiler

• IMG_8562.jpeg
    IMG_8562.jpeg
    86 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_8561.jpeg
    IMG_8561.jpeg
    104,2 KB · Görüntüleme: 84
arkadaşlar 7 aydır gebe kalamıyorum eşimi zar zor ikna edip sperm testine gönderdim sonuçları anlayamadık doktorumuzda müsait değil bir bakıp Allah rızası için anlayan yardımcı olabilir mi?

Desteğinizi rica ederim.
destek rica ederim

sperm sayısı, hareketli sperm sayısı ve morfoloji sorunlu. ultrasonda ve kan testinde bir sorun çıktı mı?

doktor sadece sperm testi istedi ve sonuç bu şekilde araştırmalarıma göre baya kötü 😔 yarın herhalde kan testi ister ultrason ister diye düşünüyorum
evet kötü görünüyor ama önce ultrason ve kan testiyle sebebi bulunmalı. ona göre bir tedavi uygular doktorunuz

Desteğinizi rica ederim.
Varikosel olabilir muhtemelen morfolojının 0 olması modunuzu düşürmesin b ve c bim ortalamasına bakılıyor genelde yani tüp bebek olacaksa mutlaka bulunuyor ama normal yoldan gebelik oluşmayabilir sayıda düşük çünkü yıkamadan sonra 15 milyon olması gerekiyor normal sayı

X