M Melekadennnn Mucizeyi Bekleyenlerden... Kayıtlı Üye 13 Haziran 2019 139 105 31 29 Ocak 2020 Konu Sahibi Aselhannn #21 Minikbirmucizemeselesi .!.: Şuan sayınız yükseldl mi Genişletmek için tıkla... Hamile kalabildigime göre biseyler olmuş olması lazm. Yarın belli olacak yükselip yükselmedigi. Sabahtan test verecek eşim
Minikbirmucizemeselesi .!.: Şuan sayınız yükseldl mi Genişletmek için tıkla... Hamile kalabildigime göre biseyler olmuş olması lazm. Yarın belli olacak yükselip yükselmedigi. Sabahtan test verecek eşim
Aselhannn Rebbi hebli mines salihin🙏 Kayıtlı Üye 17 Mayıs 2019 1.587 2.912 29 Ocak 2020 Konu Sahibi Aselhannn #22 Eleanor Baker .!.: Aselhann teşhisi kim koydu acaba? Bizim de morfoloji 0. Neler çektim ben düşükler, sonlanan hamilelikler. Psikolojim 0. Genişletmek için tıkla... Sperm testi verilip orda değerler görülüyor orda morfoloji sıfır . Varikoseli diosan onu ürolog el muayenesi bidde ultrason sonucu teşhisi koyuyor
Eleanor Baker .!.: Aselhann teşhisi kim koydu acaba? Bizim de morfoloji 0. Neler çektim ben düşükler, sonlanan hamilelikler. Psikolojim 0. Genişletmek için tıkla... Sperm testi verilip orda değerler görülüyor orda morfoloji sıfır . Varikoseli diosan onu ürolog el muayenesi bidde ultrason sonucu teşhisi koyuyor
M Melekadennnn Mucizeyi Bekleyenlerden... Kayıtlı Üye 13 Haziran 2019 139 105 31 30 Ocak 2020 Konu Sahibi Aselhannn #23 Minikbirmucizemeselesi .!.: Şuan sayınız yükseldl mi Genişletmek için tıkla... bakin bugünkü test. Yukselmeye başlamış oncekinde sadece 3 adet yazıyordu şimdi toplamda 6.00 m yazıyor . Sanırım bebegm bı mucize
Minikbirmucizemeselesi .!.: Şuan sayınız yükseldl mi Genişletmek için tıkla... bakin bugünkü test. Yukselmeye başlamış oncekinde sadece 3 adet yazıyordu şimdi toplamda 6.00 m yazıyor . Sanırım bebegm bı mucize
M Minikbirmucizemeselesi Why Not!! Kayıtlı Üye 4 Nisan 2019 5.666 6.111 31 Ocak 2020 Konu Sahibi Aselhannn #24 Melekadennnn .!.: Eki Görüntüle 2582777 bakin bugünkü test. Yukselmeye başlamış oncekinde sadece 3 adet yazıyordu şimdi toplamda 6.00 m yazıyor . Sanırım bebegm bı mucize Genişletmek için tıkla... Gerçekten mucize.Rabbim ol derse olur şüphesiz . Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Melekadennnn .!.: Eki Görüntüle 2582777 bakin bugünkü test. Yukselmeye başlamış oncekinde sadece 3 adet yazıyordu şimdi toplamda 6.00 m yazıyor . Sanırım bebegm bı mucize Genişletmek için tıkla... Gerçekten mucize.Rabbim ol derse olur şüphesiz . Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin